MAF valymas??

Pradėjo redkon, Spalis 11, 2011, 23:26:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

redkon

Sveiki, valydamas oro filtro dėžę pastebėjau, kad oro srauto matuoklė apsinešusi juodomis apnašomis kaip suodžiais. Ar galima (reikia) ją valyti? Jeigu kas valėte MAF, pasidalinkite savo patirtimi, kuo MAF valoma (plaunama).
Ačiū iš ankso
p.s. auto avensis d-4d 2001

lawyer

valiau stabdziu valikliu (purskiamas, acetono pagrindu) ir vata. valyti reikia gently, nepersistengiant. efektas akivaizdus.

Modka

jokiu prisilietimu prie maf vidaus geriau nedaryti o valyti geriausia su elektroniniu kontaktu purskiamu valikliu.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Aivis

Esu mates,kad su WD valo,pats nebandžiau,sako padeda:|
Gazas dugnas .......

Modka

CitataAivis parašė:
ir poto keicia nauja :)
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Aivis

Citatamodka parašė:
CitataAivis parašė:
ir poto keicia nauja :)
Nežinau,sakė,kad padėdavo,aš niekada dar nevaliau:)
Gazas dugnas .......

joske5

Man su wd-40 vale vasara. Vaziuoju iki siol ir nejauciu skirtumo, kad pablogeje butu.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

Raiforas

Citatajoske5 parašė:
Man su wd-40 vale vasara. Vaziuoju iki siol ir nejauciu skirtumo, kad pablogeje butu.
O pagerejima ar pajautei?

Modka

Nzn kas per nesamone valyti su wd-40. WD40 yra tepimo o ne valymo priemone! pabandykit stikla isvalyti su wd

RSi

Citatamodka parašė:
Nzn kas per nesamone valyti su wd-40. WD40 yra tepimo o ne valymo priemone! pabandykit stikla isvalyti su wd
:D 10 balų! Superinis atsakymas! :D

Silkinas

CitataRSi parašė:
Citatamodka parašė:
:D 10 balų! Superinis atsakymas! :D

WD-40 - TAI UNIVERSALI TEPIMO IR VALYMO PRIEMONË, kuriоs pagrindines savybes galima apibūdinti taip:
sutepa įvairius mechanizmus
atpalaiduoja užrūdijusias detales, varžtus
apsaugo paviršius nuo rūdžių
pašalina ir išsklaido drėgmę
nuvalo nešvarumus, nuosėdas, dervą

zally

Kiek kartu aptartas klausimas...MAF ir droselio sklende valoma karbiuratoriu purskiamu valikliu ir jokiu kitu variantu.Oro srauto daviklis yra plastmasinio korpuso giliai viduje.Purskiama ikisus ilga antgali i vidu, leidziant islaseti skysciui atgal.Jokiu prisilietimu.Kaip minejau MAF valymas atliekamas atjungus laidus su neijungtu degimu.Jei ijungsit degima su neijungtais laidais, tada uzsidegs CHECK ENGINE lempute.Kai valomas MAF sensorius, rekomenduojama pravalyti ir droselio sklende.:)
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

lawyer

taigi, jau buvo pamineti stabdziu valiklis, elektroniniu kontaktu valiklis, WD, karbiuratoriaus valiklis. kas daugiau?

Modka

Kadangi oro srauto matuokle yra elektrine dalis kuri atlieka gana svarbu vaidmeny valyti rekomenduoju tik su elektroniniu kontaktu valikliu.

joske5

CitataRaidas parašė:
Citatajoske5 parašė:
O pagerejima ar pajautei?
Šiaip jokio skirtumo tikrai nepajutau. Traukos daugiau neatsirado.
Žemės matavimų ekspertas
860342816