STUKTELËJIMAS STABDANT*

Pradėjo Mindelis, Spalis 12, 2011, 21:12:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mindelis

Sveiki kolegos. mano avensiukui iškilo tokia problemėlė. stabdant jaučiasi stuktelėjimas (į visą kėbulą). Jei stabdau ,,švelniai" tai stuktelėjimo nėra.  Kartais stuktelėjimas jaučiasi kai kieme apsisukimėju ar rimtesė duobė pasitaiko. patikrinau salenblokus , granatas kaip ir tvarkoje. Gal kas buvote susidūrę su panašiomis problemomis.

Venza

Pabandyk pavazinet pirmyn-stbdis ir atgal-stabdis.Gali but tilto ar sakes varztas atsileides.Arba gali paprasciausiai visus pervarzyt - nepakenks ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

mind

Va, panašūs simptomai ir pas mane pasireiškė paskutiniu metu.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

wikcia

CitataMindelis parašė:
Sveiki kolegos. mano avensiukui iškilo tokia problemėlė. stabdant jaučiasi stuktelėjimas (į visą kėbulą). Jei stabdau ,,švelniai" tai stuktelėjimo nėra.  Kartais stuktelėjimas jaučiasi kai kieme apsisukimėju ar rimtesė duobė pasitaiko. patikrinau salenblokus , granatas kaip ir tvarkoje. Gal kas buvote susidūrę su panašiomis problemomis.
o pas tave vaira susukant nera jokiu bildesiu? pas mane nuo vairo koloneles srities panasus bildesiai yra pajudant ar stabdant, ar per duobe didesne. buvau pas meistra tai patare dar vaziuot kol islys gedimas...

Sonixas

gali but jok stabdz.kaladeles vaiksto kai stabdai pirmin atgal jei ne originalios.arba kaip sake pabandyk perverzt varztus ypac suportu sakiu.
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

mind

Citatawikcia parašė:
CitataMindelis parašė:
o pas tave vaira susukant nera jokiu bildesiu? pas mane nuo vairo koloneles srities panasus bildesiai yra pajudant ar stabdant, ar per duobe didesne. buvau pas meistra tai patare dar vaziuot kol islys gedimas...

Citatamind parašė:
Va, panašūs simptomai ir pas mane pasireiškė paskutiniu metu.

Gal nelabai tiksliai apibūdinau, parkuojantis prie namų nėra labai lygi vieta, bet kada išsisukinėju arba įsukinėju, vairas būna susuktas ir pavažiavus atbulomis tuo momentu viskas gaunasi vienu metu- stabdymas, vairo sukamas į kitą pusę ir toks dungtelėjimas į vairą, lyg koks "liuftas" būtų. Dungtelėjimas silpnas ir labai retai pasijaučia, bet jau nesmagu darosi.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

katana7

Pažiūrėk vairo kryžmę, kuri yra prie vairo kolonėlės, labai jau panašūs požymiai.