2007m. Avensis variklio tepals, filtrai...

Pradėjo mantasss, Spalis 24, 2011, 11:55:37 AM

« ankstesnis - sekantis »

mantasss

Noriu pries ziema keisti 2.0D4D 93kw variklio tepalus, filtra, bei kuro filtra.
Megstu pats pasikrapstyt. Automobilis naujas, man nlb zinomas.
1. koki variklio tepala rekomenduoja gamintojas ir koki reiketu praktiskai pilti?
2. Tepalo filtras. Ar imantrus, ar tiks is bet kurio katalogo?
3. Tepalo keitimo procedura ( kur randasi filtars, tepalokeitimo tvarka)
4. Kuro filtars. ar imantrus, ar tiks is bet kurio katalogo? Kur jis yra?

Aciu

arunaskeras

Jei esi naujokas su toyotom tai pasizvalgyk cia http://www.toyodiy.com/parts/q.html pagal kebulo numeri rasi kur yra filtrai kokie dadasi ir kaip issiardo.Apie tepalus tai forume nepatingek pasiieskoti yra begale diskusiju
O seip tai zvilgterk cia

http://www.ratams.lt/puslapis.php?id=naudinga_alyvos&cat=3

Kai pasikeisi turbut reikes ir reset padaryt. Tik nezinau ar visiem tinka. Man tiko
http://www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=95&thread_id=1912
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Angelinio

sveiki, noriu paklaust patarimu dėl kuro filtro, vazineju jau su avensiu 3 metus (D-4D, 93kw). ir nė karto nekeičiau kuro filtro, nemanau, kad jis buvo keistas ir anksčiau. Tikra rida apie 140K. Taigi klausimas ar reikia jį keisti šeip ar laukti kažkokių simptomų ar kol užsidegs lemputė?
P.S. Jau daugiau nei metai dega tos trys apie gedimą įspėjančios lemputės. Gedimas nustatytas bet jis jokios įtakos važiavimui neturi, tad nekreipiu į jas dėmsio, jis bus pašalintas kartu su DPF filtru kai ateis tam laikas. Tad noriu pakalausti ar degant šioms lemputėms suveiks kitos įspėjamosios lemputės kaip ABS, kuro filro ir t.t. jei būtų tam reikalas?

Saulius SSS

Is paties supratau,kad nelinkes kist pinigu i masina. Jeigu degancios lemputes netrukdo,tada nekeisk ir kuro filtro. Ismesi pinigus tiktai. Kai uzsikis pilnai ir prades dusti masina,tada ir pasikeisi ji. Zinosi ,kad tikrai reikejo.
Sekmes toliau melziant masina.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

vitiok

as jau toks ne megejas kist i masina bet filtrai visa laika keiciami pagal kiek priklauso o salono filtra ir dazniau

Angelinio

ačiū labai už "išsamius" atsakymus :) ištikrųjų nieko nesupratau, tačiau dėkui už man sugaištą laiką

SimasJ

Nu va paauklejot zmogu, o dabar gal kas nors tikrai gali atsakyti i klausima, nes man irgi aktualu :)

Kas kiek laiko/km reikia keisti kuro filtra? Avensis II benzinas? Aciu!

katana7

Citata iš: SimasJ Įrašytas Sausis 24, 2014, 09:10:41 AM
Nu va paauklejot zmogu, o dabar gal kas nors tikrai gali atsakyti i klausima, nes man irgi aktualu :)

Kas kiek laiko/km reikia keisti kuro filtra? Avensis II benzinas? Aciu!
Pas benziną kuro filtras nesikeičia išvis. Kiek teko bendrauti su oficialiu servisu, tai kuro filtrą keičia tik esant problemoms su kuro padavimo sistemą.

MindaugasB

Citata iš: Angelinio Įrašytas Sausis 24, 2014, 08:30:43 AM
ačiū labai už "išsamius" atsakymus :) ištikrųjų nieko nesupratau, tačiau dėkui už man sugaištą laiką

Jeigu esi priziurintis automobili zmogus, keiti kuro filtra karta metuose. Geriausia pries ziema. Jeigu tau iki siol nedaejo to padaryti nuo to laiko kai nusipirkai masina, tai tau ir sako, kad nevargtum :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis