2.0 D4D 2001m avensio dirzo keitimas

Pradėjo Homer, Spalis 25, 2011, 19:18:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

kepure

as ardau automobilius o ne visishkai damustus daiktus siulau atribokit du dalykus:)

dapsys

Citataarturas1980 parašė:
Geriau gerų patarimų parinkite, o ne niekam nereikalingų dalių. Jo, keisiu diržus ir pradėsiu dėti naudotus guolius, pompas ir t.t. Siūlykite skelbimuose. Alytuje radau žmogų, kuris viska su savo dalimis padaro už 950, iš jų 250 už darbą. Keičia visus guolius, pompa, hidr. įtempėją, generatoriaus guoli perpresuoja, 3 diržai. Keičia, kaip sakė tik kokybiškomis dalimis. Tik ar apsimoka viską keisti ? Ir kaip žinoti kad keitė ta ir aną ? Gal imti visas senas dalis, ar prašyti parodyti ką darė ?

Skūpus moka 2xB)
Aš jau kartą pasimokiau, kai dėl vandens pompos Vokietijos autobahne užsidegiau, tai transportavimas iki stovėjimo aikštelės (o po to ir į LT) kainavo daugiau nei mašina...
Aišku reikia žiūrėt, kuris diržas suka vandens pompą, nežinau kaip Toyotose, bet ant mano S40, tai pagrindinis diržas, todėl tuo pačiu keitimu keičiau viską, o nepakeitus, tai po to arba pompa atidirbs dvigubą intervalą 2x60000km arba ne ir tada remontuoji viską :D

egariukas1

Tu ardai automobilius,cia viskas aisku,bet kur garantija,kad tavo parduotas guolis nestrigs?Guoliai,dirzai,lemputes ir panasus daiktai naudoti nieko verti.Pvz itempejas(hidraulinis).Kas zino,kiek jis atlaikys?ARTURAS1980 uz dalis sumokejau 761lt.Tai buvo dirzai continental 3 vnt,2 guoliai nsk,hidro itempejas tnt,vandens pompa, stiprintuvo dirzo itempejo guolis(presavau),taip kad ta kaina gera manau.Prasyk garantijos bent menesiui,ir senu detaliu

Artūras Alytus

O jeigu imčiau visa komplektą su pompa Contitech ? Siūlo už 180 . Ar geriau imti kitų firmų dalis atskirai ?

arytis

As emiau visa contitech komplekta su pompa, tai pardavejas nusistebejo, kad originali pompa ideta i ta komplekta.

Artūras Alytus

Citata iš: arytis Įrašytas Sausis 16, 2017, 09:14:34 AM
As emiau visa contitech komplekta su pompa, tai pardavejas nusistebejo, kad originali pompa ideta i ta komplekta.
Ir kaip viskas ok, jokių problemų ?

arytis

Arutis

Citata iš: arytis Įrašytas Sausis 16, 2017, 09:14:34 AM

Kur siūlo ? Ir man jau reiktų...

RDeEsser

Kai keiciau as,viska emiau atskirai,nes rinkiniuose kiek ieskojau visada koks nors slunkas neaiskios kilmes ar gamintojo buna.Vien pagal kaina galima sprest kad ten nieko gero nera.O pasakos apie originalias pompas rinkinyje tai cia isvis is kosmoso...
E

Artūras Alytus

Man už 180 Visa komplektą contitech siūlė šis žmogus: gytis zakarauskas per FB susirandi