dingo trauka

Pradėjo Pofka, Lapkritis 02, 2011, 22:07:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

Puons Viršininks

Artūras Alytus

24 - https://www.youtube.com/watch?v=1pOGSCsU-T8 Ne tas auto bet apie tai.
12 - A camshaft position sensor circuit wiring that is broken, shorted, or corroded
    A camshaft position sensor circuit connector that is broken, shorted, or corroded
    A faulty camshaft position sensor
    A failed crankshaft position sensor
    A faulty PCM
Kiek dar paskaičiau tai pagrinde, bus kad laidams kas nutikę, tad pirmą reikia juos tikrint, jų jungiklius bei patikrinti įtampą, jei ji nenormali, keist daviklį ( Jei įtampa normali tada gali reikt perprogramuoti variklio valdymo bloką). Dar gali būti kad tai alkūninio veleno daviklis siunčia tą kodą.
12 klaida pagrinde sukuria 2 problemas: sunku užvesti automobilį ir dingsta trauka Jūsų atveju.
Tikiuos, bent kiek padės.

Artūras Alytus

Ačiū. Kol kas ištryniau klaidas. Žiūrėsiu ar nepasikartos. Nežinau sutapimas ar ne, bet prieš užsidegant variklio lemputei ta dieną, apžiūrinėjau toki ruda įžeminimo laida netoli kompo. Ir dar nulūžęs vienas varžtas kuris laiko kompą , tai gal jis ten tabaluojasi, daužosi važiuojant. Galėsiu foto padaryti.

Puons Viršininks

Tai gali būti, kad negauna kontakto ir meta klaida, jei ten kas nors atsiknioje. Tikiuos taip ir yr, tada viskas lengvai sutvarkoma :-)

Artūras Alytus

Atrodo radau problemą. Tas laidas įžeminimo viskas tvarkoje. O štai velenėlio daviklio fiškės vienas iš laidų laikėsi ant poros siūlelių. Daviklis virš generatoriaus .  Laidas sutvarkytas / sulituotas , pažiūrėsim kaip bus.

Artūras Alytus

Ar yra kitas būdas ištrinti SRS klaidas nenuimant klemos nuo akumo?

Bemsas

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Rugsėjis 01, 2017, 16:36:26 PM
Ar yra kitas būdas ištrinti SRS klaidas nenuimant klemos nuo akumo?
SRS lempute pati uzgesta, jei nera jokiu klaidu. Nieko numetineti nereikia.

Artūras Alytus

Klausiu nes, bedarant savidiagnostiką mirksėjo ne tik variklio lemputė, bet ir SRS. Sumirksėjo 31 ir 48.

Tomas1977

Panasi problema.  Ar sutvarke ?

Artūras Alytus

Dėl SRS palikau kaip yra, netrukdo. O dėl variklio klaidų. Kaip ir rašiau velenėlio daviklio fiškės vienas iš laidų laikėsi ant poros siūlelių. Daviklis virš generatoriaus . Laidas sutvarkytas / sulituotas , pažiūrėsim kaip bus. Bet ;) po ilgesnio laiko vėl užsidegė ir kodą 78 išmirksėjo.  Visur skaičiau ir nusprendžiau pradžioje pabandyti išsiimti SCV ir juos ultragarso vonelėje palaikyti. Laikiau nemažai kol karšti buvo. Ant dugno buvo kažkokio kaip smėlio. Seniau kai variklis būdavo šaltas tai lyg sutruksėdavo (apsukos nežymiai šokinėdavo),  dabar sudėjus ,  to nebejaučiu. Pažiūrėsiu kaip bus toliau. Aišku gali būti purkštukas(-i) ar dar kitos briedas.  Kuro filtras keistas neseniai, Filtron.

Artūras Alytus

http://www.adbaltic.lt/files/misc542030624c1bc.pdf  30 psl. Kaip tik rašo apie Toyota SCV gedimus ir 78 klaidą.

Laisvidas

vargsti  :D Pasidarai normalia diagnostika , dabar nei gyvu parametru nei nieko nematai. Nevienas klaidos kodas priskiriamas  , gali but gi ir 78(7) , 78(6) , 78(8) ir t.t.  78 parodo aplamai kuro sistemos gedima ,o su tais mirgsejimais man cia atrodo visiskas zaidimas :)

Linus

Jeigu klaida 78 ir nera traukos, blogiau vedasi,o po to atsiranda trauka,as neatmesciau scv voztuvu. Pirmoje eileje bandyti praplauti. Nes pas mane yra dvi toyotos, abejose buvo iskilus tokia problema del traukos dingimo ir abu kartus buvo klaida 78. Abejoms praplauti scv voztuvai ir abejoms si procedura   padejo. Kiek sake  mano meistras, nemazai pas ji tojotu pakliuna su siomis problemomis, bet voztuvu keitimo reikia retai. Kas keisciausia, kad kuras tik is koloneles, 95 proc. Is lukoil ir 5 is neste. Abiems pasireiske mazdaug po 1.5 metu nuo pirkimo. Kyla klausimas, ar kuras lukoile prastas, ar kuro filtrai prasti, visa s praleidzia.

augisz

Esu ir ne vieno girdejes, kad lukoile sudinas kuras. Ant kiek teisybe-taip pat klausimas. (as liksiu istikimas neste :D )

Bemsas

Citata iš: augisz Įrašytas Rugsėjis 06, 2017, 21:58:59 PM
Esu ir ne vieno girdejes, kad lukoile sudinas kuras. Ant kiek teisybe-taip pat klausimas. (as liksiu istikimas neste :D )

Tai jau nebera LUKOIL degaliniu :D  LUKOIL tapo VIADA.

Artūras Alytus

Dažnai tenka piltis iš Stateta Alytuje. Kuras degalinėje man neatrodo patikimas. Nėra noro ten piltis, bet taip reikia. Kol kas važiuoja norm. klaidų nemeta.