Sunkiai suka d4d varikliuka

Pradėjo an2rius, Lapkritis 03, 2011, 14:49:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

an2rius

Sveiki,

Yra tokia nedidele bedele.. zodziu, nusipirkau avensi 2001m. d4d varikliu ir ji gan sunkiai kuria.. uzkabina is kokio 5 ar 6 vertimo, o uzkurus ismeta nemaza balta debesi dumu..po to lyg ir gerai viskas..  akuma pakeiciau nauju, bet vis vien tas pats.. gal zinot kur tas suo pakastas? :(

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

an2rius

na, as bent jau manau, kad ne zvakese esme, nes jausmas kai kuriasi lyg akumas butu nusedes, nors akumas geras, kurimo metu lieka 11 voltu.. ir nesvarbu ar variklis siltas ar saltas, kuriasi vienodai..

Bemsas

Kai nupirkai normaliai iskart kuresi?

mega

balti dūmai, sunkus vedimasis, smarvė - pirmi užvėlinto degimo simptomai. Aš bandyčiau čia sliekų ieškot

NNZ

pasikeisk pakaitinimo žvakes, jei jau labai netiki nuvažiuok bent jau pažiūrėti nuėmus tiltelį kiek jų veikia. Nors būna kad veikianti, bet jau apačioj nebekaista.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

egariukas1

starterio bedos manau,naujas akumas sunkiai suka,zvakes nemanau kad turi itaka sukimui,seip ju db dar nereikia,nuo mazdaug -10 tik reikalingos,bent jau pas mane.

mega

CitataBagamotas parašė:
starterio bedos manau,naujas akumas sunkiai suka,zvakes nemanau kad turi itaka sukimui,seip ju db dar nereikia,nuo mazdaug -10 tik reikalingos,bent jau pas mane.
pakaitinimo žvakės pradeda kaitint nuo +5, o ne nuo -10...

egariukas1

Citatamega parašė:
CitataBagamotas parašė:
pakaitinimo žvakės pradeda kaitint nuo +5, o ne nuo -10...
gal jos kaitina ir nuo +5,bet jos reikalingos tik nuo kokiu -10,praeita ziema isbandziau

mega

reikalingumas tai tokia gaunas reliatyvi sąvoka, tau atrodo, kad nereikia, mašinai atrodo, kad reikia :] ir kas teisus?

egariukas1

Na gerai,neuzveskim beprasmes diskusijos,jei kaitina,reiskia taip reikia.Ir vasara uzsidega lempute.Pernai buvau atjunges visai,iki -10 be problemu.Kai salciau,jau reikedavo pasukt starteriu,bet dumo nemete.Jei kamerinis  dyzelis duma meta uzvedus,greiciausiai zvakes kaltos,nors buna ir purkstukai pamyza,kompresija maza,oras sistemoje,tiesioginio ipurskimo tu bedu gali buti daug daugiau