Priekiniu zibintu remontas

Pradėjo Biskit, Lapkritis 09, 2011, 23:27:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

Avensyte

Labutis,

Nezinau prie kokios temos parašyti čia, tai rašau prie panašios :) turėjau "malonumą" nuvežus į darželį vaikus per 20 min rasti štai tokį posukio vaizdelį  (wow)  [size=78%] gal kas žino kur galėčiau rasti pirkti ar tik stikliuką ar gal kas turi kokį atsarginį-prigriebčiau už sutartinę kainą. [/size] 8:8

Venza

Tik stikliukas neparsiduoda.Uzsuk pas oficialu atstova ir nusipirksi arba ieskok po autolauzynus.Jie tinka ir nuo kitokiu Toyota modeliu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

toyotad4d

NNZ

+370 5 2712 218 skambink, turetu buti pas juos
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Avensyte

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Avensyte

nusipirkau dar kitur. ten man pasake 7 €, kitur paskambinau pasake 5€, po to vienas pazystamas liepe pasiskambinti Signita parduotuveje (ar kaip ten ji vadinasi) , sake kad ten kartais pigiau nei srotuose buna-tai siam kartui is ten uz 4 € nusipirkau :)  beje Venza-uzfiksavau kad tinka nuo kitu-tai ten tik corrolos man tik rado toje parduotuveje.

NNZ

jei pirkai is signitos, gali ieskot jau ir vel, tik dabar is sroto.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Avensyte

ToyotaClub

tikriausiai NNZ norejo pasakyti kad prekes kokybe prastesne savo patvarumu. Todel ir kainos mazesnes nei kitur pirktum.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

toyotad4d

Tiesiog gali tekti su kokiu peiliuku papjaustyt, kad isidetu kas is Signedos :D

Avensyte

Man ten vietoje idejo patys. Bet as veliau sakiau kad reiks nusipirkti originala bet dar pavazinesiu paziuresiu jeigu vogs tegu situos pigius. ;)