Toyota raktas

Pradėjo Dasadas30, Lapkritis 10, 2011, 10:16:18 AM

« ankstesnis - sekantis »

dainilandija

o galima kur nors isigyti nepjaustyta rakta su cipu ir ji priprogramuoti? ar visgi pigiausia raktu dirbtuvėje?

Venza

Pora postu auksciau,kolega,paskaityk :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

dainilandija

Ebay as maciau bet ten tik korpusai, o man reiktu viso atsarginio rakto, kuri galima priprogramuoti.

Kalapiziukaz

As pirkausi is ebay viena naudota su cipu o kita tik korpusa neispjauta, ir is ju pasigaminau atsargini. Rezultate gavosi apie 170lt. Yra mano kurta tema kaip nuo a iki z (su priprogramavimu, tik nzn ar tiks tas budas yariui) pasigaminti atsargini rakta nepatingek pasieskot.

Ralfas

sveiki kas turi ta paypal ir gaqletu padet isigyt toyota raktas :) Turiu tik viena tai reiktu antraq pasigaminti :)

Venza

Uzsuk pas autoelektrikus ir paklausk uz kiek cipa savo priristu prie tavo masinos,o rakta isdros raktininkai.Tada ta cipa igresi ar priklijuosi prie rakto ir turesi.Pabandyk,gal pigiau gausis?As PayPal turiu jeigu ka.Susirask ir aptarsim jeigu netinka mano pasiulytas variantas.

key

CitataVenza parašė:
 Uzsuk pas autoelektrikus ir paklausk uz kiek cipa savo priristu prie tavo masinos,o rakta isdros raktininkai.Tada ta cipa igresi ar priklijuosi prie rakto ir turesi.Pabandyk,gal pigiau gausis?As PayPal turiu jeigu ka.Susirask ir aptarsim jeigu netinka mano pasiulytas variantas.
Joooo, vaziuoti pas elektrikus, kas ka lituoti, programuoti, po to pas raktininka, kad rakta pagamintu, grezti ir t.t. ..., cia normalu, o galima ir civilizuotai pasidaryti kopija, kaina manau galima suderint, primetus visus uz ir pries- turint savo rakta is ebay, ar neturint.

Venza

Tai paviesink kaina civilizuotai ;) .Gal daugiau klientu atsiras.

key

CitataVenza parašė:
 Tai paviesink kaina civilizuotai ;) .Gal daugiau klientu atsiras.
seip klijentams darau uz 180 lt., o del nuolaidu reiktu tartis individualiai,
priklauso nuo metu ir modelio.

Venza

Tai forumieciams nuolaidos turi priklausyt ... :D

key

CitataVenza parašė:
 Tai forumieciams nuolaidos turi priklausyt ... :D
Tai aisku, kad priklauso :)

pajero440

sveiki turiu dag visokiu toyota raktu korpusu,guminiu knopkiu i toyota raktus tiek 3 tiek 2 knopkiu placiau tel;868569519

tom_cat

Ieškau Corollos pultelio korpuso. Užvedimas su Start/Stop mygtuku. Ar būtų?

spyglys

Vat  kuom man patinka corolla verso, kad rakta gali pats priristi nusipirkes ji svalkej. B)

darcaa

Sveiki, iškrito iš rakto dvi knopkės iš trijų (tiksliau visos, vieną radau, bagažinės atidarymo :) ). Gal kas turit Vilniuj Avensio nereikalingą raktą ar knopkių. O gal galit patart kokiam savartyne ieškot avensių? :)
P.S. Ieškojau ebey'jui naujų, tai ten tik griaučiai, be vidurių, seno neapsimoka siūstis.
Avensis II 2003