vanduo galiniuose žibintuose

Pradėjo kitasalgis, Lapkritis 28, 2011, 19:36:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

kitasalgis

Lyjant paliktame lauke per nakt Avensyje (universalas 2.0 d4d, 2007 m.) galiniuose žibintuose dugne susikaupė apie 2 cm. vandens sluoksnis. Esu klube naujokas, Toyota pirkau nesenai. Patarkite, kaip išimti galinius žibintus, nuo ko pradėti, kur rasti tuos tvirtinančius žibintą varžtus. Gal išėmus, pavyktų rasti nesandarumą?
[mail][/mail]

mmersass

'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

kitasalgis

kaip išsiima galinis žibintas visai neaišku :(
[mail][/mail]

mmersass

kaip universale nzn, bet checbeke sonuose atsidaro ir pamatysi kelis varztus, atsuki verzles ir issiima lempa :)

RolisJ

Universale lygiai taip pat, atsidaro skydeliai bagazineje ir pasisvietes pamatysi 3 verzles. Priejimas ne pats patogiausias, todel siulau naudot terkslini rakta. Tik dedamas atgal neperverzk.

dainilandija

Turite sprendimu kad nebesirinktu vanduo?

mmersass

Apklijuok su silikonu, man padejo :)

dainilandija

mmersass

as vasara isemiau ir laikiau ant saules, paskuj apklijavau ir dabar viskas gerai :) o ziema nebent prie radiatoriaus padejus, turetu pilnai isdziut.

dainilandija

jerrylt

Pas mane irgi tokia bėda. Vien dėl vandens galiniame žibinte TA nepraleido... Turiu savaitę susitvarkyti. Gal kas turit nuorodą, kaip išsiima universalo galiniai žibintai? Ar kokį servisą rekomenduotumėt, kad sutvarkytų?
Dėkui.

dtinas

imi ir isimi, ten taip paprasta, kad net nera ka aiskinti. Nebijok ir pasidarysi. Jei kelis irankius turi, tai juoku darbas.

tevas

Zmogus turbut bijo sulauzyti ka, svarbiausia nepersistengti  :) o jei visai bijai, tai youtube paieskok, keliom kalbom irases paieska.

jerrylt

Pabandžiau pats. :)
Vanduo yra priešrūkiniam žibinte toj vietoj, kur išėmus lemputę niekaip neprieisi ir vandens neišvalysi. Nes viduj dar yra raudono stiklo gaubtelis. Tai vanduo yra tarpe tarp jo ir išorinio stiklo. Kažin, ar išėmus žibintą jį iš ten išpilti pavyks. O prisirinko jo ten per stiklo įtrūkimą...

virme

Tokiu atveju paimk labai ploną grąžtelį ir išgręžk skylutę pačioj žemiausioj vietoj kad vanduo išbėgtų. Vis vien žibintas įskilęs ir nieko jau ten daugiau nesugadinsi.