Keli naujoko klausimai

Pradėjo Kinyo, Gruodis 02, 2011, 13:29:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kinyo

Tai vat nusipirkau 2005 avensis, pilna komplektacija, norėjau paklausti kiek kainuotų įdiegt lt žemėlapius, kur randasi autopilotas ir t.t, gal kas turit koki lietuviska ar angliska manuala? Aciu.

Renis

CitataKinyo parašė:
Tai vat nusipirkau 2005 avensis, pilna komplektacija, norėjau paklausti kiek kainuotų įdiegt lt žemėlapius, kur randasi autopilotas ir t.t, gal kas turit koki lietuviska ar angliska manuala? Aciu.

Yra linkas "Manualai". Eik ten ir atrodo yra avensio nuo 2006 manualas LT bet is esmes tinka jis, nes faceliftas nelabai kuo skirias nuo ankstesnio modelio.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Renis

CitataRenis parašė:
CitataKinyo parašė:

Yra linkas "Manualai". Eik ten ir atrodo yra avensio nuo 2006 manualas LT bet is esmes tinka jis, nes faceliftas nelabai kuo skirias nuo ankstesnio modelio.

Dabar pats paziurejau "nuoroda neveikia". Nu kazkur turiu as jei reikes, galesiu pamest ta manuala.

Kinyo

Labai reiktų nes aš kažkokį bandžiau siųstis tai neveikė :)

Bemsas

Autopilotas turi buti rankenele ant vairo papildoma is desines. O navi kokia stovi pas tave ?

Renis

CitataKinyo parašė:
Labai reiktų nes aš kažkokį bandžiau siųstis tai neveikė :)

Asmenine zinute nusiunciau

kalenas

CitataKinyo parašė:

as turiu manualus parasyk pm savo meila permesiu ka turiu

Kinyo

Dar norėjau paklaust ar Toyota registruoja VIN kodus ir kur patikrint jeigu taip :)

Bajoras

jei pas tave navi atverciamas ekranas tai galiu perkopijuot dvd :)) 2010 metu rytu europa

Kinyo

CitataBajoras parašė:
jei pas tave navi atverciamas ekranas tai galiu perkopijuot dvd :)) 2010 metu rytu europa

Nu pas mane ta atverciama navigacija, bet ne ta maza, o ta didele :)

Bajoras

pas mane tokia pat turiu isirases dvd ir veikia kuo puikiausiai :))

Edgaras

Sveiki.
As naujokas. Uzmaciau kad apie navi kalbate. Mano avensiukas pas mane dar tik 4 dienas :) 2006m. Navi tokia kaip foto pavaizduota. Gal galetu kasnors pasidalinti tuo dvd ?

Kinyo

Dar vienas klausimas kaip ten po sėdyne kur yra tas kur diskai dedasi, kaip išimt diską ir pan ir ar ten eina kokį šiaip diską įdėt, kad ir su filmu, kad rodytų? :)

mmersass

pastumi mygtuka i kaire puse ir tada jis pasispaudzia, ne ten tik zemelapis dedasi :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Liutukas

manau, kad cia tiks prie naujoko klausimu :)
http://www.aktivna.lt/ ar kas turite, bandete, girdejote?
Pasidalinkite informacija :)