klausimas dėl audio...

Pradėjo barzda, Gruodis 04, 2011, 15:23:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Ai maži vaikai,:D:D:D juk yra apie tai kalbėta ir ne vieną sykį. Tinka šis aparatėlis visoms mašinoms. Viskas remiasi į pajungimo laidą ir į pačio avtomobį.

barzda

tai tas daiktas (cendzeris) palaiko losslees?, nes mp3 manes nedomina... ir dar... kur yra ta jungtis?

Bemsas

Citatabarzda parašė:
tai tas daiktas (cendzeris) palaiko losslees?, nes mp3 manes nedomina... ir dar... kur yra ta jungtis?

Losslees tikrai nepalaiko, bet yra Audio IN. Jungiasi visas sis daiuktas prie mago galo fiskes.

barzda

tai tada man nieko vertas daiktas... ačiū už informaciją...

previs

kaskur esu mates kazkokia pristafke kad irgi jungiasi prie cd cenzerio lizdo, bet kaina jo apie 350-500Lt palaiko mp3 ir t.t.  del to losslees formato nezinau, manau nepalaiko. Manau daugelis grotuvu negroja tokio formato iskyrus kompus :)

as senais laikais buvau cd rooma kompo i masina ikises kad klausytis CD, nes magai neiperkami buvo :D

Taigi manau tau BARZDA lieka antras variantas lituotis emuliatoriu
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

barzda

pliam.. man juk reikia kad tik STIPRINTU signala is telefono...kad audio sistema veiktu kaip paprastas stiprintuvas...

ketvirtasis

Jungiesi ten pat kur jungiasi CD čeindžeris, toje makėje (ar papkė) yra trys kontaktai vadinasi :audio IN L ir R taip pat audio GND. Vat susirandi ir jungi kad ir velnią. Tik reikės biškuti pasižaisti

Angelinio

kaip issiema didzioji navigacija? niekas nebendet? labai sudetinga? reik visa panele ardyt ar kazkaip parasciau viskas darosi?:@

Bemsas

Citataketvirtasis parašė:
Jungiesi ten pat kur jungiasi CD čeindžeris, toje makėje (ar papkė) yra trys kontaktai vadinasi :audio IN L ir R taip pat audio GND. Vat susirandi ir jungi kad ir velnią. Tik reikės biškuti pasižaisti

Neveiks. Sitie kontaktai veikia, kai magas mato cendzeri. Kad butu viskas taip parasta, nerekalingi butu jokie emulatoriai :D. Visi emulatoriai turi funkcia AUDIO IN

Losseless formatus groja tik kompai, nemaciau grotuvu, kurie palaiko si formata.

Bemsas

CitataAngelinio parašė:
kaip issiema didzioji navigacija? niekas nebendet? labai sudetinga? reik visa panele ardyt ar kazkaip parasciau viskas darosi?:@

Ta didzioji navigacija issima lygiai taip pat kaip ir parastas magas.

Bemsas

Citatabarzda parašė:
pliam.. man juk reikia kad tik STIPRINTU signala is telefono...kad audio sistema veiktu kaip paprastas stiprintuvas...

Matau kad labai sunkiai daina zmogui. STATYK EMULATORIU ir galesi pajungti savo telefona.  

BE EMULATORIAUS NIEKO NEBUS:@

Angelinio

Citatabemsas parašė:
CitataAngelinio parašė:

tipo traukti i save per jega ir viskas?

Bemsas

CitataAngelinio parašė:
Citatabemsas parašė:
CitataAngelinio parašė:

tipo traukti i save per jega ir viskas?

Ne, centine konsole reikia numti. dazniausia buna ji ne prisukta, o tiesiog ant fikstatori laikosi. O tada atsuki maga.

barzda

Citatabemsas parašė:
Citatabarzda parašė:

Matau kad labai sunkiai daina zmogui. STATYK EMULATORIU ir galesi pajungti savo telefona.  

BE EMULATORIAUS NIEKO NEBUS:@

Daeina, daeina...:) reiškia reikalingas disk changer emuliatorius...Kad taip iš karto butų pasakyta ...kur galima nupirkt?...B)

ketvirtasis

Siūlyčiau susirasti savo magikės "pinout" galinės dalies jungčių išdėstymą ir kekvieno kontakto reikšmes. Tą kurią ašai turiu savojo modelio, yra aiškiai ir konkrečiai parašyta kur Left IN kur Right IN ir taip toliau kekvienas kontaktėlis sužymėtas.
Bet kekvienas sau ponas