ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gmc

CitataUfO parašė:
Tada mačiau ir aš tavuosius DRL'us, tik sakyčiau auto nr ne tokie kaip nuotraukoje aukščiau ;) O saulėtą dieną/rytą nei vieni žibintai nėra ryškūs ypač lyginant su saule... :D
Bet matosi, kad tavo ryskesni,ane?
Jo, gi rasiau, kad foto netikri numeriai (tikri grazesni :D ), tokio isskirtinumo man nereikia :D Kai saule sviecia diena tai tikrai beveik nesimato, uztat rytais/vakarais - l.gerai ziurisi :)

UfO

CitataGmc parašė:
Bet matosi, kad tavo ryskesni,ane?
Kai saule sviecia diena tai tikrai beveik nesimato, uztat rytais/vakarais - l.gerai ziurisi :)

Taip, sakyčiau, kad maniškiai ryškesni (visgi 25% daugiau vatų).

Tik nepamirškit, kad su DRL'ais galima važiuot nuo saulės pakilimo iki nusileidimo, o ne kai šviesu :)

vitiok

Gal kas dejot i savo avensius neseniai,ar apsimoka? gal foto imestumet paziuret :) ar verta kazi det jei stovi ksenonai?

arytis

Aš dėjau Avensiui, bet dar prieš faceliftinį, tai ten bamperyje yra gerai tam tinkančios ertmės. Viskas gražu ir gerai. Kodėl neverta? Xenonai irgi dėvisi, tik labiau nuo įjungimo skaičiaus.

vitiok

Citataarytis parašė:
Aš dėjau Avensiui, bet dar prieš faceliftinį, tai ten bamperyje yra gerai tam tinkančios ertmės. Viskas gražu ir gerai. Kodėl neverta? Xenonai irgi dėvisi, tik labiau nuo įjungimo skaičiaus.
Darbo daug su idejimu?

arytis

Aš juos klijavau, tai užtrukau gerą valandą. Jei sukti varžtais, tai daug reikalų.

dainilandija

o ar yra tokiu kurie dejosi i faceliftinį?

vitiok

Citataarytis parašė:
Aš juos klijavau, tai užtrukau gerą valandą. Jei sukti varžtais, tai daug reikalų.
kaip laiko,kokius klijus naudojai prie bamperio?

arytis

Dvipusio lipnumo juostą naudojau. Gerai laiko.

arytis

Šis variantas nepraeitų, nes nėra 25 cm nuo žemės.

Renis

Citataarytis parašė:

man rodos nepraeitu ir tas iki facelifto modelyje kur yra ertmes po priesrukiniais.. Nesigaus manau 25 taip pat
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Hausas

Tikriausiai, kad vienintelis variantas dėti į bamperio moldingus. Aukštis tinka, tik norėtųsi gyvai pamatyti, kaip atrodo.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

arytis

CitataRenis parašė:
Citataarytis parašė:

man rodos nepraeitu ir tas iki facelifto modelyje kur yra ertmes po priesrukiniais.. Nesigaus manau 25 taip pat

Iki facelifto tose skylėse gaunasi apie 27 cm su standartiniais ratais.

zuviss

Citataarytis parašė:
CitataRenis parašė:
Citataarytis parašė:

Iki facelifto tose skylėse gaunasi apie 27 cm su standartiniais ratais.
Isidejau ir ledai,uztenka to aukscio-super