ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

CitataMirro parašė:

uz 200 galima gauti, tai klausimas ar situos ar tuos kinietiskus uz 50$ :)

Na klausymas tavo... aisku geriau Philips, nei NONAME :) Is DX 132lt iseina + menesi lauki, dar jei muita uzdes dar pabrangs 30lt + PVM gausis arti 200lt

Mirro

Citatabemsas parašė:
CitataMirro parašė:

uz 200 galima gauti, tai klausimas ar situos ar tuos kinietiskus uz 50$ :)

Na klausymas tavo... aisku geriau Philips, nei NONAME :) Is DX 132lt iseina + menesi lauki, dar jei muita uzdes dar pabrangs 30lt + PVM gausis arti 200lt

dekui :)

ketvirtasis

Esu pasistatęs DRL, aišku daug knyslios buvo, reikėjo nuimti priekinį "buferį". Viskas gavosi OK, bet su tuom pajungimu man nepatiko - turi šviesti įjungus motorą, kai perjungi gabaritus ledai išsijungia, o kaip daryti kai kelyje važiuojant pritemo. Kartais pamiršti, kartais kažkas primena. Atsibodo toks perjunginėjimas važiuojant, nutariau pasidaryti "fotorėlę". Pats principas nieko naujo, bet kaip jį integruoti į automobilio šviesų valdymo sistemą, va buvo klausimas. Vakar "pasedėjus" garaže tai išsprendžiau, tereikėjo "perkirpti" tik du laidelius - nuo gabaritų ir artimujų šviesų.
http://s017.radikal.ru/i415/1305/f0/4454bdc617a8.jpg
Tai atlikti lengviausia nuėmus vairo kolonėlės plastikinę apsaugą. Matosi šviesų perjunginėjimo svirties kontaktinė pajungimo kaladėlė. Artimujų šviesų laidas raidonas su geltonu, gabaritai - raudonas. Prieš nukerpant juos patikrinau su testeriu: pvz.: ant to kontakto yra +12V įjungus gabaritus - 0V, taip pat ir su artimom šviesom.
Išbandyti visą tai lauko salygom nelabai, nesinorėjo laukti sutemų. Užtat įvažiavus garažan "prieblanda", foto daviklis gerai sureagavo - šviesos persijungė.
Foto daviklio schemą paimta iš:
http://radiokot.ru/circuit/analog/games/15/
Patį daviklį teko pakeisti, vietoj fotodiodo dėjau fotovaržą (geriau veikia)
http://radiokrot.ru/laser-signal-10-.jpg

Gmc

Jeigu kam idomu, tai mano pigus DRL puikiai atlaike lygiai metus laiko ir pries pora savaiciu viename zibinte uzgeso 2 lemputes, visa kita veike gerai.
Ta proga siandien pasikeiciau DRL i apvalius. Dabar bent jau man atrodo daug graziau ir manau,kad puikiai tinka Corollai Verso.

Bemsas

O priesrukinius naudoji? Manau vietoj ju gerai atrodytu.

Gmc

Citata iš: bemsas Įrašytas Liepa 04, 2013, 22:37:45 PM
O priesrukinius naudoji? Manau vietoj ju gerai atrodytu.
Retai, bet naudoju kai prireikia. Vietoj ju tikrai nenorejau deti, manau jie reikalingi :)

nOnAmE

Citata iš: Gmc Įrašytas Liepa 04, 2013, 22:33:41 PM
Jeigu kam idomu, tai mano pigus DRL puikiai atlaike lygiai metus laiko ir pries pora savaiciu viename zibinte uzgeso 2 lemputes, visa kita veike gerai.
Ta proga siandien pasikeiciau DRL i apvalius. Dabar bent jau man atrodo daug graziau ir manau,kad puikiai tinka Corollai Verso.

Galima is archiau nufotkint ta buferio vieta su DRL'u ir prieshrukiniu ? Man irgi kilo tokia pat mintis taip DRL'us montuot tik rankos dar nekyla. Ir dar vienas niuansas - pas mane facelift'as.

Gmc

Citata iš: nOnAmE Įrašytas Liepa 05, 2013, 10:19:58 AM
Galima is archiau nufotkint ta buferio vieta su DRL'u ir prieshrukiniu ? Man irgi kilo tokia pat mintis taip DRL'us montuot tik rankos dar nekyla. Ir dar vienas niuansas - pas mane facelift'as.
Ok, padarysiu dar viena fotke ir imesiu vakare arba ryt. Facelifte jei gerai pamenu priesrukiniai stovi labiau viduryje, tai nezinau ar tips DRL.

ketvirtasis

Tų senų "pigių" DRL-ų nereikėjo išmesti, jei ant jų yra ženklinimas tuomet jos verta "remontuoti". Tai yra vidurius meti laukan, vietoj jų dedi rimtus LED ir draiverius pakeiti. Jau esu ne vieną donorą taip "atreistauravęs".

mega

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Liepa 06, 2013, 11:14:46 AM
Tų senų "pigių" DRL-ų nereikėjo išmesti, jei ant jų yra ženklinimas tuomet jos verta "remontuoti". Tai yra vidurius meti laukan, vietoj jų dedi rimtus LED ir draiverius pakeiti. Jau esu ne vieną donorą taip "atreistauravęs".
o kokie ledai dabar rimti skaitos? cree? ar kas rimčiau yra?

Gmc

Idedu zadeta foto is arciau:

O del senu DRL tai zymejimas yra (TA su jais praejau) ir jos guli bagazinej, jei kam reikia uz simboline kaina galiu perleisti.

muncis

Citata iš: Gmc Įrašytas Liepa 07, 2013, 15:43:50 PM
Idedu zadeta foto is arciau:

O del senu DRL tai zymejimas yra (TA su jais praejau) ir jos guli bagazinej, jei kam reikia uz simboline kaina galiu perleisti.
Labai gerai atrodo, kaip ten buve :) kur tokius galima isigyti ?
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

Gmc

Citata iš: muncis Įrašytas Liepa 07, 2013, 17:11:59 PM
Labai gerai atrodo, kaip ten buve :) kur tokius galima isigyti ?
Rekomenduoju kreiptis i dalyvi "Maikis", gales ir sumontuoti :)

Bemsas

Citata iš: Gmc Įrašytas Liepa 07, 2013, 18:54:59 PM
Rekomenduoju kreiptis i dalyvi "Maikis", gales ir sumontuoti :)

O tai priesrukiniu zibintu groteles keitei? Ar i senas permontavai. Juk stovejo pas tave ilgi LED.

Dabar atroodo beveik kaip mersas  (+)   

Gmc

Galvojau, kad reikes keisti, bet nereikejo, nes sugebejo labai graziai imontuoti i tas pacias (y)