ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: nmeras Įrašytas Gegužė 28, 2014, 21:18:53 PM
vakar sumontavau kitaiskus drl ;)
Ar pats montavai, jei ne- tai kiek kainavo? Ir kiek patys DRL kainavo?

nmeras

Taip montavau pats, tai kainavo jungiklis nes dejau papildomai kad galima butu isjungti, laido galas, saugiklio lizdas ir kitos montavimo medziagos tai su drl ir visais sitais tilpau i 200 :)   Buvau i kita auto imontaves kitus kitaiskus pailgus, laike virs metu kol nepavoge :) gal dar ir dabar veikia :D Tik anuose buvo sumontuota viduje viskas, sitie turi isorini blokeli. Montavimas nera sudetingas jei negrezioji buferyje skyliu kad juos ileist ir panasiai.

MindaugasB

nmeras, labai tokia neiprasta vieta :) dazniausiai buna labiau nueje i sonus :D

2 foto su isjungtais good looking!
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

nmeras

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gegužė 28, 2014, 23:07:49 PM
nmeras, labai tokia neiprasta vieta :) dazniausiai buna labiau nueje i sonus :D

2 foto su isjungtais good looking!
sonuose priesrukiniai :) taip gavosi kad ten man jie gerai tiko, ir atstumai islaikyti montavimo, tai ir pastaciau ten .

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: nmeras Įrašytas Gegužė 28, 2014, 23:32:10 PM
sonuose priesrukiniai :) taip gavosi kad ten man jie gerai tiko, ir atstumai islaikyti montavimo, tai ir pastaciau ten .
(y)

MindaugasB

Citata iš: nmeras Įrašytas Gegužė 28, 2014, 23:32:10 PM

Skoningai susimontavo :) abu po 5W zibinteliai?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: nmeras Įrašytas Gegužė 28, 2014, 21:18:53 PM
vakar sumontavau kitaiskus drl ;)

Cia pats sugalvojai ten statyti, ar patare kazkas? Atstumas nuo krasto gali buti ne didesnis nei 40cm pagal reikalavimus.

virmas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 29, 2014, 11:12:20 AM
Cia pats sugalvojai ten statyti, ar patare kazkas? Atstumas nuo krasto gali buti ne didesnis nei 40cm pagal reikalavimus.
Viskas cia grazu tik kaip paziures per TA

Bemsas

Tai reikalavimai tam ir skirti, kad dienos zibintai butu kuo arciau krasto, o ne per centra masinos.

nmeras

na nuo krasto buferio gal 45 gavosi, kitur nelabai kur iseina juos primontuot, nebent grezt skyles ir juos ileist i pati buferi  :V
arba vietoj priesrukiniu deti, tik reikia kazka sumastyt nes dydis mazesnis drl nei rukiniu yra :)

Bemsas

Faktiskai priesrukiniu zibinitu isdestymas ir atitinka DRL standartu. Jei man reiketu DRL - priesrukinius mesciau lauk, nes vistiek nesinaudoju.

arytis

nmeras

Reiks kazka sumastyt ir statyt vietoje priesrukiniu. Kazkoki rema teks gamint.

ketvirtasis

Citata iš: nmeras Įrašytas Gegužė 29, 2014, 20:16:19 PM
Reiks kazka sumastyt ir statyt vietoje priesrukiniu. Kazkoki rema teks gamint.
Tam dalykui yra perfojuosta, kieta su daug skylių. Dėl TA nesiparink, su DRL Kaune praėjau "no problem" atidžiai netikrino tik dabar akcentuoja į lemputes nenumatytas gamintojo. Prie Avensio prikibo dėl priešrūkinių (galingi ledai sudėti), o Yaryje - priekiniai gabaritai LED.
Per TA svarbu, kad DRL isijungtu su motoru ir išsijungtu su gabaritais.

nmeras

tvirtint tai nebus sunku sumastyt tik plota aplink kazkaip apipavidalint reiks, as del ta nebijau jau buvau kitam auto idejes pries 5metus tai praejau be problemu, junginejo tik ilgai tyre kaip isiujungineja ir ziurejo zymejima kad atitiktu drl reikalavimus. Kol kas nezinau kaip ten tvitinasi tie priesrukiniai, reiks gal dangtelius surast ir i juos statyt.