ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

waldosius

jei naudosi priesrukines  kaip dienos zibintus, kurie nera tam skirti, tai susitaikyk ir su padaznesianciu pareigunu stabdymu, ypac mazesniuose miesteliuose ir kaimuose, ten dar vis yra pareigunu kurie nezino kas yra DRL, o didmiesciuose jie jau zino koks turi buti zymejimas, tad gali kabintis kad jo pas tave nera. man taip buvo pries keleta metu, tekdavo cituoti pareigunams KET, o stabdydavo bent 5 kart dazniau.

Kestutis777

O Norgej leidziama, dienos metu, vien su priesrukinemis vazinetis ;) Bet trumposios turi buti tuo metu isjungtos.

sauliniz

Citatawaldosius parašė:
jei naudosi priesrukines  kaip dienos zibintus, kurie nera tam skirti, tai susitaikyk ir su padaznesianciu pareigunu stabdymu, ypac mazesniuose miesteliuose ir kaimuose, ten dar vis yra pareigunu kurie nezino kas yra DRL, o didmiesciuose jie jau zino koks turi buti zymejimas, tad gali kabintis kad jo pas tave nera. man taip buvo pries keleta metu, tekdavo cituoti pareigunams KET, o stabdydavo bent 5 kart dazniau.
tai kad dabar puse masinu dienos metu vazineja vientik su ijungtais priesrukiniais zibintais, be artimu sviesu, tai jei jau taip baustu tai nemanau kad vazinetu taip visi :)

arunaskeras

Citatasauliniz parašė:
Citatawaldosius parašė:
tai kad dabar puse masinu dienos metu vazineja vientik su ijungtais priesrukiniais zibintais, be artimu sviesu, tai jei jau taip baustu tai nemanau kad vazinetu taip visi :)
Bet ne su idetom led lemputem . Su ksenonais irgi daug vazineja tik pasikeite lemputes bet kolkas niekas nebaudzia. Tai cia jau ne aisku koki palicininka sutiksi, o technikini tai tikrai nepraisi. Nors as katik variau tai preisrukiniu visai neziurejo.O puse dienos vargau kol susireguliavau:D
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

mmersass

mano priesrukiniai nesureguliuoti visai :D vienas sviecia normaliai kitas zemyn :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

AVENSIS D4D CHIP

Citatammersass parašė:
mano priesrukiniai nesureguliuoti visai :D vienas sviecia normaliai kitas zemyn :)
su rakteliu ant 4 viskas reguliuojasi;)kada atsuktuvas prasisuka:)

Bemsas

Su priesrukiniais kaip ant ko pakliusi. Jei sviecia zemiau - praleidzia, jei per aukstai bent 1 zibintas - pakartotina apziura.

Erikas999

Sveiki. Noriu paklausti,gal kas turit desnes puses suduzusia lempa Avensio man reikia dangtelio kuris uzdengia trumpu sviesu lempute.(ksenonai,nezinau ar yra skirtumas)

Aivis

CitataErikas999 parašė:
Sveiki. Noriu paklausti,gal kas turit desnes puses suduzusia lempa Avensio man reikia dangtelio kuris uzdengia trumpu sviesu lempute.(ksenonai,nezinau ar yra skirtumas)
Nepamenu tikslei katra keičiau,kažkatra turiu,ne ksenonine,kai nueisiu prie mašinos,pažiurėsiu katra nauja.
Gazas dugnas .......

Aivis

Turiu dešine,vairuotojo pusės.Tik ,kaip rašiau,paprasta,ne ksenoninė.
Gazas dugnas .......

dainilandija

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatammersass parašė:

Norejau pasitikslinti technikineje man sake kad siektiek peraukstai sveicia, tai klausimas ar tikrai reguliuojasi ir kaip tai padayti?
Taip pat gal zinote pas yaris TS 2001 ar reguliujasi, nes irgi siektiek per aukstai sveicia.

Aivis

Avensiui priešrukinės iš apačios reguliuojasi,ten su atsuktuvu reike sukti,o gal ir yariu taipat.
Gazas dugnas .......

AVENSIS D4D CHIP

Citatadainilandija parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatammersass parašė:

Norejau pasitikslinti technikineje man sake kad siektiek peraukstai sveicia, tai klausimas ar tikrai reguliuojasi ir kaip tai padayti?
Taip pat gal zinote pas yaris TS 2001 ar reguliujasi, nes irgi siektiek per aukstai sveicia.
is apacios reguliuojasi ir yaryje,20lt ir sureguliuoja tokviloje;)tik nesakykit,kad brangu:D

DarekaZ

mmersass

CitataDarekaZ parašė:
http://www.youtube.com/watch?v=3u9bL2oxV38

griztam prie LED sviesu, va lenkai toki varianta padare :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit