ar kas naudojat led'us vietoj dienos šviesų?

Pradėjo barzda, Gruodis 10, 2011, 18:01:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rolkis72

deficky

gal kas daugiau yra susidejas dlr i priesrukiniu vietas? Osram ten yra visai neblogi niekam neteko girdeti??

deficky

Osram LEDFOG101 gal kokiu nuomoniu apie situos galit parasyt

deficky

Gal Pat's kuriuos naudojies? As osram pasitikiu kaip gamintoja tik kad laikys bent ilgiau

slashas

Tikslas dėtis tuos DRL? Kuro niekaip nesutaupysi tiek, kad 100€ atsipirktų :D nebent grožio reikalas...

Rolkis72

Kaimynas iš kinijos parsisiuntė,mokėjo apie 30 eurų,jau pusantrų metų šviečia

deficky

Lempu reflektorius taupyt. Siaip tai ir graziau ir nereik junginet sviesu . O draugas kokius siuntesi, kiek w?

maaz

Klausimas ta tema.

O tokie žibintai legalu? Ta prasme ten yra nustatyti atstumų ir aukščių ribos. Įdomu ar originalių priešrūkinių vietos atitinka visa tai?

Bemsas

Reikalavimas DRL: aukstis nuo zemes nemaziau 25cm, atstumas nuo krasto nedaugiau 40cm. Priesrukiniai taip ir sumontuoti :D

deficky

+ turi but zimejimas ant ju kad cia dienos zibinai... ir turi veikt kaip priklauso ;)

vy10is

Sveiki forumiečiai,
susidėjau ir aš vasarą DRL žibintus. Pirkau iš aliexpress. Iki šiol veikia be priekaštų.
Pajungęs esu per rėlę nuo akumuliatoriaus. Užvedus variklį įsijungia patys žibintai, išsijungia analogiškai, tik nesu pajungęs geltojo rėlės laido, tad įjungus trumpas šviesas dienos žibintai neužgęsta/neprigęsta. Ne už kalnų TA, įdomu praeisiu taip ar turi dienos žibintai būtinai prigęsti įjungus gabaritines arba artimąsias šviesas? :)

Rolkis72

Aš irgi iš Aliexpres susidėjes,geltoną laida prijungiau prie trumpų šviesü lemputės kojos,prie vienos kojos prisukau neveikė,pabandžiau prie kitos kojos prisukti,viskas sudirba kaip ir priklauso