ratu suvedimas

Pradėjo Tuziukas, Gruodis 11, 2011, 14:06:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

ydomus dalykas nutiko, susukus vaira vaziuojant ratas prasliuoze priekinis. tai dabar nezinau, ar cia nekreipti demesio, ar suvedima daryti?padangu siaip needa,vairo nemeta, nezinau ka daryti?padangos gal blogos?

sivra

Ratu geometrija rakomenduoju pasitikrinti 2x metuose. Patikekit sau ta darau ir visada tenka pakoreguoti. Na o priekinio isorinio rato rato sokinejimas susukus vaira vis tik yra normalu.
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

Renis

Nu nezinau kur ir kokiais keliais reik vazinet kad reiktu koreguot 2 kartus per metus geometrija. Nusipirkau auto, atvazinejau pusantru metu, nuvariau pasitikrint geometrija, nebuvo ka reguliuot. Na matyt nuo vietoviu keliu priklauso kuriais baladojames.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

AVENSIS D4D CHIP

tai gal mašina pusantru metu garaze stovejo?;)nusimuša visalaik,gali būti nedaug is ribu išeje bet išsimusa.ypač po žiemos duobių ir grioviu;) o kur tikrinai?

Renis

Masina juda nuolat pas man. Tikrinau shkoda centre, beveik kaimynai Tokvilos

AVENSIS D4D CHIP

CitataRenis parašė:
tai ir patikrino kaip Škodai:)truputį nukrype,bet ai bus gerai:D

Tuziukas

hm bet kazi ar turi priekinis ratas prasliuosti..

Renis

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataRenis parašė:

Atsakei kaip tikras konkurentas, is Tokvilos ;]
Man uzteks per akis ir tokio suvedimo kaip skodai  ;]

AVENSIS D4D CHIP

CitataRenis parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataRenis parašė:

Atsakei kaip tikras konkurentas, is Tokvilos ;]
Man uzteks per akis ir tokio suvedimo kaip skodai  ;]
ARX Tokvilai ne konkurentas,jie gal daugiau Das Auto turetojam konkurentai;)

sivra

Greitas padangu pardaveju klijentasB)
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

Kalapiziukaz

Skoda servisas bent jau pries kelis metus geriausiai suvedima visam Vilniui darydavo. Kai turejau preliuda su 4vairuojamais ratais tai jie vieninteliai sugebedavo padaryt suvedima ir dauguma HP savininku pas juos vaziuodavo.

horn

CitataTuziukas parašė:
hm bet kazi ar turi priekinis ratas prasliuosti..

pas mane irgi pračiuožia ratas susukus,  jei yra kokio žvyro ant asfalto. Šiaip gatvėje net greitai važiuojant staigiuose posūkiuose necypia ir nečiuožia vienas ratas, nebent abu ratai ar keli ratai kartu.

Naujokas

Gal kas galit pasiulyti kur Kaune gerai ir uz padoria kaina padarytu ratu suvedima ir tuo paciu sukalibruotu vairo padeties davikli?
Ar tai butina daryti vienu metu ar galiu pirma suvedima padaryt o kazkur kitur sukalibruot ta davikli?

Dekui

aviko

CitataSkoda servisas bent jau pries kelis metus geriausiai suvedima visam Vilniui darydavo.
:D
Musu imone nupirko nauja Yeti, tai Skoda servise bande daryti suvedima gal kokius 5 kartus, bet taip ir nepavyko, kaip trauke i viena puse taip ir traukia. Tai mes jiems pasiuleme susirasti kur daro suvedima  ir ji padaryti, o saskaita israsyti Skodai. Tai po to jiems kazkaip pavyko padaryti.:D Viskas vyko siais metais
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

Tuziukas

CitataNaujokas parašė:
Gal kas galit pasiulyti kur Kaune gerai ir uz padoria kaina padarytu ratu suvedima ir tuo paciu sukalibruotu vairo padeties davikli?
Ar tai butina daryti vienu metu ar galiu pirma suvedima padaryt o kazkur kitur sukalibruot ta davikli?
ka tu ten nori kalibruoti? elektrinis vairas?
Dekui