B9010 CD MP3 Sat Nav TouchScreen Player

Pradėjo hugg666, Gruodis 14, 2011, 13:06:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

hugg666

Labas.Turiu Toyota su tokiu stais magu: http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqJ,!lYE4l,7pGK7BOJ0V9bTOg~~_3.JPG

Ar ymano kazka jam padaryti, jog jis rodytu DVD filmus, ar bent skaitmenine televizija? Jei ne, tuomet tarkim as ji isiimu, yra kazkokiu taiwaniu ar kazko tokio, kad palaikytu vietoj jo navigacija( tarkim kokia igo8 ?), rodytu dvd, detusi usb ir panasiai..?:)
P.S. Jei pardavinejant, kiek galima gauti uz toki maga? Zmogus kuris desis i i savo
Toyota Avensis ( ar dar i kokius kitus modelius tinka Toyotos sis magas?), jam reikes kazkokiu kodu, ar magas tiesiog idejus veiks, gps'as paciame mage iintegruotas, zmogui veiks navigacija?

Bemsas

DVD nerodys,nebent desi specialu adapteri ir grotuva. Manau isipaisyti galima i kokius 700-800lt.
Gali statyti kita kitajska maga virtoj sio, rodys viska. O sita galesi parduoti.

Isemus jokiu kodu nieko nereikia, jei yra navigacinis diskas idetas. Navigacija veiks kitoj masinoj, kai bus sumontuota GPS antena.

hugg666

O Avensi kur stovi gps antena ir tarkim nusipirksiu: http://www.ebay.co.uk/itm/Auto-Radio-CD-DVD-GPS-Navigation-Dash-Toyota-Avensis-/260790456101?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb8528f25
Sitame grotuve tiepatys pajungimai visu fyshkiu idomu, ar geriau kazkoki kita gal rinktis grotuva? Idomu kiek eitu gauti uz ta orginalu..

Bemsas

GPS antena po panele stovi. Fiskes kitokios originalo. Pirksi perejimus.

hugg666

Gal zinai kokia nuoroda kaip jinai atrodo?Blemba mano Nokia telefone antena integruota, cia japonai negalejo i pati maga inegruot :/  Tuose kitaickuose irgi nebuna maguose integruota?

Bemsas

Citatahugg666 parašė:
Gal zinai kokia nuoroda kaip jinai atrodo?Blemba mano Nokia telefone antena integruota, cia japonai negalejo i pati maga inegruot :/  Tuose kitaickuose irgi nebuna maguose integruota?

GPS antenos negali buti integruotos i maga, nes negaudys rysio. Nuperki nauja maga, pajungi sena antena ir viskas. Nematau jokiu problemu. GPS signalas praeina kiaurai per stikla ir plastmase, per metala neina, todel antena stovi po panele.

zally

Kai kuriu neoriginaliu magu jungtys atitinka, taciau teks pavargti juos pajungiant, kad veiktu valdymas nuo vairo.Kiek zinau GPS antena pas Avensi sumontuota paciame priekyje po konsole, salia oro angu.Beto tie neoriginalus yra labai vagiami.Uz originala manau 1000 ir daugiau gali prasyt, nes LT ji nusipirkt yra problematiska.Tavo vietoj tikrai nekeisciau i neoriginala.IMCHO
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

hugg666

Ta navidacija kad veiktu lietuvoj ar jau yra kas atkase CD veikainti? Tevas mano is jabajaus pirko orginalu uz 200lt. Tai veikia jam, bet pvz mazuju miesteliu randa tik gatves, namo nr neranda. I kinieti isirasyciau koki igo8, esu ant paprasto navigatoriaus bandes ji, veikia super. Plius grotu mp3, plius rodytu DVD, tai jis tik vien pliusai lyginant su original

Bemsas

Citatahugg666 parašė:
Ta navidacija kad veiktu lietuvoj ar jau yra kas atkase CD veikainti? Tevas mano is jabajaus pirko orginalu uz 200lt. Tai veikia jam, bet pvz mazuju miesteliu randa tik gatves, namo nr neranda. I kinieti isirasyciau koki igo8, esu ant paprasto navigatoriaus bandes ji, veikia super. Plius grotu mp3, plius rodytu DVD, tai jis tik vien pliusai lyginant su original

Namu nera mazose miesteliose, bet gatves tai parodo. Nematau problemu kokiam kaime surasti reikiama nama. Dabar isejo naujas DVD diskas su zemelapiais, ten turetu daugiau buti kazko. O mp3 tai groja turbut ir originalas. Aisku kinietis su WIndows CE turi daugiau funkciju.

hugg666

O is kur chebra gaut cd kad veiktu ta navi ant lietuvos? :)

dtinas

Bemsas

hugg666

As turiu orginalu, gal yra dedziu kas moketu nukopijuot man viena cd ir aisku uz nukopijavima zmogui vienas cd butu :) ?

Bemsas

Citatahugg666 parašė:
As turiu orginalu, gal yra dedziu kas moketu nukopijuot man viena cd ir aisku uz nukopijavima zmogui vienas cd butu :) ?

Jei butum Vilniuje, galima butu pabandyti, nes turiu ''teisingai'' rasanti cd-rom.

vincass

Citatabemsas parašė:
http://www.navigps.lt/lt/navigaciniai_cd/?subcatalog=14&good=159

sitie turi, lauksiu kol atsiras torrente :D
Neatsiras torente manau... Daug metų juos seku ir niekada dar nebuvo nei vienos versijos.
Greičiau iš kokio draugo persikopijuosi :) , jei pavyks.
Pats esu toki DVD nusipirkęs iš čia , kur nurodei, nesulaukęs torentuose.