Nusivyliau aš avensiu

Pradėjo ketvirtasis, Sausis 10, 2009, 18:27:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

cu

hehe, matyt dar smagračio nekeitei :)
to ir nelinkiu;)

AVENSIS D4D CHIP

JEIGU LAVONA NUSIPIRKAI TAI KAS KALTAS,POTO ZINOMA KISi BABKES,UZSIENYJE PRAMINA AUTO PO PUSE LEMONO SPIDOMETRA ATSUKA IR PARDUODA KAIP NAUJA,YAI KO NORET:D

bosis

Nusivyliau AVENSIO pravažumu per sniegą. Šviežio sniego per sprindį, o menkiausioj įkalnėlėj buksuoja. Padangos visiškai naujos (Michelin).
Pikta, nes prieš pusdienį su Mazda 626 tampiau visiškai negyvą draugo auto per pusnynus ir įkalnėn (reikėjo apsisukt prie autoserviso) be jokių problemų. Tiesa mazdai irgi neseniai užmoviau naujas, bet šipuotas padangas.
facelift ;)

gsk

palyginai šipus su paprastom :D
šiaip pas avensį kiek mačiau pakankamai plačios padangos. ar nebus čia bėda?

NNZ

Citatagsk parašė:

užsidėk siauresnes...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

FUX

cia vaziuokle nekalta kad prasisuka. Padangos daug ka duoda ir kartais naujos bet skirtingu gamintoju elgiasi visai skirtingai. Na o sipai ant ledo tam ir yra skirti, negalima lygint su besipem
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

gsk

CitataNNZ parašė:
Citatagsk parašė:

užsidėk siauresnes...
čia man šis pasiūlymas? :o

NNZ

Citatagsk parašė:
CitataNNZ parašė:
Citatagsk parašė:

užsidėk siauresnes...

nu tai taip jei tau netinka plačios ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Vasarine

Sveiki visi, paskaitinejau as sita tema, labai daznai skambanti fraze nemoki pirkti, ar jei nenori tureti problemu pirk masina is salono, turesi garntija. Mano tetis pirko avensi automata 2004m is salono, negirdejau kad butu turejes su ja daug bedu. po 5metu atidave ta masina man. ir prasidejo siokios tokios bedos. ir pagrindine fraze kuria as dabar girdziu yra taigi masina ne nauja, nebegarantine, ko jus norit. Nesakau kad esu nusivylus savo masinike, bet pirkimas is salono nuo tolimesniu bedu neapsaugo :)
O va nusivylusi esu Autotojos darbu. lupami beproto dideli pinigai, o visad po serviso reik ieskot kazkokiu nedadarymu, pvz: nepajungtos dureles, nedadazytas 2cm lopinelis, nepajungta pavaru dezes lempute, kuria man keite 2 meistrai, prie kuriu veliau prisijunge 3ias, net juokas ima.

FUX

Vasarine, man irgi gedima 2 kartus nustatinejo ir tik po to kai pasakem ko ir kur ieskot :) Kartais tikrai kyla klausimas uz ka jie pinigus ima.
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

fennix

Citatagsk parašė:

nematau problemos lygint sipus su paprastom... Geros paprastos padangos dazniausiai buna minkstesnes nei sipuotos, ir dazniausiai jei protektorius tinkamas turi geresni sukibima net ant to paties ledo. Isimtinis atvejis turbut bus kai ledas pakankamai minkstas, netolygus, padengtas vandeniu ir panasiai. Tada sipai lengviau nukasa sita danga... Taigi daugiau prasmes yra mokytis vaziuot ant slidzios dangos, nemaigyt akseleratoriaus be reikalo, ir.... neduot prasisukt ratams... kokiomis padangomis besinaudotum :) siauresnes padangos geriau ant sniego, bet ant ledo geriau platesnes. Cia aisku vel jei nesiruosiame uzciuopt asfalto....
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Miroslav

Vasarine, auto buna ir nauduotas geriau islaikytas nei naujas ;) VIskas priklauso nuo to koks zmogus vazinejo, jei bulves veziojo tai aisku auto bus nekoks o jei priziurejo ir bent 2 kartus per menesi nuvalydavo nuo A iki Z tada ir automobilis "atsidekoja" ir tarnauja geriau. Buvau berlyne ir besinaiksciojant vienoje naudotu automobiliu aikstejei pamaciau sen aautomobili(1989m. gambos) o kaina kazkas apie 7000Eu paklauseskodel tokia kaina gavau atsakyma, kad jis pravazeves 20 000 km(is tikro) pasakysiu kam reikalinkas ne naujas o labai geras automobilis jis vertas tokiu pinigu, nes atrode kaip naujas. Po tokio pasivaiksciojimo supratau apie automobiliu kainas ne tik Vokietijoj, bet ir Lietuvoj. Kodel kotiu pat automobiliu kainos gali skirtis labai smarkiai.;)
T22

gsk

CitataNNZ parašė:
Citatagsk parašė:
CitataNNZ parašė:
Citatagsk parašė:

užsidėk siauresnes...

nu tai taip jei tau netinka plačios ;)
aš tik parašiau savo pastebėjimą ir paklausiau ar ne tame šaknys. pas mane ne avensius. ir padangos žiemai siauresnės užmautos ;)

gsk

Citatafennix parašė:
Citatagsk parašė:

nematau problemos lygint sipus su paprastom... Geros paprastos padangos dazniausiai buna minkstesnes nei sipuotos, ir dazniausiai jei protektorius tinkamas turi geresni sukibima net ant to paties ledo. Isimtinis atvejis turbut bus kai ledas pakankamai minkstas, netolygus, padengtas vandeniu ir panasiai. Tada sipai lengviau nukasa sita danga... Taigi daugiau prasmes yra mokytis vaziuot ant slidzios dangos, nemaigyt akseleratoriaus be reikalo, ir.... neduot prasisukt ratams... kokiomis padangomis besinaudotum :) siauresnes padangos geriau ant sniego, bet ant ledo geriau platesnes. Cia aisku vel jei nesiruosiame uzciuopt asfalto....
ant LEDO paprastos padangos NIEKAD neturės geresnio sukibimo už šipuotas. čia nereikia tų lia lia. nebent fizikos dėsniai visatoje netikėtai pasikeitė.
o dėl padangų plošio, tai tu sakei, kad per sniegus blogai traukė. tai vat ir klausiu ar nebus dėl platesnių padangų? nes kai teko iš savo kiemo su mersu pora kartų žiemą išvažiuot, tai švelniai tariant užsi...sau. bet ten padangos buvo tikri volai. su saviškiu katafalku problemų nematau.

Aurimas