Nusivyliau aš avensiu

Pradėjo ketvirtasis, Sausis 10, 2009, 18:27:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

wisper

Nemanau, kad reiktu uzdaryt, reikia juk visokiu nuomoniu, reikia gint gera Toyota varda ;)
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

ketvirtasis

Citataunholy parašė:
siulau uzdaryt sita tema, nes cia bereikalingos diskusijos, sukeltos vieno neismanelio.
Aš neprivalau išmanyti apie mašinas, aš privalau gerai išmanyti savo darbą. Nes tik iš savo darbo užkaliau tokius pinigus, kas nebudinga mumyse. Dėl skaitliuko, tai nedarašiau vieno nulio 150,000. Ai vos nepamiršau: ant mano mašinos galo buvo pardavėjo lipdukas tipo 5 metai garantija arba 160.000. Tai tie siauraakiai reiškiasi puikiai žino šią problemą. Tad nuo šiol man toyota prilygsta fordui arba vienas žodis "Š".
P.S. Va kaip pagyvėjo forumas, nes ir man jau pradėjo darytis nobodu.

Gytyto

Niu tai kitas reikalas :D juk yra skirtumas tarp 15k ir 150k :D  
O garantija tai paziurek kur kituose masinosi skirtusi ? :D Panasiai visur ir niekur nuo to nepabegsi.
O jei tema sia uzvedei tik del to kad nuobodu tai atsiprasau...

unholy

tai jei neprivalai ismanyt tai ir neturek tokios dideles kompetencijos rekti kad toyota sudas ir t.t. ir jeigu jau taip uzkalineji pinigus geriau uz visus tai pirk nauja ir nereikes tiket lipdukais. beje parodyk kita masina kuriai suteikiama kitokia t.y. didesne/geresne garantija jeigu tau netinka 5 metai :)

mind

Išvada: mašiną reikia pirkti gerokai iki 150k, po 150k arba apie 150k (nusiteikus investuoti).:)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

ketvirtasis

Parašiau savo nuomonę tiems, kas norės pirkti tegul žino, kad toyota nėra patikima ir gera mašina, o tik išpūstas burbulas. O tai visi tekalba: gera, patikima, negendanti. Aha norėtumėt, genda dažniau nei opelis ir taisymas. Ką ten taisymas, detalių nelabai ir gauti įmanoma. gerai, kad EOLTE ant padoraus vadybininko "užšokau", padėjo.

mind

Ne visi  automobilių pirkimo loterijoje būna laimėtojais. :(
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

kubilas

Matau ,kad atejo toks metas ,kai viskas leidzia,ir privalai keisti ,nes nevaziuos.ir ne tau 1am.susitvarkys ir bus bitute.nenukabink snarglio.aisku,pinigelio gaila .nelengvai jis pareina.nepasiseke ,uzjauciu.

kaktusas

Tai tada matyt tau neverta pirkti automobilio, nes manau apie absoliuciai bet kurios markes auto rastum tokios info, kad kazkas nusipirko, ir iskart pabyrejo, tai kam tiek streso, geriau vaiksciok sau pilnom kisenem tu "nebudingu mums" pinigu, ir sudintis nereiks

NNZ

ketvirtasisi tai tu ir sakyky, kad butent tavo toyota pastoviai byra, o ne apskritai toyota sh... pvz. as gyvenime merso nepirkciau( na aisq nesakyk niekada), nes kaip ir tau su toyota taip man  su mersu c klases tokia problema buvo, kad jos net negalesjo niekas issprest,  atstovybe, net pasake: zinom ta prblema keisk masina, nes ta kas sugedo kainuoja pas juos 12k LTL
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Adga

Čia kaip pasakius.. jeigu nori neturėti problemų pirk naują iš salono..tada bent garantija yra. ;)

ketvirtasis

Vai vai skaitau skaitau įdomu. Tai tiek to sielvarto, važinėja mano mašiniukas kaip bitutė. Aš tik savo nuomonę pasakiau, nebyra ji visai. Per tuos sniegynus labai stabiliai rieda (pas mus sniego kalnai) Tik sakau tokios mašinos su tokiais gedimais turi išvis negęsti. Kalbėjau su nevienu toyotos vartotoju tiesiogiai na tikrai juokas neima RAF 4, AVENSIS-VERSO, AVENSIS - irgi ta pati liga. Kas dėl loterijos, tai nepasisekė tik su viena mašina: Mitsubishi Space-Runner.

NNZ

tai matai, kad forumuose visi ir rašo apie smgračio problemą, nes visi ją žino ir čia gaunas loterija ar bus ji pakeista ar ne. Kaip ir kituose forumuose rašo apie tų mašinų problemas, kam kokia pasitaikė. Aš kai pirkau savo tai net girdėjos, kad jam ateina paskutinioji ir tam ruošiausi.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Memelis

Kad čia daugiau emocijos veikia nei loginis mastymas. Perki naudota masina ir nori kad viskas butu čiki. Taip nebūna. Tada eik į saloną ir imk naują. Yra ta smagračio problema nu ir kas. Pasikeisi ir toliau važinėsi...  
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

kubilas

teko ir man senkaba pasikeisti,gerai ,kad smagratis paprastas-ir tai 2stukos isejo.ir 5 begio drantatati reikejo keisti-vel 950 lt.forsunkes pakeitimas atsistojo palei 1500. o kai stirnaite sulankste prieki,tai skardos su dazais ir diagnostikom(pilnos istorijos kazkur forume)dar netoli 3000. kaip jau viena syki minejau:gal geriau paeiliui 10-15 golfu buciau nupirkes,isvazineju baka benzo,perku kita, sena i siuksliadeze ismetes.gal pigiau butu gavesi.:|