Nusivyliau aš avensiu

Pradėjo ketvirtasis, Sausis 10, 2009, 18:27:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

vaidaschi, tai pas tave pirmasis avensis, jis aukstesnis. Manau supranti, kad per sniegus nebandom duot ratam prasisukt. Bet jei sedi ant dugno tai shakes. As dar kartais bandau kitaip, jei matau pusni ir aplink nera pavojingai pristatyta kitu auto. Tai istoliau isibegeju ir bandau prasokt is inercijos :) Bet viena karta teko tokiu budu nusesti pusnies pabaigoje, gerai kad pora bomzu ejo pro sali, isstume. Atsipirkau dviem cigaretem :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

OSU_FC

Niekaip nesuprantu, kaip galima su avensiu nepasodinus ant dugno uzklimpt. Kiek sia ziema visoku apledejusiu nevalytu kalniuku vazinejau, visur be problemu uzvaziuodavo. O ant dugno pasodindamas bile ka gali uzklampint. cia su avensiu mazai ka bendro yra.

NNZ

na nežinau tėvuko T25 avensis tikrai nepravažiuoja ten kur pravažiuoja T22 (mano) nepažeidęs posparnių arba neišstūmęs priekinio bamperio, jei nebūtų tos plastamsės priekinio bamperio apačioj būtų mažiau bėdų su posparniai ir bamperiu, bet pravažumas tikrai blogesnis. Iš patirties sakau, ten kur į žvejybą važinėjo, senukas avensis eina pasišokinėdamas, T25 sėda.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Miroslav

cia nera apie ka gincytis :) net vizualiai T25 daug zemesnis, galite tuo isitikinti ziurint i T25 priekinius buferius (apacioj eina plastmase) ir ji arba subraiziota "bordiuriu" deka, arba sumanesni vairuotojai jas nupjauna :) bent jau vienas pazistamas taip padare, nes statydamas uz kiekvieno bordiuro kabino :)
T22

AVENSIS D4D CHIP

bet jeigu tarpine bloga tarp vairo ir sedynes tai koks bebutu ar t22 ar t25 vistiek sugebes sudrozti:D

Miroslav

cia jau faktas :) bet kalbam apie dalykus kurie mazai priklauso nuo tarpines ;) cia jau kontruktoriu aplaidumas ar nezinojimas lietuvisku bordiuru aukscio ;) :D
T22

horn

Taip, kas gi galėjo žinoti, kad Lietuvoje nevalomi kiemai?

fennix

Zinom visi mes tai :D del to tvarkingai skiriam ~20 minuciu ryte tikraja sio zodzio prasme - issikast automobili is pusnies... O kadangi manoji dar ir zema, tai neretai bamperiu kaip buldozeris nustumiu pora cm sniego :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Tolis

Citatahorn parašė:
Taip, kas gi galėjo žinoti, kad Lietuvoje nevalomi kiemai?

Siemet tai ypac aktualu

vytouts

Japonai gi nezino,kad Lietuvoje keliai nevalomi.As irgi su savo PREVIA sniego valytuvu dirbu.Vienas dalykas isgelbejo,tai KASKO draudimas,nuluzu gabalas spoilerio ir posparnio gabalas-draudimas sumokejo.o toliau kelininkai tegu cypia is pasitenkinimo.jaigu tokiu kaip as butu daugiau,gal tada pagalvotu apie keliu valyma.
noreciau papildyti previa raudonaja knyga...

Memelis

Del to priekinio spoilerio as ipratau saviske tik galu visur statyt. Priekiu neimanoma prie LT saligatviu, visur kliuna...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

OSU_FC

Jau metai kaip vazineju su T25 po visa Vilniu ir ne tik. Nieks man niekur nekliuva ir niekur neklimpsta.B)

bosis

CitataOSU_FC parašė:
Niekaip nesuprantu, kaip galima su avensiu nepasodinus ant dugno uzklimpt. Kiek sia ziema visoku apledejusiu nevalytu kalniuku vazinejau, visur be problemu uzvaziuodavo. O ant dugno pasodindamas bile ka gali uzklampint. cia su avensiu mazai ka bendro yra.
Užklimpime dažniausiai "dalyvauja" dugnas, o ypač jei žemesnis už vidutinį. Šiuo atžvilgiu tikrai "nepykčiau" ant SUBARU OUTBACK 20 cm :o prošvaisos.
facelift ;)

Memelis

Sia ziema buvau uzklimpes 2 kartus ir abu kartus ant dugno pasodinau auto. Vaziuok kaip nori, jeigu dugnas pasideda - viskas... ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

ketvirtasis

CitataOSU_FC parašė:
Jau metai kaip vazineju su T25 po visa Vilniu ir ne tik. Nieks man niekur nekliuva ir niekur neklimpsta.B)
Reikėjo atvaryti Kaunan, gerai kai pas jus "pasaulio bamba". Pas mus užkampis giliausias - provincija, niekas nevalo.