Nusivyliau aš avensiu

Pradėjo ketvirtasis, Sausis 10, 2009, 18:27:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

fennix

Nereikia to Kauno, Vilniuj tas pats buvo. Ne visur aisku ir ne visas gatves teko ismaisyt. Bet kai noredamas isvaziuot turi ne tik savo masina issikast, bet dar ir 5 kaimynus isstumt kurie bemegindami isvaziuot uzstrigo nei keliuke nei salikelej o skersai :) ir nei pirmyn nei atgal nebejuda :D , tai cia ir prosvaista tavo nepades :D
Tiesa, gera guma jau ne karta is problemu isgelbejo, bet vistiek 4 ar 5 kartus teko pavargt ~ 25 minutes kad nuvaziuot tuos 5 metrus :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

kaktusas

Na kas ieško, randa ir tokių vietų, kur vienu metu 5 kaimynai užsikasę ;)

OSU_FC

Del dugno tai sventa teisybe. Ale taip ir foresteri ir LC ir ka nori galima pasodint.
O kad masina zema, as nelaikyciau minusu. Ta dalyka pries rinkdamasis daikta galima pamatyt.
O kaimynams, kurie apart to, kad per 5 minutes issikase ir isvaziave murdosi ir stabdo 25 minutes, tai reiktu "pendeli" israsyt.

Edvatronas

Kuom geresnis dzipas - tuo toliau eiti traktoriaus... ;)

horn

Aš tik vieną kartą užklimpau. Kieme reikėjo skersai vėžių pasisukti, kad į parkavimo vietą atbulas įvažiuočiau-va ant vėžių skersas ir strigau. Niekaip nepajudėjau nuo suledėjusių vėžių paviršiaus, kai reikėjo užvažiuoti ant aukšto tarpvėžio. Kieme ten pastoviai stumdėsi automobiliai-jie net vėžėmis negalėjo pavažiuoti. Kitą dieną pasiskolinau iš kiemsargio kastuvą ir pirmas pradėjau kasti sniegą kieme, nė vienas kaimynas nekasė. Tą pačią dieną vėliau, visi kaimynai sukruto, kad kasti sniegą reikia, nes iš kiemo neišvažiuodavo ir atėjo kastuvo pas mane :D Matyt tik duoti startą kažkam reikėjo, kad pradėtų kasti, nors jie murdėsi ne vieną dieną prieš tai, kol jau ir aš strigau.

Rencius

Sveiki forumieciai, pries men. isigijau Avensi D4D 2004m. Ir matot kokioje temoje noriu pasisakyti...4nariui is dalies noriu pritarti: gal ir ne visai š..., bet ko gero netoli. Is karto pasipyle islaidos - dirzelis su pompa ir visais itempejais -2000lt, purkstukas naujas -1700 su darbu, dar pakeite variklio kompe auksto slegio davikli -400lt. Kai palygini su mano turetom a/m - Audi 80 TDI('98), WV Passat 2004 TDI, tai siaubas...I anas tik tepalus ir saliara gera pyliau. dabar dar pasiskaiciau apie smagrati...O ir trauka nelyginti su Passat'o. Cia lyg ir paspaudus gaza - turboduobe kazkokia. Masina sauna i prieki tik po kokiu 2s. Kai yra pas jus?:(

kubilas

Na , tikriausia, tas tavo avensis labai jau pribrendes pardavimui buvo. teks kazkaip problemytes išsispresti. gaila ,kad papuola nupirkt kažka pavargusio.

Aurimas

Su traukimu viskas tvarkoje, turbinai isukti reikia laiko, todel tau tik ir sauna po 2s., tu geriau smarkiau paspausk kai jau turbina sukasi, tada tai jau pajusi trauka.
Na o del visu tu bedeliu, tai cia kaip jau kalbeta, kaip kam kokia pasiseka nusipirkti. Vieni nieko netaiso, tik tepalus keicia, kiti pastoviai kazka tvarko ir tvarko. Jei susitvarkysi, daugiau bedu nematysi.

fennix

Na ne man jus mokyt turbininiais varikliais vazinetis, ypac kai pas pati kol kas dar ne turbo, bet nejaugi taip sunku sekundei sankaba paspaust ir akseleratoriu spustelt, kad turbina issisuktu? Jei jau toks didelis lagas- isidek mazesne turba :) manau nemazai sutiks su tavim susikeist :D

Kestutis777

Ne Avensije beda, o buvusiuose seimininkuose ;) Ir aisku, klausimas, kiek jis prariedejes ;) Turiu omenyje ne  tuos skaicius, kurie stovi tavo speedometre, o realius ;)

fennix

Tikrai taip... as savo varikli radau totaliai uzleista, bet bloko nusidevejimas buvo nulinis, nors pravaziavus buvo 224 000 km... O servise pasake kad varikliui batai, 90% masinu su tokiom bedom keliauja i savartyna...