Parduodu navigacija

Pradėjo kepure, Gruodis 29, 2011, 22:09:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

spyglys

Angelinio

nenori, nereikia, neperki. Kokios problemos? kam cia pyzdavotis. Man butinybes parduoti nera. Galit ieskoti pigiau, skelbimu pilna.

ketvirtasis

CitataAngelinio parašė:
nenori, nereikia, neperki. Kokios problemos? kam cia pyzdavotis. Man butinybes parduoti nera. Galit ieskoti pigiau, skelbimu pilna.
Na pasijuokti iš kvailaus pasiūlymo visada galima?;);) Nes kainykę užlaužei daugiau nei dvigubai. Todėl ir pagalvojau, kad ir mašiną kartu pridedi.

kepure

Sveiki yra pardavimui B9000 modeliukas tvarkingas labai, nesubraizytas su gps antena lankeliu ir shiokiu tokiu cd.susidomeja i privata rashykite:)Dar beja yra ratai R16 su naujom zieminem padangomis kam reiks ratu foto taip pat i privata:)ratai nuo verso 07m

Tuziukas

Citatakepure parašė:
Sveiki yra pardavimui B9000 modeliukas tvarkingas labai, nesubraizytas su gps antena lankeliu ir shiokiu tokiu cd.susidomeja i privata rashykite:)Dar beja yra ratai R16 su naujom zieminem padangomis kam reiks ratu foto taip pat i privata:)ratai nuo verso 07m
kokios funkcijos?rodo dvd?kokia panasi kaina?

kepure

zinok ce klubieciu klauskit kokios funcijos jose as tik patikrinu ar veikia ir ishimu.

spyglys

nerodo dvd, siaip nieko ji negali, apart navi

kepure

radija groja:D audio cd skaito paprastas magas tiek kad ekranas ir navi vidui ir dar kameras galima pasijungti

Tuziukas

mane tai domina tokie dalykai, bet kad jei tw funkcijos nera, dwd nera. navigacijos kalba uzsienio, diska su lt zemelapiais irgi kazi ar gausi. tai klausimas kokia nauda? tarkim kajp ant bmw tw funkcija, ant mersa dwd rodo. siuo klausimu toyota nekaip.. nebent del estetinio vaizdo, bet kaina nemaza. o tarkim buna kad dwd skaitytu orginalus magas?

Bemsas

Nera Toyotos grotuvo, kuris rodo TV DVD. O TV nuo spalio bus skaitmenine ir visi tiuneriai  BMW, MB AUDI nustos rodyti :D
Nori su TV DVD ir t.t - statyk kitajca.

kepure

kogi negausi disko su lietuvos mapais pilnas internetas:)

spyglys

Netas pilnas, bet irenginiu, sugebanciu irasyti turbut nelabai...

mega

kad ir tų įrenginių pilna, ir galinčių padėt įsirašyt kompaktą irgi ne vienas

tadasu

Tai gal yra kas parduoda paruostus navigacijos DVD?
Man reikia Europos i Highlander modeli, tinka ir RX'o variantas. Kiek zinau vadinasi G05 RV DVD Europe 2010-2012

Pasiulykit, nupirksiu

vysnia78

Sveiki. Esu cia naujokas ir norejau pasidometi:
Turiu Toyota avensis 2008.01 (T25 modelis) ir ten yra pilno ekrano navigacija (TNS700) ekranas lieciamas. Gal kazkas galite patarti kur galeciau pigiau isigyti kompaktini diska su zemelapiais? Ar gal kazkas ir forumieciu tokiais dalykais uzsiemate!?

Aciu uz patarimus!