Parduodu navigacija

Pradėjo kepure, Gruodis 29, 2011, 22:09:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

kepure

Na va galiu pradziuginti radau GPS antena.

Bemsas

Zemelapiai atsinaujina iki paskutinio be problemu sitai navi. Avensiui reikia perejimo remelio, pas atstovus berods apie 130lt kainuoja.

kepure

Gal galetum kitus apshviesti kaip jie ten atsinaujina kad nekiltu kitiem klausimu?

Bemsas

Reikia iskisti NAVI diska su naujais zemelapiais ir viskas. Beje sitos navigacijos be disko nepasileidzia visai. Kai pajungi prie masinos, reikia ideti NAVi diska, tada uzsikraus softas automatiskai, kitaip sistema visiskai neveiks.

kepure

o kur gauti shi diska ar kopija jo?

Bemsas

Paprasciausias variantas : http://www.navigps.lt/lt/navigaciniai_cd/?subcatalog=14&good=159

Namu salygom disko kopijos padaryti NEIMANOMA.

kepure

Nu tai va ish mano puses navigacija yra+atkoduota,lankelis corollos verso yra,gps antena yra.truksta tik cd.

zally

Nesuprantu teiginio ''atkoduota''.Sios navi niekada nebuna koduojamos.Jei turi omeny, kad sistema veikianti, tada viduje turi buti dvd softas su zemelapiu.Nes be jo kaip buvo parasyta visa audio ir navi nepasileidzia.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

kepure

nu velnias zino ant navigacijos lipdukas buvo ir uzrashyta code ir 4skaitmenu kodas.

ketvirtasis

Citatakepure parašė:
Nu tai va ish mano puses navigacija yra+atkoduota,lankelis corollos verso yra,gps antena yra.truksta tik cd.
Dar reiktų, kad įdėjus kompaktą sukomutavus visus laidus viskas pilnai veiktų.
Ir pamiršai paminėti greičio daviklį, kur jungiasi, kur statosi, ar jis yra komplektacijoj.
Nes nupirkus paskum iškok galų.

Tuziukas

tai o kokie ten davikliai greicio ir tas kitas?yra komplekte?kam jie isvis?ir kokiu funkciju turi sis dwd?placiau jei kas galit..susidomejau..

kepure

'Ketvirtasis' papasakok placiau kur stovi tas greicio daviklis TT Corolloi Verso? kaip jis atrodo?su vaizdinem priemonem butu pliusas:)

ketvirtasis

:p

ketvirtasis

:p

kepure

na vistiek ce nieko aiskau nera is to ka ikelei nei aiskiu nuotrauku nei kur toyotoi coroloi verso randasi tas daviklis.man apziurejus tavo tuos linkus vistiek paieshkos ratas nesusiaurejo:Darba foto ikelkit aiskia gerai matoma kaip jis atrodo jau isimtas tas daviklis?arba aiskia detale nurodykit kur jis stovi.