Avensis D4D ir jo bedos. HELP

Pradėjo FUX, Sausis 13, 2009, 10:45:22 AM

« ankstesnis - sekantis »

kaktusas

Man taip pat nesigauna labai mazos sanaudos, uzmiesty jei iki 110 tai 6/100km kaip ir uztenka, o vien mieste tai ir nezinau, nes nuolat kazkur lekt reikia toliau, bet 8l gal uztektu, bet kaip sakau daug uzmiescio tai ir vidurkis gal apie 6,5 tada butu, ne maziau manyciau.
Kompas meluoja mazdaug 0,7ltr, rodo maziau.

FUX

Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

kaktusas

Dapylinėt nereikia, žemiau normos nenukrenta

Henris

Pas mane 2.0 D4D mieste nuo 7 iki 8l/100km, trasoje vaziuojant apie 130, 6l/100, vaziuojant iki 100km/h - 5l/100. O kaip galima ilyst iki 6l mieste su tokiu varikliu tai nzn. Kompas miste vidutines irgi rodo 5.9l/100, bet as jau tris menesius ji isjuges vazineju, nes jau avensyje borto kompo galejo ir nestatyt. Rodo tipo kuro sanaudas, kuriu paklaida 1.5l ir rodo nuvaziuota atstuma ir vidutini greiti, kam tai idomu? Nuvaziuota atstuma rodo odometras, o vidutini greiti ir pats mazdaug isivaizuodju(nors nafig jis reikalingas). Speju, kad borto kompo parodymai nustatyti, kad vaziuojam be sviesu, be sildymo ar kondiskes ir nera jokio vejo pasipriesinimo. Tada gal ir atitiktu jo parodymai su realybe...

Beje, kas liecia rezonansini garsa(labiau mini vibracija), tai pas mane ji pasireiskia ant 1500 ir 2000rpm, jau kokie metai taip yra, tikrinau pas 2005m avensi kurio rida 90000km irgi rezonuoja tik ant 1800rpm kazkur. Tai dar abejociau ar cia tikrai smagratis. Kiek zinau jei smagraiui jau kaput arteja turi pradet kaip per bliuda su saukstu dauzyt pavaru dezes puseje. As irgi istemps vazineju kaip su uzdelsto veikimo bomba, nes niekada nezinai, kada gali saibos nebeijungt ir ruost 4k pinigu. Bet pries pirkdamas sita auto as jau zinojau sita beda, nes viskas kitkas tipo avensiam negenda, deja tai nera visiska tiesa :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

SaraS

is ansktesnes patirties. turejau Galant, tepalo rydavo normaliai, praleki 2000-3000 km, 1 ltr drasiai galedavau pilti, kai tik nusipirkau, kur tik beveziau, ko tik man nedare, nieks nepadejo, tai nusispjoviau, visada turedavau masinoje tepaluko ir vsio. tik va del kuro, tai reiktu pastatyti ant stendo, tada tau pasakytu kas ne taip, o ant stendo, reik tik laidus pajungti, yra atitinkamos programos, kurios ir pasakyk kas iseina is normos ribu

wikcia

Sveiki visi toyotu myletojai. noreciau papasakoti apie keista garsa gesinant automobili. turiu 2001 avensi d4d variklis ir gesinant atsirado keistas garsas lyg kazkokia trintis butu. taip pat dirbant varikliui toks jausmas kad kokia spiruokle liestusi . cia is vairuotojo puses. toks jausmas, kad del sankabos. gal kam panasus atvejis buvo ir jei buvo kaip su tuo kovot?:)

Gedajus

sunku nuspresti, bet gal smagratis eina i pabaiga, kazkur buvo aprasyti smagracio nusibaigimo pozymiai

Memelis

Ir as siulau apie smagrati pamastyti. Gal jau laikas...:(
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

pauliusdd

apie plaukiojanti smagrati rasyta temoje "Nusivyliau as Avensiu"
टोयोटा इस बल.

kaktusas

Yra net ir tokia tema kaip "Plaukiojantis smagratis"...

wikcia

siaip temoj "plaukiojantis smagratis"mano aprasytu keistu garsu gesinant varikli neradau, bet apie smagrati galvoju. siaip jau pirkdamas sia auto buvau girdejes apie tuos smagracius, bet tai neatbaide. ka darysi reiks ir sutvarkysiu paskaudes ir praeis

HDPaulius

Kai smagratis pareina turi jaustis tikrai didelis garsas is po kapoto, nesvarbu nuo apsuku skaiciaus ir zinoma nezmoniskos vibracijos. Vėliau į pabaigą, lyg metalas į metalą trintųsi.

NNZ

na prie bėdų D4d, kas žinot kur randasi imobilaizeris pas vaensį 2000-2002 metų?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

SOLAXS

2001m. 2.0l. dyzelis
..du metus vazineju ..sankaba veikia kaip veikusi..viena beda nutiko, plyso oro srauto rankove ties turbina.. nauja apie 400lt berods.. na, bet juk lietuviai esam :) sumeistravojau, pritaikiau nuokazkokios kitos auto ir vel masiniukas lekia;)
D4D

ryckak

Sveiki, nenorejau kurti naujos temos, bet neseniai nusipirkau Toyota Avensis 2002 m. D4D, siaip esu labai patenkintas, tik turiu keleta klausimu. Visu pirma auto prabeges 110000 km, del parodymu tikrumo praktiskai esu tikras, nes salonas kaip naujas, serviso knyga vesta sazinginai, visi patikrinimai su dylerio stampu, ties tokia rida ir baigias pildymas, pardavimo priezasti kaip itariu, veliau, radau, kad automobilio priekinis kampas buvo mustas, bet Lietuvoj neremontuotas pirkau praktiskai nuo tralo, parveztas is Austrijos. Klausimai pagrindiniai butu tokie, radau tik pora blogybiu - itrukusi karteri (tepalas sunkiasi vos vos), gal uzvaziavo ant akmens, gal nuo tos pacios avarijos, variklis atrodo geras, kuriasi ir dabar prie salciu be problemu, jokiu pasalinu garsu lyg ir nera. Norejau pasidomet ar imanoma suvirinti karteri? Jis kiek suprantu ten spizinis? Ir ar apsimoka? gal verciau iskart keisti? Kitas klausimas neseniai pastebejau, kad vaziuojant didesniu greiciu svilpia vejas ir dreba abieju priekiniu dureliu virsus. Apziurejau gumas, visos sveikos ir atrodo nepriekaistingai, gal tik nuo salcio susitraukusios? Ar jums taip buna, ar cia jau man problemu ieskoti reikia? (vejas svilpia nuo 100 km/h pakankamai garsiai, uztenka su ranka pritraukt dureliu virsu ir nustoja)