Avensis D4D ir jo bedos. HELP

Pradėjo FUX, Sausis 13, 2009, 10:45:22 AM

« ankstesnis - sekantis »

audrius

o pagal pozymius tavo masiniuks nebuvo kartais ant stogo atsigules pailset. Kaip, kad ziuri lentos tiesuma, primerkes aki paziurek stogo tiesuma ties dureliu linija;) Tavo apibudinimas tarsi kalbetum apie kokio autobusiuko duris.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

FUX

del dureliu svilpimo tai nepastebejau, itariu gali but musimo pasekme.
p.s. jei ne paslaptis kiek suplojai prie dabartiniu rinkos kainu ?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

modeliuka

ne paslaptis, kad lietuviai sugeba atitiesint visas auto ir užkelt ant tralo kaip ką tik grįžusias iš užsienio. taip, kad didelė tikimybėm, jog čia patvarkė ir prastūmė kaip už naują. aš jau įsitikinau, kad 90 proc.  užsienyje avensių drožia iki pabyrės. o mes turim atliekas :)
mano tai žinau, kad bandyta užsienyje taisyt, nes protingi išradingieji lietuviai taip durnai kaip yra pas mane nesugalvotų.
spėju, kad tikrai gali būt kaip kolega minėjo, jog gulė ant stogo, nes mano, kad ir buvęs vienas galinis šonas nuneštas, bet niekur pro dureles nešvilpia. jos tik užsidarinėja garsiau ir kitokiu skambesiu nei kitos.
Modeliuka

kubilas

CitataNNZ parašė:
na prie bėdų D4d, kas žinot kur randasi imobilaizeris pas vaensį 2000-2002 metų?
Turet buti panasiai apie ta vieta, kur geltona lempute rodo besibaigiant saliarka- ant paneles kazyrkos.

gogas

ziema kuro sanaudos visiems padideja apie 2 litrus o ypac siais metais kai ziema salta ma n yrgi tas pats turiu tris masinas du dyzeliai ir bmw su dujoms tai apie du litrus iseina daugiau negu vasara,o del vairo stiprintuvo ir man sunkiau sukinejasi vairas nes salta ziema viskas sustinge taip jau yra gal slegis padangose sumazejas irgi prisideda prie to,o kad sunkiau traukia gali buti ir kaminas uzsikimses teko matyti kaip katalizatoriu kala lauk kai nebetraukia masiniukas,o del tepalu tai jau negerai kad tiek daug ryja,kai 10000 km.nuvaziuoji ir litra suvalgo tai tar nieko bet dabar jau daugoka.:@

ryckak

apziurejau atidziai dureles ir stoga. Stogas tikrai tiesus kiek sugebejau iziureti, pastebejau, tik abieju priekiniu dureliu virsus lyginant su galinem yra isvirtes i lauka. Teorija, kad buvo apvirtus ant stogo tam paaiskint manau tiktu, bet kodel tada galines visiskai sveikos? Manau apvirtus ant stogo nukentetu ir jos, visi tarpai lygus. Kad Lietuvoj neremontuota esu 99% tikras, nes tikrai neseniai parvezta pirkau, ir tas kairys priekinis kampas matos, kad ne Lietuvoj remontuotas, nes nesistengta paslept remonto zymiu. Del dureliu bandysiu pavarzyt su varztais, gal kas gausis. mokejau beveik 4000 euru

NNZ

tai virtus , nebūtinai galas turi būt pažeistas, kabino su kampu ir atsigulė ant stogo.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ryckak

yra galimybe tai techniskai patikrinti? ta prasme, apvirtus gal kas pasidaro, pagal ka butu galima nustatyti buvo apvirtus ar ne?

FUX

Pagal kebulo nelygumus ir ne iki galo istaisytus defektus. Ziurek visas siules, ir lygink su kita puse.
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

NNZ

Citataryckak parašė:
yra galimybe tai techniskai patikrinti? ta prasme, apvirtus gal kas pasidaro, pagal ka butu galima nustatyti buvo apvirtus ar ne?

tai tu jau sakei, kad durys nelygios, tai 1 iš požymių, gali patikrint kaip eina pagal priekinio lango viršutinę dalį išlinkimas, statramsčių lygumą, prie kampų su stogu. Gal stiklas keistas, nors kartais stiklas keičiamas nuo akmenukų nukentėjęs.

horn

ryckak-atsidaryk priekines dureles, nuleisk langą iki apačios, po to laikydamas tvirtai duris paimk rankomis už už rėmo viršaus ir truktelk į vidinę pusę. Þiūrėk, nepersistenk, truktelėjęs bandyk duris uždaryti ir žiūrėk, ar sumažėjo tarpas, jei mažėja po truputį, pakartok procedūrą-turėtų padėti. Taip būna, kai duris keičia iš šroto-ten durys būna sudėtos viena ant kitos ir išsilenkia rėmas aplink langą, todėl uždarius duris švilpia vėjas pro viršų rėmo.

ryckak

radau beda, tiesiog durys buvo isimtos, po to blogai suvarze, nes apacia daugiau i vidu, o virsus i isore, ant stogo tikrai nebuvo virtus. O dabar gal kas gali pasakyti, kur lauko temperaturos daviklis dedasi? Tas kur turetu duomenis siust i kompa ir rodyt lauko temperatura?

Memelis

Tiksliai nezinau, kur pas Toyota stovi. Vienur po posparniais buna, kitur i veidrodeli imontuota. Kas zino? Man irgi idomu.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

NNZ

bent jau '00-'02 D4d avensiuose, priekiniame bamperyje, ten kur kapoto grotelės.

ryckak

gal nelabai cia i tema bus, bet norejau pasiteirauti ar dyzeliams tinka benzininiu masinu radiatoriai? Kuo jie skirias? Dyzeliniai didesni? Ar vienodas kiekis antifrizo pilasi? Taip pat kiek ventiliatoriu ant jusu dyzelinio avensio radiatoriaus yra? Nes user manuale tiek dyzeliniam tiek benzininiam varikly nupiesti du ventiliatoriai, bet pagal VIN kai ieskojau detaliu, tai rode, kad dyzeliams buna vienas, o benzininiams du, tai dabar nieko nebesuprantu...