Sugedo kondicionieriaus kompresorius

Pradėjo donisk, Sausis 13, 2009, 12:50:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

na bent jau numeriuka parašyk man pačiam įdomu kokios kainos eina. Šrotuose nebandei ieškot?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

donisk

srote 2004 avensio kompresorius 600 lt ir jei dar nebuvo keistas anksciau, tai as nelabai jau noreciau imti jo :)siandien nuimineja man ta kompresoriu, tai pasistengsiu paziuret koks tas numeriukas.

NNZ

Na jo gali būt, kad ir tokį patiį neveikiantį (arba trumpai veiksiantį) pasiimsi ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

donisk

na nueme man ta kompresoriu, uzsidejau dar trumpesni dirzeli, kad vairo stiprintuvas veiktu, lauksiu db kol sutvarkys kompresoriu:) o ant kompresoriaus radau tokius skaiciukus: DENSO 5SE12C GE447220-9751. cia buvo didesniu sriftu uzrasyta, o ten dar mazesniu sriftu daugiau iv skaiciuku yra:)
ir dar siaip patarimas, nevazinekit niekada be vairo stiprintuvo, nes gali sugesti vairo kolonele, kuri yra tikrai brangus malonumas :) cia man patare vienas pazystamas :)

donisk

na va visas taisymas man kainavo 900lt kompresoriaus sutvarkymas su garantija, 300lt kompresoriaus nuemimas uzdejimas ir dar 70lt uz dirzeli, kuri uzsidejau, kad veiktu vairo stiprintuvas, nes kompresoriaus dirzas per ilgas buvo. Na tikiuosi daugiau avensis patvirtins savo klase ir nebeges :)  tai tiek ziniu...

Jordan

pasidalink informacija kur tvarkiai.
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

donisk

Kaip ir minejau, kompresoriu veze i Lenkija tvarkyti, jei kam bus bedos rasykit, duosiu kontaktus, o daugiau nuemimas pakeitimas, tai tokiam stopservisas vadinasi. gerai vyrukai dirba, greitai, kol kas priekaistu tikrai neturiu.

Reniuz

Sveiki, nutiko man lygiai tas pats ir pries pat sventes :( Planuoju laikinai atjungti kondicionieriaus kompresoriu uzdedant trumpesni dirza ir pasiieskoti(jei yra tokiu) firmu/zmoniu kurie uzsiimtu taisymu Kaune. Tad gal zinote kokiu kontaktu kas galetu uzsiimtu kompresoriaus taisymu?

darcaa

o kaip pasireiske gedimas, tokiu oru naudoji kondicionieriu?
Avensis II 2003

Reniuz

Citatadarcaa parašė:
o kaip pasireiske gedimas, tokiu oru naudoji kondicionieriu?

Pasireiske lygiai taip pat kaip sioje temoje jau minejo - ant laisvos pavaros esant zemoms apsukoms atsiranda toks garsas lyg traktoriuje sedetum, spustelejus gaza ir pakilus apsukoms vel graziai variklis dirba. Seip ijungdavau kondyske reguliariai, bet siuo metu turbut pries menesi ar pusantro paskutini karta ijunges buvau...turbut cia ir buvo mano klaida.

darcaa

ko gero pas mane ir tokia pat beda :( o diagnostika rodytu gedima, ar cia tiesiog pagal garsu simptomus nustatytas gedimas. pamastymui: iki pavasario galima kentet, o paskui taisyt, kad vasara kondicionierius veiktu :)
Avensis II 2003

dtinas

bet juk su pasaliniais garsais kompresorius irgi veikia ?

darcaa

nu pas mane taip yra: kol masina nesusilus ir apsukos didesnes dirba graziai motoras, susilus ir nukritus apsukoms iki 900 atsiranda toks riaumojimas pakeli apsukas - dingsta, ijungi kondicionieriu irgi dingsta. ir pastebejau gale vasaros, kad kai vaziuoji ilgu marsrutu (pvz 200 km) pradeda kondiske nesaldyt po kiek laiko, tada isjungi ir pvz po 20 minuciu ijungi, vel salta pucia :|
Avensis II 2003

Reniuz

darcaa - Siandien nuveziau i toyotos servisa ir pasake, kad jis sugedes ir naujo kaina virs 2000, o paskui paieskojes cia radau sita tema su tokiais pat simtomais. Zodziu patare geriau ilgai su sugedusiu nevazineti nes gali uzsikirst. Kokios pasekmes butu nelabai zinau, nes nelabai nusimanantis automobiliuose esu :) Klausiau ar galima atjungti ji, sake kad galima bet vairo stiprintuvas tada neveiks. Cia ziuriu pamineta, kad nusipirko trumpesni dirza ir pajunge vairo stiprintuva. Tad reiks bandyti nuvezti kokiam meistrui, kad atjungtu ta kompresoriu(gal but reiks visai nuimti) ir pajungtu vairo stiprintuva. Na o paskui ieskot gal kas pataisys kompresoriu.

dtinas nezinau, reiks po darbo pasiziureti.

Henris

kadangi kondiske suka tas pats dirzas, kuris suka ir vairo stiprintuva, tai imi dirza turmpesni nuo avensio be AC ar nuo kitos toyotos ir viskas. Cia tokiu atveju jei bijai kad uzsikirs kondiske ir nutruks dirzas.. Tai einant laikui susitvarkysi kodiske ir uzsidesi vel dirza koks priklauso, arba pamirsi kad toje masinoje buvo kondiske :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019