Sugedo kondicionieriaus kompresorius

Pradėjo donisk, Sausis 13, 2009, 12:50:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

Reniuz

CitataHenris parašė:
kadangi kondiske suka tas pats dirzas, kuris suka ir vairo stiprintuva, tai imi dirza turmpesni nuo avensio be AC ar nuo kitos toyotos ir viskas. Cia tokiu atveju jei bijai kad uzsikirs kondiske ir nutruks dirzas.. Tai einant laikui susitvarkysi kodiske ir uzsidesi vel dirza koks priklauso, arba pamirsi kad toje masinoje buvo kondiske :)
Idomu nemaisys kompresorius, kad uzmest trumpesni dirza  ar reiks ji pirmiaumiau nuimt?

Venza

CitataReniuz parašė:
Sveiki, nutiko man lygiai tas pats ir pries pat sventes :( Planuoju laikinai atjungti kondicionieriaus kompresoriu uzdedant trumpesni dirza ir pasiieskoti(jei yra tokiu) firmu/zmoniu kurie uzsiimtu taisymu Kaune. Tad gal zinote kokiu kontaktu kas galetu uzsiimtu kompresoriaus taisymu?
Pasiskambink tel. 865921793 Romas. Jis ir taiso kompresorius ir vamzdelius kiaurus remontuoja ir pildo.Vienu zodziu atlieka pilna servisa ir kainos tikrai dvigubai mazesnes negu kolega minejo.Tik netempk situ darbu iki pavasario,nes dabar ir meistras laisvesnis ir kainos palankesnes :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Reniuz

Aciu Venza reiks pamegint pasiskambint.

Tai va kolkas tokia situacija - nuvariau i servisa, kad uzmest trumpesni dirza reikia nuimti kompresoriu, nes jis trukdo.  Paskui siule pakeisti i deveta kompresoriu, kurio kaina 750, bet kiek suzinojau srotuose kaina apie 500lt eina, o taisymas apie 1000lt. Tad dar reikes pasidometi ka pasakys Venza pasiulytas zmogus ir tada priimt sprendima. Beje jei idomu tai uz nuimima ir dirzo pritaikyma ir uzdejima sumokejau 140lt.

P.s. idomumo delei uzklausiau Eolte kokia kompresoriaus kaina...atsakymas priverte issizioti - 6600Lt!!...taip suma gerai uzrasiau :)

Reniuz

Taigi noriu parasyti kaip viskas susikloste iki galo, gal kam pravers...kompresoriu nuveziau i Egreka(Taikos pr. 13, Kaunas) ir sutvarke ji. Buvo parejes guolis ir pakeite nusidevejusias gumas, tvarkymas sukainavo 320lt. Uzdejo kompresoriu servise(70lt darbas) ir nuvariau atgal i Egreka patikrai ir uzpildymui(100lt)... viskas. Bendra suma 630lt.

Venza

Pas mano siulyta meistra viskas butu kainave apie 250 - 300lt ir uzeme apie 2 val laiko ;)

JM

CitataReniuz parašė:
Citatadarcaa parašė:
o kaip pasireiske gedimas, tokiu oru naudoji kondicionieriu?

Pasireiske lygiai taip pat kaip sioje temoje jau minejo - ant laisvos pavaros esant zemoms apsukoms atsiranda toks garsas lyg traktoriuje sedetum, spustelejus gaza ir pakilus apsukoms vel graziai variklis dirba. Seip ijungdavau kondyske reguliariai, bet siuo metu turbut pries menesi ar pusantro paskutini karta ijunges buvau...turbut cia ir buvo mano klaida.
o tai kas kiek laiko ji reikia jungineti ziema?  ir kiek laiko reikia palikti kad dirbtu?

kepure

Sveiki jai kam reiks turiu kompresoriu 2.2d4d.susidomeja i PM

Venza

CitataJM parašė:
CitataReniuz parašė:
Citatadarcaa parašė:
o kaip pasireiske gedimas, tokiu oru naudoji kondicionieriu?

Pasireiske lygiai taip pat kaip sioje temoje jau minejo - ant laisvos pavaros esant zemoms apsukoms atsiranda toks garsas lyg traktoriuje sedetum, spustelejus gaza ir pakilus apsukoms vel graziai variklis dirba. Seip ijungdavau kondyske reguliariai, bet siuo metu turbut pries menesi ar pusantro paskutini karta ijunges buvau...turbut cia ir buvo mano klaida.
o tai kas kiek laiko ji reikia jungineti ziema?  ir kiek laiko reikia palikti kad dirbtu?
Visu pirma jis ir taip sukasi pastoviai ir nesvarbu ar ijungtas ar ne (cia naujasniuose modeliuose),o senesniuose irgi junginejasi automatiskai,jeigu putimas ant lango nustatytas.

Tuziukas

tiek temu prikuriau apie ta pasalini garsa, o jus nieko nesaket. 2metus vargau su tuo garsu, kol isiaiskinau kas per beda, jog cia kompresorius. antradieni varau tvarkyti, sake meistras kazkokios gumos kaltos. kai sutvarkys, papasakosiu issamiau kaip kas

kalava

CitataTuziukas parašė:
tiek temu prikuriau apie ta pasalini garsa, o jus nieko nesaket. 2metus vargau su tuo garsu, kol isiaiskinau kas per beda, jog cia kompresorius. antradieni varau tvarkyti, sake meistras kazkokios gumos kaltos. kai sutvarkys, papasakosiu issamiau kaip kas

hmmm, kai kazkas negerai, varau i gera servisa, ir problema paprastai sutvarkoma.
o tai ko tu tuos 2 metus laukei ir nevarei i kompetentinga servisa? ar tu viska bandai tvarkytis pats?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Tuziukas

man nerasdavo kame beda vis. saka neprisigalvok, o ka skyvas makaluojas niekas nemato..saka variklis barska. kai pradejo labai garsiai brasketi ijungiau ac ir vuolia, garsa nebera. o db ziuriu kad nemazai kam ta beda cia. .

Venza

Cia visu dyzeliniu Toyotu viena is bedu :(

kalava

CitataVenza parašė:
 Cia visu dyzeliniu Toyotu viena is bedu :(
na, bent aisku kur slieku ieskot dabar.
to VENZA - kuom kitoks benzininiu toyotu kondicionieriaus kompresorius?
gi koks skirtumas, koks variklis ji suka?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

gangaras

Sveiki kolegos. Pas mane ir tokia pat beda. Masina pirkau lapkriti, tai to kondicionieriaus ir nejungdavau per daugiausiai. Bet man tas pats bildesys prasidedavo, kai ziema ijungdavau pre-heatinga. Db ijungiau kondiske ir garsas tas pats; saltis eina, bet ir kvapas idomus. Tai kiek supratau geriau ac geriau nejungineti ir cia bedos su kompresoriumi?? Gal kas zinot koki meistra ar normalu servisa Klaipedoje, kas isprestu sia problema? Dekui :)

gangaras

Katik paskambinau i kondicionieriu servisa klaipedos raj, (kuri visi pazystami rekomendavo), tai papasakojau simptomus - sake beda zinoma ir remontas (jei gerai atsimenu pakeis guoli ir dar "kazka :)") 250 - 350 Lt. Tai dar kentet galima. Nu bet reiks nuvaziuot ir ziureti vietoje viska