Keistas garsas variklio zonoje

Pradėjo muncis, Sausis 10, 2012, 16:16:56 PM

« ankstesnis - sekantis »

muncis

Sveiki, gal nusimanantys varikliuose galėtų pakomentuoti šį pašalinį garsą variklio zonoje, kuris tai prapuola, tai vėl atsiranda..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PLyY3cRmMEg#!
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

kepure

Sveikas jai reikes kazkokiu detaliu kreipkis turime 2.2 ardyme:)

Silkinas

Citatamuncis parašė:
Sveiki, gal nusimanantys varikliuose galėtų pakomentuoti šį pašalinį garsą variklio zonoje, kuris tai prapuola, tai vėl atsiranda..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PLyY3cRmMEg#!
Jei tas keistas garsas yra cypčiojimas, tai cypčioja vairo stiprintuvo diržas besitrindamas į skriemulį. Užpilk vandens ir užtils :)

muncis

CitataJei tas keistas garsas yra cypčiojimas, tai cypčioja vairo stiprintuvo diržas besitrindamas į skriemulį. Užpilk vandens ir užtils :)

Dekui, padejo, cia turbut zenklas, kad ta dirza keisti reikia, ar nekreipti demesio ?

Silkinas

Mano diržas ir naujas taip cypčioja. Matyt ne dirže esmė. Pastebėjau, kad tai labiau priklauso nuo oro. Kai drėgna, necypia, padžiūsta -pradeda cypauti. Nekreipiu dėmesio. Tepalu gi netepsi :)  nebent kokiu sausu grafitu , bet tada pradės slysti. Nekreipk dėmesio.

Labaniukas

Pas mane truputi kitoks garsas. Kaip atleidziu akseleratoiu, tai girdisi kazkoks trynimasis.  Klausiau servize sake. kad kaip stabdoma turbina duoda garsa, bet kazkaip neitikino sis atsakymas.Kaip pas kitus? Ar yra kokiu kitu garsu atleidziant akseleratoriu?

muncis

Pas mane atleidus akseleratorių kai bėgis įjungtas, kartais girdisi ūžimas, spėju, kad čia greičių dėžė pas mane ūžia kartais...

JM

CitataLabaniukas parašė:
Pas mane truputi kitoks garsas. Kaip atleidziu akseleratoiu, tai girdisi kazkoks trynimasis.  Klausiau servize sake. kad kaip stabdoma turbina duoda garsa, bet kazkaip neitikino sis atsakymas.Kaip pas kitus? Ar yra kokiu kitu garsu atleidziant akseleratoriu?
Pas mane irgi buvo keistas garsas atleidziant gazo pedala - pasirodo problema buvo oro filtre - atsipalaidavo tas plastmasinis vamzdis, kuris eina i oro filtra.  Na taisymas tai nebrangus B)  ir jokiu garsu nera ;)

Labaniukas

Reikes kuria dienuke paziureti, gal ir pas mane ta pati beduke. Truputi suteikia vilciu, kad taip gali ir buti.