Užlūžo pakaitinimo žvakės. Sutaisyta.*

Pradėjo Toyminde, Sausis 17, 2012, 12:15:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Toyminde

Atėjus šaltesniems orams tapo sunkiau užvesti neseniai pirktą mašiną, nutariau pasikeisti kaitinimo žvakes. Deja, 2 iš 4 buvo užlūžusios apie 15cm gylyje.
 Ačiū formumiečiui Maikiui, kurio servise padėjo diagnozuoti problemą. O darbus atliko UAB "Vikrus" Naugarduko g. (Vilniuje) už 600 Lt - dabar jie jau pasidarė spec. išgręžimui reikiamus įrankius pagal mano Avensį (retai būna kad tiktų kelioms mašinų markėms), tai jei kam, neduok dieve, prireiks - ten tokios kainos, padarė greitai ir profesionaliai.

Venza

Jei kam reiks Panevezyje irgi duosiu kontakta.Yra toks zmogus,kuris visiems modeliams issukineja ir manau pigiau ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Toyminde

Nu jo, yra sakoma, kad visoje Lietuvoje yra viena kaina, ir Vilniuje atskirai (+ kokia 30proc. daugiau) :D

dtinas

600 lt - aukso kasyklos :D

NNZ

už tokią kaina ir galvą nuima prišlifuoja išima žvakes ir gražiai uždeda atgal. tai turbūt taip ir paskaičiavo, tik kad mažiau darbo :) Gudrūs vyrukai.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

GALLANT

CitataToyminde parašė:
Nu jo, yra sakoma, kad visoje Lietuvoje yra viena kaina, ir Vilniuje atskirai (+ kokia 30proc. daugiau) :D

Jo, Vilniaus kainos ir man patinka, kartais nulekiu ten pas pazystama, tai paprastai buna klientu jau prisirinke......

Modka

CitataToyminde parašė:
Atėjus šaltesniems orams tapo sunkiau užvesti neseniai pirktą mašiną, nutariau pasikeisti kaitinimo žvakes. Deja, 2 iš 4 buvo užlūžusios apie 15cm gylyje.
 Ačiū formumiečiui Maikiui, kurio servise padėjo diagnozuoti problemą. O darbus atliko UAB "Vikrus" Naugarduko g. (Vilniuje) už 600 Lt - dabar jie jau pasidarė spec. išgręžimui reikiamus įrankius pagal mano Avensį (retai būna kad tiktų kelioms mašinų markėms), tai jei kam, neduok dieve, prireiks - ten tokios kainos, padarė greitai ir profesionaliai.
na vikrus kiek visi sneka tai kainos kosmines :)
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Toyminde

Tai čia ir rašykit - kiek ir kur kainuoja, - kiti forumiečiai galės pasinaidoti mūsų karčia patirtimi/žiniomis B) Jei būčiau žinojęs, kur tą patį gali gerai padaryti už mažiau pinigų - ten būčiau tvarkęs.

Venza

Tel. 865088251 Rolandas,Panevezys.Toyota zvakes issukimas 150lt.
Prasom,kam aktualu ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Paprasciau nuvaryti i servisa, tegu keicia. Jei nulauzia - tegu ir knisasi :) Tikrai pigiau bus, negu paciam keisti :)

Toyminde

Citatabemsas parašė:
Paprasciau nuvaryti i servisa, tegu keicia. Jei nulauzia - tegu ir knisasi :) Tikrai pigiau bus, negu paciam keisti :)
Mano atvėju buvo kitaip - rudenį pirkau mašiną, vienas užslėptų defektų... Prie mano akių buvo išsuktos, matėsi, kad lūžę seniai.

egariukas1

Citatabemsas parašė:
Ir sumokesi uz remonta vistiek:(Dabar servizai neturi jokios atsakomybes

Modka

Citatabemsas parašė:
Niekas neduos tau garantijos kad nelus, tiksliau jei lus servise vistiek turesi moketi uz papildomus darbus.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

audriukas777

Man buvo rizika, kad gali lūžti pakaitinimo žvakė, tai serviso meistras (flix auto Vilnius) perspėjo, kad gali lūžti, nes neatsisuka ir sakė pats spręsk, ar rizikuojam, ar ne. Nerizikavau, o nuvažiavau i Mototoja, pasakiau kokia situacija. Diena palaikė mašina, pripurškė, atmirkė ir atsuko dienos gale. Va tau ir profesionalumas :)

dzonas

CitataMototoja, pasakiau kokia situacija. Diena palaikė mašina, pripurškė, atmirkė ir atsuko dienos gale. Va tau ir profesionalumas smiley

Jei per jungti nepraeina dujos, nepraeina ir joks skystis nes skyscio molekules yra didesnes. Tokiu atveju mirkymas yra beprasmis. Mirkymas duoda rezultatu norint atsukti uzrudijusias verzles, o jos uzrudija todel kad patenka vanduo. Mirkymo skystis (wd40) prasiskverbia visur ten kur gali prasiskverbti vanduo del palyginti mazesnio pavirsiaus itempimo koeficiento nors jo molekules ir didesnes.

Issukant problemiskas zvakes matau prasme atsaldyti jas skystu azotu kai variklis karstas.
15 metu su dyzeliu