Užlūžo pakaitinimo žvakės. Sutaisyta.*

Pradėjo Toyminde, Sausis 17, 2012, 12:15:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

looking4snow

Tai cia galima uzlauzti ir toliau vazineti, net is Vilniaus iki Panevezio? As jau turejau minti iskart i Panevezi vaziuoti, del viso ko... :D Nes man irgi panasu, kad jau atejo laikas pakeisti zvakes.

Tadonis

Tai va, praeitais metais  pakeiciau visas pakaitinimo zvakes. Susukau "Bosch" firmos. Turiu pastebeti, kad prastai man kuriasi su jomis. Dar prie -5 laipsniu is kokio trecio, ketvirto karto uzkurdavau. Siryt prie - 19 salcio, is kokios 11 karto tik uzkuriau. Kura pilu degalineje, akumas gyvas, tai arba kompresija pabegus, arba itariu, jog tos zvakes "Bosch" yra niekam tikusios. Nes ir vos ne pigiausios pagal kaina buvo, berods "Iskra" tik pigesnes. 200 Lt, kaip i uzpakali.... Reiks patikrint esant galimybei. Brukstelkit, kaip jusu avensiai panasiu metu kuriasi, prie tokios temperaturos. Aciu...
Tadonis

looking4snow

Toks gal ir kvailas klausimas...o kur Siauliuose ieskoti isvis tu pakaitinimo zvakiu? Klaipedoje tai visu pirma klausciau Autoaibeje ir Intercars ar Japonisku daliu parduotuvese, bet nuo siandien darbo reikalais Siauliuose esu kelioms savaitems. :)

looking4snow

Gal netaip paklausiau...kur rasti butent NGK zvakiu Siauliuose (ta prasme pigiausiai, kas tiekejai?), nes pakalbejau su keliais zmonemis ir patare detis butent sitas. :)

egariukas1

CitataTadonis parašė:
Tai va, praeitais metais  pakeiciau visas pakaitinimo zvakes. Susukau "Bosch" firmos. Turiu pastebeti, kad prastai man kuriasi su jomis. Dar prie -5 laipsniu is kokio trecio, ketvirto karto uzkurdavau. Siryt prie - 19 salcio, is kokios 11 karto tik uzkuriau. Kura pilu degalineje, akumas gyvas, tai arba kompresija pabegus, arba itariu, jog tos zvakes "Bosch" yra niekam tikusios. Nes ir vos ne pigiausios pagal kaina buvo, berods "Iskra" tik pigesnes. 200 Lt, kaip i uzpakali.... Reiks patikrint esant galimybei. Brukstelkit, kaip jusu avensiai panasiu metu kuriasi, prie tokios temperaturos. Aciu...
Turiu ir as ytarima,kad tos boch niekam tike,keiciau pries salcius,nes senos buvo visos mire.Kuriasi prasciau,nei pernai,pakaitinu 2 kartus,tada nieko uzsiveda.Matavau varza,visu skirtinga,busiu suda nupirkes.Kazkaip pirkt kitas pabandymui brangoka,net nezinau ka daryt.Ir aplamai lietuvoj detales nekokybiskos,tevui pernai keiciau ngk,siemet 3 jau sudege

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Artūras Alytus

Pernai sudėjau visas NGK. Šiandien užsikūriau galima sakyti be problemų, jeigu ne silpnokas akumas.
O ar būtina dėti visas tos pačios firmos žvakes ? :)

egariukas1

Geriau tos pacios,netgi numeriai ant zvakes neturetu skirtis,nes nevienodai kaitins.Manau su boshu smarkiai prasoviau,nors perkant masina irgi buvo bosh,atlaike 3 ziemas.Dabar jau negrazinsi,nepriims atgal:(http://www.youtube.com/watch?v=FR8qyQ6bmVc&feature=player_detailpage cia pavyzdys zvakiu skirtumo

arunaskeras

Citataarturas1980 parašė:
Pernai sudėjau visas NGK. Šiandien užsikūriau galima sakyti be problemų, jeigu ne silpnokas akumas.
O ar būtina dėti visas tos pačios firmos žvakes ? :)
Cia visi sako kad reikia kad ir del vienos zvakes keisti visas. Bet as niekada to nesu dares,. Keiciu tik sugedusia. Golfiukui keisdavau kiekvienais metais vis ta pacia zvake:)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

looking4snow

Dekui visiems, uzsakiau NGK. Uz visas 280 Lt. Bosh nenoriu, patare ju neimti, nes 0,kazkiek storesnes ir gali luzti net isukant, jeigu dabar bus mirusiu zvakiu ir liks suodziu.

Arturas

Rasiau jau forume kaip buvo man uzluzusios pakaitinimo zvakes, tai dar karta parasysiu, pirkau denso firmos svakes ir jos abi luzo, pries perkant zvakes vertetu patikrinti ar jos identiskos su buvusiom, ar pats kaitinimo elementas tokios pat formos ir ilgio.
 Pernai pakeiciau dvi bosh firmos zvakes, siais metais dvi nukepe, gal delto kad buvo keistos tik dvi o gal del to kad tai bosh.
 Dabar isidejau dvi beru firmos zvakes, isisuko normaliai tik zvakes ilgis siektiek skiriasi nuo bosh, bet pats elementas nesiskiaria. Tai vat ziurekit ka perkat.
Foto bus veliau :)

Sonixas

visa gyvenima vazineju su boch zvakem pakaitinimo jokiu problemu ziema ne turejau su jom ir tarnavo kiek masina buvo pas mane ir beto dar baltarusiska kura pilu.ir sian pas mane buvo -22 uzsikuriau is puse apsisukimo.ne zvakes kaltos o kas seda prie vairo.jei indikatorius zvakiu uzgeso ne reiskia jok zvakes ne sildo.dar palaikikit kokias 5 sek.ir pamatysit jok masina daug geriau kuriasi
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Arturas

Nekaltinu bosh, bet ju turbut nebepirksiu :) Dar aisku ne visur jos vienodai gaminamos, gal kokios lievakos papuole.
Foto bus veliau :)

egariukas1

CitataArturas parašė:
Nekaltinu bosh, bet ju turbut nebepirksiu :) Dar aisku ne visur jos vienodai gaminamos, gal kokios lievakos papuole.
Dabar visu ta kokybe neaiski,kol niekas nejudinta,nedeta lietuviskun daliu,tol gerai,jei ka pakeitei tai keisi vel

eceris

CitataSonixas parašė:
visa gyvenima vazineju su boch zvakem pakaitinimo jokiu problemu ziema ne turejau su jom ir tarnavo kiek masina buvo pas mane ir beto dar baltarusiska kura pilu.ir sian pas mane buvo -22 uzsikuriau is puse apsisukimo.ne zvakes kaltos o kas seda prie vairo.jei indikatorius zvakiu uzgeso ne reiskia jok zvakes ne sildo.dar palaikikit kokias 5 sek.ir pamatysit jok masina daug geriau kuriasi
pritariu kolega-uzgesus kaitinimo lemputei dar palaukiu keleta sekundziu-efektas geresnis nei is karto sukant. cia mano pirmas comonreilas,tad experimentavau ir as:). senesniuju auto pakaitinimas ilgiau degdavo, todel tas greitas atsijungimas man pasitikejimo  nekele per salcius;)