Granatos

Pradėjo Labaniukas, Sausis 28, 2012, 21:14:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Labaniukas

Sveiki, nutiko kazkas idomaus. Pradejo tarsketi granatos abieju pusiu (bent taip itariu, nes susukus vaira tarska lengvai tiek i viena puse, tiek i kita). Gal kas jau buvote susidure su tokia problema? Gal galite patarti kur Kaune butu galima jas pakeisti ir gal zinote kainas?

vytska

O jos pradejo barsketi prasidejus salciams? Jei taip tai cia ne pas viena kazkas pradeda barsketi uzejus salciams.Man irgi kazkas traska, didesni atstuma pravaziavus dingsta tas traskejimas (bent jau pas mane).Aisku pas mane Avensis, gal Coroloj Verso taip nebuna.
vytska

kepure

Realiai 2.2d4d varikliukui esu turejas pusashius tai po 250pardaviau devetus.o del nauju net bijau pagalvot:D

dtinas

cia traska, nes tepalas granatose buna sustinges. Normalu toyotai. Kai pirma syk savosios isgirdau irgi norejau remontuoti :D
p.s.: laukiau sitos temos :D

Renis

Corolloj Verso tas pats buna? Ne vien avensiams cia budinga? ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

AVENSIS D4D CHIP

su 2,2 varikliu visiems traška nesukit galvos;)

Renis

Nu tai jo, tas jau zinoma, bet siaip idomu buvo ar visoms ;]
Bet taip truputi gaidys ;) Net skauda nuo to traskesio. Ar keicia tepala visi zmones kad netrasketu ar vaizuoja traskedami visa ziema?

Labaniukas

Na tikrai keistas dalykas, negi neimanoma pakeisti to tepaliuko granatose ir viskas baigtusi? Koki jus kaitet ir ar padejo?

Renis

Keite kazkas, rase kazkur, yra tema apie tai berods.
Pasearchink foruma

Labaniukas

Radau temuke apie avensiu granata, bet nieks neuzsimena apie tepalus, tik, kad tarska pas daugeli.

dtinas

Turejau avensi D4D 110 kw, jam granatos traskejo labiau (ta prasmiau ilgiau) nei dabar turimam verso. Gal itakos turi, kad avensio rida buvo 400 000km, o dabartines 100 000km?

Gmc

Jo, ir as laukiau sitos temos. Praeitais metais regis pats klausiau, dabar sulaukiau -10 ir jau zinojau, kad bus :D

Labaniukas

O tai nieko ir nedarei? Kaip su tuo kovoti? Teiravausi del pakeitimo tepalo, tai sako reikia isimti granatas, praplauti, sutepti ir vel sudeti. Visas malonumas apie 200 lt.
Tikrai gaila, atrodo kad tuoj subyres :(:(:(

grumstas

As tik ka sukuriau apie traskejima nauja tema, sita tema kazkaip prazioplinau... Bet mano masinoj traska tik tada, kai vaziuodamas susikineji vaira. Tai cia ta pati beda?

Gmc

As jei letai vaziuoju i posuki tai nebarska. Barska tik tada jei didesniu greiciu vaziuoji i 90 laipsniu posuki, visais kitais atvejais viskas gerai. Praeitais metais nieko nedariau ir atsilus visks buvo ok. SIemet tik savaitgali kazkuria diena girdejau barskejima ir siandien.