Granatos

Pradėjo Labaniukas, Sausis 28, 2012, 21:14:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

O tai kodel tik 2.2 varikliams traska?Gal cia kokios nors ipatingos sandaros tos granatos?O gal gamyklinis brokas?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

snerkalt

CitataVenza parašė:
 O tai kodel tik 2.2 varikliams traska?Gal cia kokios nors ipatingos sandaros tos granatos?O gal gamyklinis brokas?

taigi rase cia vienas, kad pas ji verso apie 50k pravaziavus ir prie salciu jau traska.

snerkalt

Citatabemsas parašė:
Tepalas uzsala, todel ir braska.

tik kazkodel nesigigrdi, kad kas pasikeites juos butu :)

eduardasm

Pasalus ir as savo Corolla Verso 2006 2.2 d-cat prie staigesniu posukiu isgirdau traskejimus. Kaip dabar matau, problema zinoma ir gana dazna. Kaip suprantu, reiketu pradeti nuo granatu tepalu pakeitimo. Gal kas zino ir galetu parekomenduoti kokius tepalus reiketu naudot?

nmeras

nezinau turejau mazda 6metus traskejo kiekviena ziema, sitos dar negirdejau traskant, bet jei traskes neisigasiu :) svarbu gumos sveikos butu, o traska tik nemazai susukus :) tepalas yra specialus granatoms ir sarnyrams ;)

Renis

nereik kreipt demesio, stengtis nepjaut ant posukiu dugnais ir viskas bus gerai ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Gmc

Siemet dar netarskejo (per silta :) ), o du metus tarska. Manau tarskes ir siemet kai atsals :D

LG

gera tema :) prasidėjo šalčiai ir pas mane traška :) laukiu kol atšils. ramiau kai žinau kad aš ne vienas :D
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Farmeris

CitataLG parašė:
gera tema :) prasidėjo šalčiai ir pas mane traška :) laukiu kol atšils. ramiau kai žinau kad aš ne vienas :D
o kada jos traška?? kazkaip nepajutau...o gal muzonas garsiai groja.??:D
Corolla Verso.

S_Kulikauskas

Jo siandien ryte ir as saviskes isgirdau, bet ilgiau pavaziaves isvarciau, kad ir taip gerai :). Matai masinos salonas susyla, ir jau manau kad galiu spausti, bet ant posukiu granatos primena, kad paciam masiniukui visai nesilta :) . Tai gaunasi toks psichologinis vaistas, nuo vaikymo ziemos metu :) .

soja

as trecia ziema su savo vaziuoju ir traska nuo pradziu, nors tik trys metai buvo, tokio garso neisgirsti neimanoma, bet traska tik stipriai susukus vaira ir ant pavaros taigi kentet galima uztai nieko ir nedariau ;)
sojavirgis