gelbekit

Pradėjo tomosys, Sausis 30, 2012, 20:47:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

tomosys

sveiki kolegos turiu tokia beda.kuriant automobili jeigu netycia atleidu rakteli anksciau neuzsivedus masinai tai tada turiu reikalu ja uzvesti.bandant vel vesti variklis labai purtosi ir atrodo kad jis iskris.tas pats buna jei ir netycia uzgesus prie sankrizos ar kur kitur tiesiog baisu daros ir vesti ja.laukiu pagalbos ir didelis aciu is anksto:)

Raiforas

Pradek ieskoti galu nuo starterio!

Naujokas

saliarka, antifryzas, tepalai, kuro filtras ....
o uzkurus normaliai dirba?

Andzejka

Pas mane panaši problema, kurią išdesčiau šitoje temoje

http://www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=110&thread_id=2340&pid=43618#post_43618

tomosys

uzkurus tikrai gerai dirba.man nesvarbu variklis siltas ar saltas jei neuuzsikure iskarto tai zinok kad reikes pasukti ir padrebinti varikli.o starteris tai lyg ir gerai suka nera bedu

NNZ

aišku durnas klausimas, o kai užgęsta iškart kuri ar raktelį grąžini į pradinę padėtį tada vėl kuri?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

tomosys

grazinu rakteli i pradine padeti ir vel pakaitines zvakes iki galo vedu

Modka

Citatatomosys parašė:
uzkurus tikrai gerai dirba.man nesvarbu variklis siltas ar saltas jei neuuzsikure iskarto tai zinok kad reikes pasukti ir padrebinti varikli.o starteris tai lyg ir gerai suka nera bedu
suka jie visi gerai bet jegos truksta jam t.y. sukimo momento gero. Greiciausiai starteris bus kaltas.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

tomosys

o kodel kuriasi gerai ispirmo sykio, o paskui jei neuzsikure tada svaigsta

tomosys

buvau nuvares degnostika daryt kompas juokiu klaidu nemeta.tik sake kad slegis letaii sukyla pradejus sukti varykli

capris

Citatatomosys parašė:
buvau nuvares degnostika daryt kompas juokiu klaidu nemeta.tik sake kad slegis letaii sukyla pradejus sukti varykli

As tau juk buvau rases, kad man ta pati beda buvo kad jokie kompai nieko nerode, garazinis meistras patare purkstukus ant stendo pasitikrinti, kai pasitikrinau tai vienas mechaniskai nelaike kuro, nusipirkau deveta, pasikeiciau ir viskas gerai, ir dabar spaudima rodo kad sukelia normaliai.

Giedrius34

A kas Kaune ir už kiek purkštukus ant stendo gali patikrint? Ka rekomenduotumėt?
ტოიოტას გამძლე