Nesikuria auto

Pradėjo ekofin, Vasaris 01, 2012, 19:37:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Andriusa321

Citataekofin parašė:
Sveiki, vairuotojai ;)
Pas mane Avensis 2,2 D4D 2006m. ir tai pirmas mano ziemos sezonas su ja. Nesuprantu kodel negaliu uzkurti masinos prie didesnio salcio :@ (akumas naujas, zvakes visos naujos, dyzelinas Statoil arktinis + pyliau papildomu priedu nuo uzsalimo(kuro dbr pilnas bakas)).
Pasukant starteri is pat pradziu dar bando kabinti, bet neuzsikurus iskart toliau jokiu sansu nera, Starteris sukas, o is variklio jokio garselio. Ir taip uzdaras ciklas. Vel bandai uzkurti, neuzkabina iskart, o toliau pamirsk. Tada kvieciu drauga, kad uztrauktu...
Kitas masinas drozi tol kol uzsikuria, jei visi mano isvardyti komponentai geri.
Gal kas turite rekomendaciju/pasiulymu? Kodel nepavyksta uzsikurti? Is anksto, aciu.
yra viena variantas nusipirkti eterio, na normalus vokiskas kainuoja apie 10-12 lt ten koki 400ml tai pries kuriant reikia ipurksti i oro padavimo sklende ir masinike kursis be problemu cia vienas servise pernai patare, na maniskis avensis siandien is puses apsisukimo uzsivede bet zmonos berlingo liko kieme del panasiu simptomu kaip ir tavo tik pas mane iskarto griebe o veliau jau sukau sukau sukau nei grybst kol akumas nebepasuko greiciausiai truko stipresnio sukimo , zmona vaziuoja 5km iki darbo akumas negyvas, ir eterio neturejau po ranka bet siandien reiks nusipirkti issimsiu akuma gryzes dar ikrausiu namie per nakti manau ryt jokiu problemu nebus ;) nedaug beliko tik kelios dineos to tokio stipresnio salcio jei kas maziau vaziuojat tai viena is priemoniu akuma namo parnesti ir silta ryte nusinesti tikrai nebloga prevencija pries speigus

rimvisz

pakeiciau bendeksa, ir viskas ok, siand -24 ir pirmo sukimosi uzsikure
seniau prie -30 vesdavosi is pirmo karto, net pielint nereikedavo:)

JM

Šiandien rodė -24, tai iš trečio karto, bet taip nenoriai... :| Reik dar ryt kažkaip užkurt, kad taksistam neduot uždirbt :)  
Þiūrėkit, o turi įtakos kiek tu kartu žvakes kaitini ar ne? Šiaip tai nėra sunku kad ir kokį 10 kartų kaitint, bet spėju saliarkos bake neužvirsi :p

rimvisz

manau kad zvakem blogai be pertraukos kaitint. pakaitinai,duok jom ataust ir gali dar karta kaitint. bet jei iskart manau neilgam jos tau tada

GALLANT

Siaip tai kai uzgesta kaitinimo lempute, tai zvakes dar syla kokias 10-12sec, taip, kad nereikia antra karta kaitinti, o uztenka paprasciausei uzgesus lemputei palaukti dar kelias sekundes ir tik tada kurti.

Bemsas

Ziema dyzeliui labai svarbi kompresija cilindruose. jei kompresija maza, bus sunku labai uzvesti, nepades ir zvakes geros bei arktinis kuras. Jei zvakes kaitinti po 2 kartus is eiles - sutrumpeja ju tarnavimo laikas.

dzonas

CitataZiema dyzeliui labai svarbi kompresija cilindruose. jei kompresija maza, bus sunku labai uzvesti, nepades ir zvakes geros bei arktinis kuras. Jei zvakes kaitinti po 2 kartus is eiles - sutrumpeja ju tarnavimo laikas.

Ziema dyzeliui svarbiausia - zvakes. Pirmas 5-10 sek degimas cilindruose vyksta  tik del zvakiu. Uzgesus zvakems degimas vyksta tik del kompresijos; beje iki uzgestant zvakems, jau buna pasiektas pakankamas alk. veleno greitis kad ora suspaustu staiga, o ir stumokliu pavirsius jau buna pasiles.
15 metu su dyzeliu

rimvisz

kai uzgesta pakaitinimo zvakiu lempute, po 10 sekundziu girdisi paukstelejimas relytes, as tik po tu uzkurineju ir viskas ok
pirma kart klausiau relyte garaze, atidares kapota ir duris, kad atskirciau ta garsa. paklausykit, iprasit ir tikria girdisi....;)

arunaskeras

Su tuo eteriu tai nezinau man kazkaip gaila masinos. Reno automobilis sunkiai kuriasi, tai pora kartu pabandziau. Taip negraziai uzsiveda kad atrodo tuoj uzkals. Jau geriau ilgiau starteri pasuku.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

kalava

CitataGALLANT parašė:
CitataLiutukas parašė:
Noriu pagirti savo Avensi :) -26, du kartus pakaitinau zvakes ir variklis burzgia.
Mano senolis 8 metu is pirmo kaitinimo ir trecio apsisukimo uzsikure..... siandien ryte ;)

nu as siandie savo avensi prie -26C uzkuriau is trecio karto.
pirma karta starteris pasuko ir nekabino
antra karta griebe, bet uzgeso
trecia karta uzsikure.

kazkaip galetu but geriau.
Mano senoji Carina II ('90) ir prie -30C kuresi is puses apsisukimo (o ten vat tai variklis buvo), tik tepalus kol prasukdavo toks "ko- ko - ko" variklio kvaksejimas budavo :)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

evaldunia

tfu tfu is pirmo karto..:)
2011 Toyota Avensis III 2.2 D4D.
2008 Toyota Auris 2.0 D4D.

darcaa

Cirkai!!! Šiandien kuriant mašina pradejo leist tepalus pro tepalu filtra. Gerai kad neužkuriau. Išsiemiau akuma neštis namo ir netyčia pastebėjau balą po mašina. Teko pirkt tepalu filtrą, tepaliuko truputi dapilt. Pasitvarkiau pats, lauko salygom, bet prie -17 šaltoka. Tada akumas pasikrovė ir žiauriai sunkiai užsivedžiau. Akumas suka gerai, bet negriebia ilgai, jaučiu žvakes nekokios. :|
Avensis II 2003

LTUaudrius

Man taip pat yra siokios tokios bedos del salciu. Turiu 2007 avensis D-CAT ir prasidejus saltiems orams traska granatos, itariu, kad galbut susala tepalas granatose. Skambinau i Tokvila, sake kad galimas variantas, bet sake, kad toks traskesys granatoms nekenkia, kas man nuskambejo labai keistai. Gal kas nors turejas tokiu bedu ? ? ?

vytska

Tai kad cia pas devynis is desimties tos granatos traska per salcius, tik kazkaip dar nieks nesurado problemos sprendimo budo. Yra netgi atskiros temos apie tai:
http://www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=136&thread_id=2332&pid=43905#post_43905
vytska

Liutukas

Tai jau tikrai, labai smagus garsas sklinda :p jau laikas salciams trauktis, kad vel butu ramus vaziavimas.