Tarska variklis :)

Pradėjo Bajoras, Vasaris 15, 2012, 10:55:43 AM

« ankstesnis - sekantis »

Reniuz

CitataTuziukas parašė:
nava nusistaciau kas ten man barska. kondyske yjungus garsas sustipreje ir dingsta braskedamas. keleta kartu meginau, tikrai susije su kondyske. tai jei kas tvarkete kompresoriu, duokite patarimu? kai sukasi kompresorius tas skriemuliukas kaip klebedamas sukasi, na lyg skyvas klebetu.. pakonsultuokite kas ten galetu buti?ir kiek kainuotu, ar labai baises kainas? ir beto ar reiks istraukti freona, nes y ta serviza kur varau lyg ir neturi freono pildymo aparato..
Man tas pats buvo. Tik pas mane ar ijungta ar isjungta kondyske, garsas kaip su traktoriu vaziuociau, kol nepakyla apsukos daugiau nei 1000. Zodziu nuime meistrai kompresoriu(nuleido freona, nuime ir pritaike trumpesni dirza, nes generatoriu suka dirzas kuris ir vairo stiprintuva suka), nuveziau remontuot, tai sake guolis subyrejes ir kazkokios ten gumos susidevejusios. Taip pat sake, kad sito modelio kompresoriams daznai gumos susidevi. Tai va sutvarke kompresoriu uz 320lt.

Tuziukas

blemba nepigiai.. treciadieni varau tvarkyti. jie sako jog nenuemus guoli kazkoki megins pakeist

pauliusul

nepamirsk pasidalinti ispudziais ir kiek kainavo kai suremontuos juk visiem idomuB)B)B)B)B)B)

Tuziukas

Nesuprantu nuvariau i serviza nebera garso, isvaziavau pavaziavau kelis km vel yra.. kur Siauliuose tvarko kondicionierius?bandysiu varyti kitur?kazin kaip automagijos kieme ten?

arytis

Pas mane toks pat barskejimas prie laisvu apsuku, ijungus kondiske dingsta, siandien bandziau ziureti kas kur. Labai panasu, kad tas garsas nuo to, kad dirzas dauzosi i dviguba skyva nuo alkuninio veleno, bandziau itempti, jokios naudos. Lyg kazkur dirzas skersuotusi ir kliuna uz didesnio skyvo. Ryt pabandysiu pafilmuoti is kur tas garsas, gal pavyks.

Tuziukas

bandziau ta atlikti nepadejo. ten beda kompresoriuje.paskaityk tema auksciau.

Venza

Citataarytis parašė:
Pas mane toks pat barskejimas prie laisvu apsuku, ijungus kondiske dingsta, siandien bandziau ziureti kas kur. Labai panasu, kad tas garsas nuo to, kad dirzas dauzosi i dviguba skyva nuo alkuninio veleno, bandziau itempti, jokios naudos. Lyg kazkur dirzas skersuotusi ir kliuna uz didesnio skyvo. Ryt pabandysiu pafilmuoti is kur tas garsas, gal pavyks.
Tavo atveju bus dirzo itempejas parejes.Jis nebegesina dirzo virpesiu ir dirzas pradeda "plaktis" .
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Tuziukas

nea, patempk dirza. bent man padejo