Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ovidijus

Citatammersass parašė:
CitataOvidijus parašė:
Vyrai pagalbos reik... nemoku as su ta Navi elgtis turejau IGO8 viskas aisku buvo nu su sita tai... grybai kozeriai.... pas mane Avis 2004.08men. 2.0 D4D navi atsivercianciu ekranu valdymas is distancinio tvirtinamo sale rankinio stabdzio... nezinau kokia ji ten pagal modeli nupirkau nulauzta diska is kazkokio piliecio idejo jis man ta diska po mano sedyne lyg ir veikia bet elgtis vis vien nemoku gal kas turi koki manuala ...????
Na net nzn ar yra koks naudojimo manualas, kai idedi diska po sedyne, jei ji uzkrauna tada reik pasirinkt kalba ekrane, o paskuj viskas ten lengva :) Spaudi MAP ir po juo yra du mygtukai kairej ir desinej, su jais ir valdai, su desiniu gali ivedinet adresa, o su kairiu nustatymai zemelapio :)

Na tas tai taip... ji kaip ir veikia bet gal galima valdyt kazkaip tiksliau pvz nesako perspejimu del nusukimo is nurodyto kelio arba del virsijamo greicio kita vertus ten galima uzstatyt priminimus kada keist tepalus ir kt bandziau nelabai gaunasi... nustatau kad uz keliu km primintu pravaziuoji tyli ta Navi mergaite kaip partizane... po Klaipeda vazinejau tai visuose ziedinese sankrizose sako TAKE 1-st EXIT nors kelia piesia pvz i koki 3 isvaziavima... nu yra neaiskumu zodziu uztat ir klausiu gal kas turi koki manuala juk is principo tai turetu but...???

mmersass

CitataOvidijus parašė:
Citatammersass parašė:
CitataOvidijus parašė:
Vyrai pagalbos reik... nemoku as su ta Navi elgtis turejau IGO8 viskas aisku buvo nu su sita tai... grybai kozeriai.... pas mane Avis 2004.08men. 2.0 D4D navi atsivercianciu ekranu valdymas is distancinio tvirtinamo sale rankinio stabdzio... nezinau kokia ji ten pagal modeli nupirkau nulauzta diska is kazkokio piliecio idejo jis man ta diska po mano sedyne lyg ir veikia bet elgtis vis vien nemoku gal kas turi koki manuala ...????
Na net nzn ar yra koks naudojimo manualas, kai idedi diska po sedyne, jei ji uzkrauna tada reik pasirinkt kalba ekrane, o paskuj viskas ten lengva :) Spaudi MAP ir po juo yra du mygtukai kairej ir desinej, su jais ir valdai, su desiniu gali ivedinet adresa, o su kairiu nustatymai zemelapio :)

Na tas tai taip... ji kaip ir veikia bet gal galima valdyt kazkaip tiksliau pvz nesako perspejimu del nusukimo is nurodyto kelio arba del virsijamo greicio kita vertus ten galima uzstatyt priminimus kada keist tepalus ir kt bandziau nelabai gaunasi... nustatau kad uz keliu km primintu pravaziuoji tyli ta Navi mergaite kaip partizane... po Klaipeda vazinejau tai visuose ziedinese sankrizose sako TAKE 1-st EXIT nors kelia piesia pvz i koki 3 isvaziavima... nu yra neaiskumu zodziu uztat ir klausiu gal kas turi koki manuala juk is principo tai turetu but...???
o tu greicius nusistatei? Tepalu keitimus meginsiu nusistatyt kaip keisiu tepalus, man tai mergaite sako kad nusukt, jau kai reik arti sukt tai automatiskai padidina zemelapi :) salia pasirodo toks atskiras :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Ovidijus

nelabai suprantu kur tuos greicius tureciau nustatyt kai naudojausi IGO8 navigacija tai tiesiog neleisdavo pazeisti taisykliu mieste 50km uz miesto 90 110 130 priklausomai nuo kelio... ir siaip pagrindiniuose zinojo net kur apribojimai stovi pravaziuodavau zenkla ir iskart ekraneli suzimba apribojimas bei mergaite sakydavo neisdykauk.... o sita Prancuziska partizane svepluoja angliskai bet apie greicius arba issukima is numatyto marsruto tyli nors tu ka

zally

Ar Toyota navi  numato virsijamo greicio perspejima?Greicius sistema leidzia pasirinkt, tik kas is to- Lietuvoj tas dalykas dar neveikia, per skystas softas.
Beje visi nustatymai maniskej navi vykdomi per MENU--SETUP.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Ovidijus

na taip as suprantu kad nustatymai turi but meniu setap ... bet gal kas turit nuodugniai aprasyta navi user manual ...???

zally

Kazkur siame forume buvau idejes MANUAL USER nuoroda navigacijai TNS700.Turetu but panasu kaip tavo.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Ovidijus

o gal kas galite nusviesti mane bent jau kaip tos navi modelis vadinasi...? kazkoks marazmas niekur neraso modelio ... tiksliai Prancuzu partizane sedi tam navigatoriuje cher issifruosi... pas mane 2004m.08 men Avensis 2,0 D4D universalas navigacija su atsivercianciu ekranu nejautri lietimui valdymas is pultelio kuris tvirtinasi salia rankinio stabdzio
zodziu modelio niekur ner kelinta ten ta TNS ... ?????? gal kas jau zino..??

aviko

Citatazodziu modelio niekur ner kelinta ten ta TNS ... ?????? gal kas jau zino..??
Tavo navigacija TNS 600 gen.00 arba gen.01
Tinka diskas nuo TNS 310 (patikrinta):|
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

mmersass

Citataaviko parašė:
Citatazodziu modelio niekur ner kelinta ten ta TNS ... ?????? gal kas jau zino..??
Tavo navigacija TNS 600 gen.00 arba gen.01
Tinka diskas nuo TNS 310 (patikrinta):|
veikia ir man TNS 310 :)

Ovidijus

Aciu vyrai vakar i manualus ikeliau berods TNS 700 LT kalba manuala siandie vaziuoju su vienu biciuliu dirbanciu Solorinoj susitikt tureciau gaut masinos naudotojo instrukcijas irgi manau LT tai ikelsiu butinai ir gal galu gale pavyks manajai Navi "Partizanei " manuala gaut ;) dabar jau nors zinau  modeli pas mane TNS 600 dar kart aciu.... :)

Angelinio

sveiki vyrai, gal kartais zinote kur gauti kompakta navigacijos B9010.

Ovidijus

Sveiki kaip zadejau.... papildziau navi manualu kolekcija ir svarbiausia AVENSIO nuo 2006m LT kalba user manual ikeliau i serveriuka ... naudokites jei kam reik

Angelinio

kaip cia parsisiust nesuprantu...

mmersass

CitataAngelinio parašė:
kaip cia parsisiust nesuprantu...
Spaudi ant nesurusiuoti, tada paspaudi ant Avensis 2006 ir virsuj spaudi Atsisiusti :)

aviko

Citatasveiki vyrai, gal kartais zinote kur gauti kompakta navigacijos B9010.
Parsisiust ir isirasyt:D
Atsirado naujas irasymo E13 originalaus kompakto irasymo budas, sugalvojo rusai, bet reikia 2 paprastu DVD+R kompaktu.
http://ftp.club-lexus.ru/forum/viewtopic.php?t=41651&postdays=0&postorder=asc&start=240&per_page=15
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.