Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Rendis

Sveiki gal kas galit atsiųsti TNS 300 /310 navigacijos diskelį, kad būtų su Lietuvos mietais, ar nuorodą iš kur būtų galima parsisiųsti. Nes parsisiunčiau iš šio tinklapio http://www.filestube.com/7sVsHe7208aN7pTp59GuI7/TNS-300-310-2010-2011-North.html
 suarchyvuotus failus tai uždėti slaptažodžiai, bandžiau su programa atrinkti bet nieko gero nerado. alneta@aktv.lt

eVo

Kuo skiriasi sios navigacijos? Abi auto 2007 m.  kuri is ju geresne?

Naujokelis

Sveiki,pas mane navigacija B9010 su lieciamu ekranu,gal galit kas numest link navigacija su lietuvai?
Ir dar 1 klausymas kai ta navigacija i diska reik irasyti ?

Angelinio

Pas mane irgi navigacija B9010 tokia pat, anksciau  niekam nepavyko irasyt i kompakta ir paleist kad normaliai eitu. Gal jau atsirado piratu keiems tai pavyko padaryt? pasidalinkit patirtim.

aviko

Lexus/Toyota Navigation DVD Gen 5
TOYOTA LEXUS DVD Navigation 2010-2011 E13 RUSSIA
http://www.torrentreactor.net/torrents/4870394/86271-60W403A1
Cia originalas, bet pakeitus LOADING.KWI is E10 disko anksciau aprasytu metodu viskas veikia. Kiti diskai NORTH, EAST ir SOUTH matyt nebeveiks, o siame diske Lietuva yra.
LOADING.KWI E10
http://rapidshare.com/files/440071703/LOADING.7z
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

waldosius

sveiki,
gal zinot sitos navi tikslu modeli ir ar pas ja yra galimybe pajungti kamera?nes google man nepadeda :D

Angelinio

aviko, gal galetum normaliai irasyt , kad veiktu ir parduot ar apkeist ant alaus kokio ar pan? :)

zally

Visus, kas turi navigacijas liečiamais ekranais kaip B9010, turiu pwrspėti. Jei atjungsite akumą ir vėl prijungę galit būt nemaloniai nustebinti užrašo ekrane, kad sistema neranda duomenų ir reikia kreiptis pas dilerį.Visi būtini duomenys yra būtent tame navigaciniame diske.Taigi, jei neturite veikiancio navi disko akumo siulau neatjunginėt, nes NEVEIKS VISA AUDIO SISTEMA.:D:D
Beto negalėsit uzdaryt ekrano(uzdarysyt tik vel atjungę akumą.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

aviko

Citataaviko, gal galetum normaliai irasyt , kad veiktu ir parduot ar apkeist ant alaus kokio ar pan?
Tam yra PM
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

spyglys

Sveiki kolegos, skaitau skaitau, bet kazko man truksta iki pilno supratimo.

Turiu navigacija B9002, kaip suprantu ji yra TNS600. Yra viduje DVD, net nezinau, kokius skaicius cia parasyti, yra 86271-64012 ir 86271-60V542, dar raide A didele parasyta.

Tai ko man dabar reiketu, norint tureti tarkim LT zemelapius? Bandziau isirasyti 86271-60W403A1 su E10 pakeistu loadingu, idejus DVD, kazka loadino, bet einant i MAP ismeta, kad unable read MAP ir tipo check ar teisingas DVD idetas. Gal tas DVD tinka, tik irasiau kazka negerai?

Pora kokiu komentaru butu neprosal.;)

rukas

Na va įsirašiau ir aš, tik pavyko su senesne versija E12 Russia.
Įdėjau kažką pamastė ir viskas pasileido.
Su E13 versija kažkas ne taip įrašymo proceso metu. Panašu, kad sugrybavo mano įrašymo įrenginys. Reikės pabandyti dar kartą.
Bet ir E12 visai neblogi žemėlapiai, miesteliai yra Vilnius pilnas, net pabandžius kai kurių miestelių gatves randa.:)
TNS700, B9101

zally

Kur gi pilnas Vilnius jei E13 nepilnas.Pabandyk savanoriu epr. ka nors surast.Susidaro toks vaizdas, kad nuo E10 nelabai kas ir pasikeite.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

jarkalt

Sveiki!

Padekit prasau issiaiskinti su savo navigacija. Avensis 2003 11. navigacija stovi tokio tipo:

Be touchscreen'o, su pulteliu.

Yra originalus diskas:
2006-2007 ver.1
86271-24126
86271-70V316
bet cia west europe (italia, ispanija itt.) Kokia naujausia mapu versija tinka siai navigacijai su east europe? Bandziau deti E13 su 10 loading.kwi (Imgburn/liteon/DVD-ROM 2.4x/verbatim dvd+DL) akuma atjunginejau - netinka.

kalenas

Citatajarkalt parašė:
Sveiki!

Padekit prasau issiaiskinti su savo navigacija. Avensis 2003 11. navigacija stovi tokio tipo:

Be touchscreen'o, su pulteliu.

Yra originalus diskas:
2006-2007 ver.1
86271-24126
86271-70V316
bet cia west europe (italia, ispanija itt.) Kokia naujausia mapu versija tinka siai navigacijai su east europe? Bandziau deti E13 su 10 loading.kwi (Imgburn/liteon/DVD-ROM 2.4x/verbatim dvd+DL) akuma atjunginejau - netinka.

Sveiki, pas mane ta pati problema, navigacija taip pat atrodo tik metai masinos kiti. Gal yra kas Kaune gali padeti. man niekaip nepavyskta... :)

Bemsas

Visa paslaptis CD-ROM. As kol suradau ta vieninteli rasanti tinkamai, sugadinau labai daug disku.