Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

sausis

reikia pagalbos ,kvailioja navi tns 310 kartais pasileidzia paspaudus navi migtuka kartais isvis nieko ,tik kuro sanaudas rodo srove pasiduoda i nnavigacija ,o naudos s:@

Bemsas

Citataashej parašė:
parsitempiau is kitos vietos - viskas veikia. jei kam reikia - pm

Sakiau, kad kreiva IMG parsitmpei :p

Bemsas

Citatasausis parašė:
reikia pagalbos ,kvailioja navi tns 310 kartais pasileidzia paspaudus navi migtuka kartais isvis nieko ,tik kuro sanaudas rodo srove pasiduoda i nnavigacija ,o naudos s:@

Gal disko nenuskato tiesiog ?

giedza

sveiki, gal kas naudoja navigacijos DVD su Lietuvos zmelapiu, kad rodytu upes, ezerus, miskus ir t.t. avensis 2004, su atsivercianciu ekranu G01?

ashej

bemsas, zakon podlasti, sugadinti buvo tik du paskutiniai lt failai is viso dvd :))

Saulius SSS

Kur pas Avensį 2008 karavaną stovi GPS antena? Turiu durną nuojautą,kad nusprogo. Navigacija 2 din TNS700  B9010. Ar būtinai reikia dėti originalią, ar uztektų ir paprastos (ta prasme ar veiks)?  Originali kiek suprantu tokia:  http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=160926204200&index=4&nav=SEARCH&nid=33509421193
Pagal laido ilgį turėtų būti kažkur šalia magės.
O gal tiesiog tiktų tokia : http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=321037539688&index=0&nav=SEARCH&nid=70384313149
Ir dar klausimas: 9010 kai veikia navigacija :ar ekrano kairėje pusėje viršuje zemiau kompaso,mastelio turi rodyti užrašą GPS???? , dar žemiau TMC.Tai pas mane nerodo GPS simboliotarp tų užrašų.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Antena stovi dazniausia virs mago, arba prie prietaisu skydelio.

bimas

pas manes priklijuota prie stiklo desineje puseje virsuje kampe

bimas

pas manes priklijuota prie stiklo desineje puseje virsuje kampe

vysnia78

Sveiki. Esu cia naujokas ir norejau pasidometi:
Turiu Toyota avensis 2008.01 (T25 modelis) ir ten yra pilno ekrano navigacija (TNS700) ekranas lieciamas. Gal kazkas galite patarti kur galeciau pigiau isigyti kompaktini diska su zemelapiais? Ar gal kazkas ir forumieciu tokiais dalykais uzsiemate!?

Aciu uz patarimus!

vysnia78

Sveiki. Esu cia naujokas ir norejau pasidometi:
Turiu Toyota avensis 2008.01 (T25 modelis) ir ten yra pilno ekrano navigacija (TNS700) ekranas lieciamas. Gal kazkas galite patarti kur galeciau pigiau isigyti kompaktini diska su zemelapiais? Ar gal kazkas ir forumieciu tokiais dalykais uzsiemate!?

Aciu uz patarimus!

MindaugasB

Forume paieškok, yra temos ir berods narys bemsas užsiima navigacija, jeigu gerai atsimenu. Jeigu atmintis bloga, tai kas nors pataisys mane ;)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

pinokis

kreipkis pas bemsa, pagelbes

ponas

sveiki nusipirkau avensi,2007 metu, ir norejau pasiteirauti pas mane ant mago yra parasit navi klavisas su uzrasu,tai nesuprantu po sedine buvo navigacijos blokas,isluptas?
Paziuresim kas cia yra gero:D

gisas

Citataponas parašė:
sveiki nusipirkau avensi,2007 metu, ir norejau pasiteirauti pas mane ant mago yra parasit navi klavisas su uzrasu,tai nesuprantu po sedine buvo navigacijos blokas,isluptas?
logiška, jei nėra- išluptas arba pagal kompletacija ir nepriklauso :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D