Avensio nuo 2003 NAVI

Pradėjo kalpokas, Sausis 28, 2009, 10:18:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citata iš: Gyconis Įrašytas Kovas 16, 2015, 18:32:58 PM
ponas Bemsas neatsako i pm.

Katik perziurejau PM, nera jokio laisko. O i el.pasta tai buna hotmailas siuncia i spama, todel ir negaunu visu.

Gyconis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 17, 2015, 12:07:05 PM
Katik perziurejau PM, nera jokio laisko. O i el.pasta tai buna hotmailas siuncia i spama, todel ir negaunu visu.
jeigu galima parasykit savo tel. numeri man i pm. paskambinciau jums.

raimoser

Sveiki. Esu naujas Jūsų klubo narys. Jei kas pagelbėtų su B9010 navi būčiau labai dėkingas

raimoser

reikalinga B9010 navi. tinkantis kompaktas su lietuvišku žemėlapiu atsilyginsiu. Ačiū už pagalbą.

Alexas

Hi. Gal kas nors zino kur mikrofonas yra b9008 ? Kaip supratau turi but solino lempoj ? Ir gal patarsit kur pirkt.
Aciu
Nupirkau b9008 uz 80eur kamera + laidai visi ( kistukai .. laidai nupjauti) viskas veike iskirus gps antenos ir microfona  )

Bemsas

Salono plafone stovi mikrofonas. Bet ten kazkoks "gudrus" su stiprintuvu. Maciau stovi dezute, i ja ateina maitinimas, o iseina mikrofonas.

Alexas

rokasjan

Sveiki, drauge iskrove akumuliatoriu, nebeveikia grotuvas/navi. Kazkur girdejau, kad reikia originalaus DVD, kad nuresetintu.
Viskas kaip ir Ok, bet pas mane visi 6 cd uzpildyti, ir isimt neina. Nereaguoja i visiskai jokius paspaudimus grotuvas..

Automobilis Toyota Avensis, 2006, 2.2 D-CAT

Gal kas gali pagelbet? Ka daryt?  :V
--------------
ISSPRENDZIAU: Gal kam prireiks.. Bemsas nurode kad GPS Navi ieskot po vairuotojo sedyne - susiradau, jis yra is sedynes galo, bet ir jis nereagavo i nieka.. Nusprendziau dar karta pereit per saugiklius ir pasirodo, pagal manuala, issiaiskinau, kad yra 2 saugikliai kurie atsakingi uz audio/navi ir panasiai. 42 ir 55 :) 42 buvau patikrines, o 55 neradau, nes gerokai paslepti po apacia prie pedalu, jei nezinai kur ieskot.. Jis ir buvo perdeges.. :)

Bemsas

Tau reikia NAVI DVD ikisti, o ne cendzeri kankinti.

rokasjan

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 20, 2015, 21:48:24 PM
Tau reikia NAVI DVD ikisti, o ne cendzeri kankinti.

Parasiau tau i privacia zinute :)

Alexas

nekur nerandu to amplifier assy microphone   //

Alexas

pirkau su mikrofonu // buvo taip kaip nupiešta . bet jei taip tai kur laidas eina

Alexas

pats klausk pats ir atsakyk, panasu kad mazai kas skaito ta foruma
radau kas per amplifier assy  tan turi but .  problema tik rast kad nupirkt =))) nes  is katalogo 70euro =(
o be jio micrafonas neveikia

Bemsas

Be jo mikrofonas negali veikti, nes cia yra mikrofono stiprintuvas. Galima paciam pasidaryti shemute stiprintuvo.