rudija avensis

Pradėjo Andriusa321, Vasaris 20, 2012, 12:02:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kalapiziukaz

Mano stiklas irgi keistas, ir vel bus keiciamas nes vel skilo... :( Bet rudyja tose vietose kur nudauzti dazai akmenuku. Ir manau cia visiskai normalu, juk ten plikas metalas - kitaip ir buti negali. Nebent pas jus kelia rudis is po dazu, tada jau kazkas negerai.

darius555

Jei rudziu nekelia paimkit teptuka ir patepliokit dazu pasigamine - tai yra normalu, bet jei iskilimai kyla - tuomet reskia puva

dzonas

Dar auto instrukcijoje radau parasyta kad siaip auto isskyrus stoga yra pagaminta is korozijai atsparaus plieno.

As cia niekam savos teorijos nepersu, tiesiog dalinuosi patirtimi, ty tuo ka zinau. Galima ir 10k pakeisti stikla ir to nesimatys, galima taip pakeisti kad ir po 1 karto akis badys. Kas cia keisto?
15 metu su dyzeliu

Andriusa321

Citatadarius555 parašė:
Jei rudziu nekelia paimkit teptuka ir patepliokit dazu pasigamine - tai yra normalu, bet jei iskilimai kyla - tuomet reskia puva
na teptuku nebent traktoriu tepliociau ir tai ne tevo o uosvio, na tas rudijimas manau tik pavirsinis kolkas nes bent jau pas mane viskas procesas vyksta ne pusleliniu budu, tik va baisu, kad iki pusleliu nenprieitu va tada tai manau darbo butu,
cia vienas buvo pasisakes, kad vaskuoti reikia tai jei i plovykla vaziuoji ir pastoviai vaskuoja vadinasi ta procesa gali pristabdyti ? bent jau iki kitos ziemos ir salciu :D

darius555

CitataAndriusa321 parašė:
Citatadarius555 parašė:
na teptuku nebent traktoriu tepliociau ir tai ne tevo o uosvio, na tas rudijimas manau tik pavirsinis kolkas nes bent jau pas mane viskas procesas vyksta ne pusleliniu budu, tik va baisu, kad iki pusleliu nenprieitu va tada tai manau darbo butu,
cia vienas buvo pasisakes, kad vaskuoti reikia tai jei i plovykla vaziuoji ir pastoviai vaskuoja vadinasi ta procesa gali pristabdyti ? bent jau iki kitos ziemos ir salciu :D

Tai va jei pusleliu nera o tik pavirsutinis - paimk teptuka kuo plonesni ir graziai uzdazyk, jei masinos spalva tamsi - absoliuciai nesimatys, aisku tai priklauso ir kokio dydzio ten ismusta pas tave, jei monetos dydzio tai jau ne kas

dzonas

CitataO jums neatrodo, kad jau perdazytas masinas pirkote, jei kas emete turguj "ledines" ? Vieniems pazystamiems po 2-u ziemu visa MB CL sidabrini "isbere"

I durna klausima atsakyciau panasiai: O tau neatrodo, kad tavo zmona tau neistikima? Va pazistamas po dvieju bendro gyv metu apsiziurejo kad jo zmona daugiau laiko praleidzia su kitu nei su juo.

Ensteinai blyn...
15 metu su dyzeliu

pauliusul

mano masinikiai jau 10 metu pirkau subraizyta atsuktuvo visos detales na nieko nedariau ir vazinejau iki metalo irezta bet nerudija tik kaziriokas po galiniu buferiu parudijo nes daug drusku gauna ir kaip radau kainuemau sumustas buves tai va pataisiau o dabar kaip saule vadinas ne pas visas rudys lenda :) gal papuoje tokia serija su prastesniu metalu arba gamyklote ruosent buvo padarytos klaidos neuzpuksta gunto ar dar kasko

muncis

Citatapauliusul parašė:
mano masinikiai jau 10 metu pirkau subraizyta atsuktuvo visos detales na nieko nedariau ir vazinejau iki metalo irezta bet nerudija tik kaziriokas po galiniu buferiu parudijo nes daug drusku gauna ir kaip radau kainuemau sumustas buves tai va pataisiau o dabar kaip saule vadinas ne pas visas rudys lenda :) gal papuoje tokia serija su prastesniu metalu arba gamyklote ruosent buvo padarytos klaidos neuzpuksta gunto ar dar kasko

Keistas akcentas pas tave, nieko nesupratau :D
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

darius555

Citatadzonas parašė:
CitataO jums neatrodo, kad jau perdazytas masinas pirkote, jei kas emete turguj "ledines" ? Vieniems pazystamiems po 2-u ziemu visa MB CL sidabrini "isbere"

I durna klausima atsakyciau panasiai: O tau neatrodo, kad tavo zmona tau neistikima? Va pazistamas po dvieju bendro gyv metu apsiziurejo kad jo zmona daugiau laiko praleidzia su kitu nei su juo.

Ensteinai blyn...

Nesedeciau turguj nerasineciau, o del zmonos - kas ten zino:(

Bemsas

Citatadarius555 parašė:
O jums neatrodo, kad jau perdazytas masinas pirkote, jei kas emete turguj "ledines" ? Vieniems pazystamiems po 2-u ziemu visa MB CL sidabrini "isbere"

Viso CL negali isberti, nes ten priekis plastmasinis :D. O seip visi CL ir S w220 mersai rudyja.

darius555

Citatabemsas parašė:
Citatadarius555 parašė:
O jums neatrodo, kad jau perdazytas masinas pirkote, jei kas emete turguj "ledines" ? Vieniems pazystamiems po 2-u ziemu visa MB CL sidabrini "isbere"

Viso CL negali isberti, nes ten priekis plastmasinis :D. O seip visi CL ir S w220 mersai rudyja.

Pas E63 tikrai zinau,kad plastmasinis, pas CL atrodo ne, reikes pasidomet

dainilandija

Gal yra kokiu kebulistu ar siaip megeju prie rudziu :) kaip daryti su puslelem ir taskeliais, ar verta skusti tepti rudziu suryseju ir uzdazyti teptuku?

tadynis

Pas mane ir yra tu demeliu prie priek.stiklo. Tai paemiau rudziu surisejo, patepiau per keleta kartu ir po to nagu laku uztepiau.
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

Kaimietis

Pas mano teva corolla verso 2007m - irgi ant stogo virs lango keli taskiukai randasi - kai buvau Mototojoj paklausiau - sake visu toyotu beda stogai, matyt mazesniu dazu sluoksniu uzpurskia is gamyklos, o gal tiesiog maziau antikorozines medziagos naudoja...

spyglys

Stogai yra nepadengti antikorozija VISISKAI.

Nieko cia nuostabaus, kad jie rudyja. Plaukit dazniau ziema.