Corola '05 skydelio apšvietimas

Pradėjo iPauL, Vasaris 29, 2012, 17:33:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

iPauL

Sveiki,

pirma toyota rankose.. sunku susičiupinėt :)

taigi va bėdelė, corola skirta vokietukam - nėra automatinių šviesų, tad domintų kaip panaikinti prakiektą skydelio apšvietimo sumažinimą įjungus šviesas?

gal kur reguliuojasi stiprumas? nes mėginau kilometražo rankenėlę sukinėt- jokio efekto, daugiau nesimato, kad būtų kas panašaus..

ir į temą, kokia kaina būtų automatinio šviesų įjungimo įdėjimo Klaipėdoje ar Plungėje pvz?
tik norėtusi, kad neiškert ir ant starterio bliktelėjimo, o tarkim nuo užvedimo 10sec

Mantas1146

Isijunk sviesas ir tada spaudinek kilometraza kol atsiras tokie bruksniukai. Atsitadus bruksniukam nuspausk ir laikyk kilometrazo knopke. Kiekvienas uzlaikymas kitoks skydelio apsvietimas.

iPauL

šaunu, reiks pamėgint, į galvą atsitiktinai tikrai tai nedaeitų :]

kestutis 806

šaunu....,bet teigiamo rezultato nebuvo

rolka

Atsiradus brukšniukam reikia palaikyti mygtuką nuspaustą, turėtumėt susireguliuot. Man viskas pavyko. :)
geriau už Toyota gali būti tik Lexus.

pinokis

pas mane ir viskas veikia, atsiradus briuksniukams laikai mygtuka nuspausta, tamsinas ir sviesinas viskas ok

Vaidofonas

aciu klausejams ir atsakytojams, man irgi sitas klausimelis rupejo :)

MINDAUGAS007

BANDYSIU IR AS SUSIREGULIUOT NES PIRMA TOYOTA TURIU

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Rugpjūtis 25, 2013, 08:03:22 AM
Del automatiniu sviesu reikia ideti toki daikciuka
http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=61953

Gal kartais zinai kaip veikia sis daikciukas? Uzdega sviesas po variklio uzvedimo, ar po degimo ijungimo per 30sec? Nes yra tokiu daugciuku, kurie reaguoja nuo akumo krovimo, o paprastesni ant taimerio padaryti nuo degimo.

mega

30 sek tai žiauriai daug, 10 sek patarčiau max