Ratlankiai

Pradėjo zendos, Kovas 02, 2012, 09:59:37 AM

« ankstesnis - sekantis »

zendos

Sveiki ieskau lietu ratlankiu corollai verso 08m D4D 100kw, gal kas parduodat,ar zinot kur galima nusipirkt? kiek zinau ten skiriasi benzininiai ir dizeliniai ratlankiu dydziai. aciu . 865779321.

AVENSIS D4D CHIP

coroloje verso nesiskiria benzas ar dyzelis,na bent parsyk kokiu ieskai 16 ar 17 ar kokiu 20;)

zendos

ieskau R16, as girdejau kag skyliu tarpai, ir centrines skyles diametras, ir varztu reikia specialiu turbut?

kepure

Turime R16 su naujom m+s padangomis padangu likutis daugiau nei 90% nes matosi dar melynos ir zalios juostos eijnancios ant gumos.ratlankiai tvarkingi nesubraizyti.nuimti nuo ,07 kaina dometis i privata:)

zendos

kokia kaina butu, gal nuotraukas galite atsiust? email zenkazveris@yahoo.com. Aciu

kepure

sigisss

Artėjant pavasariui ir man reikėtų lietų  ratlankių  R-15 arba R-16 savo Previai, gal kas turi ką pasiūlyti.:) Labai jau nesinori permontuoti,kas pusmetį.

pinokis

reikia 16 arba 17 lietu ratu corllai verso 2005m. siulikit jai kas turit.

Gmc

Ir man grazius R16. Labai tinka ir originalus. Tik geriau be padangu :)

magasnet

AŠ tai Kaune autoturguje įsigijau  15' grazius DOTZ po 150 lt uz vnt. Šiaip kainos "Melgoje" neblogos.
Mūsų šeima jėga !!!!

Jaroslav

Savo avensiuj 2.0D4D.85kv.2004m.Ieskau r16 lietus ratlankius,gerai butu originalas.siulykit.
jara

xaudrius

Sveiki,pasikeiciau ratus i vasarinius,tikiuosi smarkiai neprisnigs :D Nufotografavau,kaip atrodo skardiniu disku ir lietu disku verzles.Mazesne yra nuo skardiniu,didesne nuo lietu.Lieti diskai pirkti si pavasari,kainavo 700 lt,atskirai pirkau dar ir verzles-95 Lt 20 vnt.,irgi devetos,originalios,Gariunuose.Galima buvo pirkti ir trumpesnes verzles,butu pigiau,bet mano atveju netiko,per ilgos spilkos.Taigi,sis malonumas atsiejo mazdaug 900 Lt,cia su balansavimu,monntavimu.Rezultatu kolkas patenkintas,tikiuosi i duobe neipulsiu :D
[/URL]

[/img]
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Gmc

Visai gerai ziurisi. O diskai nauji?

xaudrius

CitataGmc parašė:
Visai gerai ziurisi. O diskai nauji?

Ne,deveti,Ronal.Tik kol radau teko pavargti,bet vertejo.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Gmc

Supratau. Nes siaip uz tokia kaina jau galima naujus pasiimti su naujais varztais, garantija ir t.t. Aisku del kokybes neaisku...