corolla veidrodeliai

Pradėjo rosvaldas, Kovas 04, 2012, 17:17:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

rosvaldas

Sveiki. Ieskau veidrodeliu savo masiniukui corolla 2003 m. Reikalas tame,kad po nedideles avarijos suremontavo nekokybiskai,idejo bala zino nuo kokio auto veidrodeli,skiriasi nuo originalaus apdaila, ir jos spalva,zodziu svetimkunis:-) Vazinetis galima,bet norisi grazinti masinai pradine isvaizda ir soliduma. Ieskojau srotuose,nete,turguje-niekas neturi arba pardave. Tad prasymas jei kas zinote,kur butu galima isigyti originalius veidrodelius praneskite.Busiu dekingas.Sakau veidrodelius,nes jau iki avarijos kaires puses veidrodelis ir korpusas buvo iskile.Aciu

rosvaldas

Na susiduriau su tikrai idomia situacija. Nusiplukiau skambinant i visus srotus pagal skelbimus,bet veik visi siulo angliskas masinas,o veidrodeliai ju gi skirtingi...zodziu akligatvis. Misija neimanoma:-) Neoriginalas nedomina,gi norisi savo masiniukui grazinti buvusia bukle,kiek tai imanoma,o niekaip nepavyksta...Na nieko,turiu kantrybes,kas iesko,tas randa...

devizas

jei esi is vilniaus, tai siaures miestelyje (kokia parduotuve nepamenu) buvau uzklauses del veidrodelio, tai turejo, kaina kazkas 150lt

rosvaldas

Citatadevizas parašė:
jei esi is vilniaus, tai siaures miestelyje (kokia parduotuve nepamenu) buvau uzklauses del veidrodelio, tai turejo, kaina kazkas 150lt
Na reikalas tas,kad as nenoriu neoriginalo,bet Aciu:-) Bent kazkas atsiliepe...Siaip as is klaipedos,bet ruosiuosi i Kauna,gal ten ka rasiu...

Venza

Keistokas man tavo poziuris i orginalu ir neorginalu veidrodeli :) .Kad butu guolis koks ar siaip atsakinga detale,tai dar suprasciau,bet ieskai seno veidrodelio vien tam,kad jis orginalus.Dedu Yariams,Matrixams ir savo Sienai 2011m. pirkau Taivanietiska,nu nematau jokiu problemu,kokybe puiki,viskas veikia kuo puikiausiai.Gal pirma paziurek parduotuvej kaip atrodo Taivanietiskas?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

rosvaldas

CitataVenza parašė:
 Keistokas man tavo poziuris i orginalu ir neorginalu veidrodeli :) .Kad butu guolis koks ar siaip atsakinga detale,tai dar suprasciau,bet ieskai seno veidrodelio vien tam,kad jis orginalus.Dedu Yariams,Matrixams ir savo Sienai 2011m. pirkau Taivanietiska,nu nematau jokiu problemu,kokybe puiki,viskas veikia kuo puikiausiai.Gal pirma paziurek parduotuvej kaip atrodo Taivanietiskas?

Man toki ir idejo,tai tame ir reikalas,kad skiriasi tiek savo forma,tiek plastmasinio skyduko spalva. Aisku is toli neatskirsi,bet kai isiziuri skirtumai akivaizdus. Paziuret neturiu galimybes kaip atrodo parduotuvese,visi sako rek uzsakyti. Gal kam ir nera skirtumo koks tas veidrodelis,bet man yra. Jei nebutu jokio skirtumo tai cia ir nesiskelbciau.

Magirus

Klausimas: ar toyotai corolla verso soninio veidrodelio pats stiklas issiima, ar jis ten prie to varikliuko priklijuotas? Tiksliau kaip jis ardomas, verso manuale apie soninius veidrodelius nieko neradau :(

arytis

Ardosi kaip ir visi. Nukreipi veidrodėlį kiek galima į vidinę pusę, paimi iš šono patį stikliuką ir trauki į išorinė pusę, jis tiesiog išvažiuoja.

Mars

Manau Solorinoje gali užsakyti tikrai atveš orginalą, už atitinkamą kainą:D manau tada mieliau su taivanietišku važinėsis:D
mars

Magirus

Citataarytis parašė:
Ardosi kaip ir visi. Nukreipi veidrodėlį kiek galima į vidinę pusę, paimi iš šono patį stikliuką ir trauki į išorinė pusę, jis tiesiog išvažiuoja.

Bandziau, nepasidave :( gal ten dar kokie fiksatoriai yra, nesinori sutraiskyti pacio veidrodzio?

mars -  pats mane nuteikineji tavanietiskam veidrodeliui, tai gal zinai kaip jis ardosi arba visai nesiardo?  

Vaziuojant i garaza vejas pridare duris, uzkliuvo veidrodis  atlenke atgal ir issinere ta ivore su spiruokle. Niekas nesuluzo, bet kad istatyti reikia kazkaip isimti stikla kad galeciau nuspausti spiruokle ir pasukti ivore.

arytis

CitataMagirus parašė:
Bandziau, nepasidave :( gal ten dar kokie fiksatoriai yra, nesinori sutraiskyti pacio veidrodzio?

Trauk stipriau, blogiausiu atveju suluš :)
O kam jį reikia išardyti?