Truko dirzas

Pradėjo Vaimodestas, Balandis 01, 2012, 16:56:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

valdasantonis

Citataarturas1980 parašė:
Nesmagu. Sėkmes remontuojant. Lauksime naujienų.
Įdomu ar galima vizualiai apžiūrėjus ivertinti pagrindinio diržo būklę. Ar reikia jį nuimti diržą? Klausiau vienam servise ar ivertintų būklę , atsakė neigaimai, siūlo iškart keisti ir žiūrėti. Pas mane užklijuotas lipdukas su užrašu : Timing Belt Replacement 136000. Pagal lipduką jau prabėgo apie 40000 km. Kai žmogui nutiko tokia bėda , tai susimasčiau ar tikėti šiuo lipduku. Pardavėjas tikino, kad nekeisk diržo.
Diržas kaip tepalas atėjo laikas ir keiti nežiūrint į jo būklę. Jei nesi jo keitęs, geriau pakeisk.

valdasantonis

CitataVaimodestas parašė:
Tai va. susiradauy meistra. Ir kai atkele galva, tai oj oj kas pasimate. Pasirodo pirmas tepalo padavimo kanalelis ar uzsikimso ar kas, ir nebebuvo tepalo. Tai taip smagiai uzsivirino velenas su korpusu, kad isspjove skyva lauk. Tai dabar laukia daug pinigu kainuojantis Kapitalinis remontas. Kaip seksis butinai parasysiu :) visiems dekui uz numeriukus.
Na čia ir naujas diržas nebūtų atlaikęs.

Vaimodestas

Citatavaldasantonis parašė:

Taip jau tikrai, kad nebutu dirzas atlaikes. Kaip sake meistras reikia atsargiai su tepalais tiems D-4D varikliams. Nes pagrinde galejo del prasto tepalo uzsikist kanalas tepimo. Butinai padarysiu nuotrauku ir ikelsiu, kad parodyt kaip visas tas mazgas smagiai atrodo.

valdasantonis

CitataVaimodestas parašė:
Citatavaldasantonis parašė:

Taip jau tikrai, kad nebutu dirzas atlaikes. Kaip sake meistras reikia atsargiai su tepalais tiems D-4D varikliams. Nes pagrinde galejo del prasto tepalo uzsikist kanalas tepimo. Butinai padarysiu nuotrauku ir ikelsiu, kad parodyt kaip visas tas mazgas smagiai atrodo.
Visiems varikliams nereikia gailėti gero tepalo, visuose yra tepalo kanalai.

haplitas

man rimti meisteriai sake, kad dirzai keiciami kas 50kkm, arba kas 5 metai. geriau profilaktika, nei ,,cheomoterapija,, :)

AVENSIS D4D CHIP

Citatahaplitas parašė:
man rimti meisteriai sake, kad dirzai keiciami kas 50kkm, arba kas 5 metai. geriau profilaktika, nei ,,cheomoterapija,, :)
kitaiskas gal ir taip,originalas kas 105000km arba 7metai

Vaimodestas

Labas naktis visiems,

Na stai pagaliau vel Toyota gyva. Kisene teko tikrai nemazai papurtyt. Bet kaip sakoma, dabar tik priziuret ir vaziuot ir vaziuot su ja. Kaip vaziuojasi po remonto parasysiu padares apkatke :)

Remonta atliko meistras Andrius is Panemunes. Kaunas. Jei kam reikes numeriuko rašykit.

pauliusul

pas mane yari tai grandine o grandine tai masinukas tiek nelaikysB)

mmersass

http://www.automobiliuremontas.lt/wp-content/uploads/2011/09/foto_paskirstymo.jpg pradejo cypti dirzo laikiklis nuotraukoj CAMSHT, cia jau kazkas rimta ar ne?
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

valdasantonis

Čia velenėlio dantratis ir jis nelabai gali cypti.