Noriu Avensio :)

Pradėjo daeras, Balandis 03, 2012, 23:07:27 PM

« ankstesnis - sekantis »

daeras

Sumasciau nuo audi pereit ant avensio, bet pastrigau ties ta sankaba, jus jau kaip patyre pasakykit ar tikrai ta sankaba toks baubas. Ir ka reiskia sitoks skelbimas http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-2-0-l-universalas-2204993.html   tipo pakeista sankaba i paprasta -neplaukiojancia. Tai sita sankaba nesubyres? Tai reikia jimt ta masinyte?
Aciu..

Venza

O tai kam tu dyzeli imt nori,jeigu bijai jo problemu?Imk benzina :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

NNZ

Jo teisingai, jei daug nevažinėji imk benzą 2ltr. ir smagiai važinėsi. Dėl tavo avensio, taip jie pakeitė į neplaukionatį smagratį tai jei kas ir palūž tai tikrai pigiau bus, bet tu pažiūrėk jis praščiausios komplektacijos.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Venza

O jeigu daug vazineji ir dar uzmiestyje,vistiek imk benzina ir dekis dujas ;) .Nebent prie Baltarusijos ar Kaliningrado sienos gyveni...,bet tada geriau Mersa agurkini imk :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Sanomis

dabar daugumoje naujesniu automobiliu yra plaukiojantis smagratis, todel baimintis butent avensio del to - neverta.  Esu girdejes, kad varbu nedrozt sankabos staigiai atleidinejant. Kolkas maniskis nuvaziaves 210k - viskas ok (tphu tphu tphu). Betkokios devetos masinos pirkimas - loterija.

arunaskeras

O kodel audi nebepatinka imk naujasne audi
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

ketvirtasis

Citataarunaskeras parašė:
O kodel audi nebepatinka imk naujasne audi
Manau niekam nepaslaptis Toyota geresnė;)

daeras

Tai pala, tai jei bendzas tai kitokia sankaba??
Klausiu tik apie dyzeli, sr , nesiulykit bendzo man ar duju...
Audi patinka , bet ispustos kainos ju ir nudroztos labai, avensiu yra lediniu visai uz kaina normalia..
Audi jei nenudrozta tai kaina "pusi gaudo", spidometrai atsukti nerealiai ir t.t.
Nu reik kaip nors atsiplest viena karta gyvenime nuo tu audiniu...

Renis

Nu jei imtum 2.2 d4d tai smagraciai ten patvaresni stovi ;] Yra isdiskutuota nemazai forume
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

valdasantonis

Citatadaeras parašė:
Tai pala, tai jei bendzas tai kitokia sankaba??
Klausiu tik apie dyzeli, sr , nesiulykit bendzo man ar duju...
Audi patinka , bet ispustos kainos ju ir nudroztos labai, avensiu yra lediniu visai uz kaina normalia..
Audi jei nenudrozta tai kaina "pusi gaudo", spidometrai atsukti nerealiai ir t.t.
Nu reik kaip nors atsiplest viena karta gyvenime nuo tu audiniu...
Neklausyk nieko. Ir nereikia bijoti toyotos sankabos jos tikrai yra patvarios. Dar neteko susidurti su toyotos sankabos problemomis. Þinoma man nepasitaikė, bet tai nereiškia, kad jų nebūna. Būna, bet tikrai rečiau negu kitose. Paprastos sankabos ilgaamžiškumas jau yra mažesnis ,kadangi apkrovimą jau gauna diskelis, o jo spyruoklės yra silpnesnės.
Sugalvojai pirkti toyotą, tai ir pirk nesvarbu avensį ar kitą modelį, tikrai nepasigailėsi. O jeigu turi draugų dirbančiu servise, tai tikrai su jais teks matytis žymiai rečiau.:D

egariukas1

Paprasta sankaba negali buti silpnesne,kaip kad rasai,pvz w124 merso sankaba atlaiko visa auto eksplotacija.Pati sankaba gan neblogai laiko ir avensio,cia smagracio didesne apkrova,jo spyruoklems tenka visi smugiai.Nesusidurei su problemom,nes verso ,kiek zinau vienos mases smagratis:)

valdasantonis

Merso sankabos gabaritai yra didesni todėl ir laiko. O su 124 nelabai ir "padraguosi". Visos toyotos pradedant D4D varikliais (apie benzinus nežinau) iš gamyklos išeina su plaukiojančiu smagračiu. Jeigu radote vienos masės smagratį, vadinasi jis jau pakeistas. Þinoma, su protu važinėjant, ir paprasta laikys šimtą metų.
Ir dar, aš dirbu autoservise, todėl ir rašau iš savo darbo patirties. Þinoma kitų patirtis kitokia.

NNZ

Citatavaldasantonis parašė:
Merso sankabos gabaritai yra didesni todėl ir laiko. O su 124 nelabai ir "padraguosi". Visos toyotos pradedant D4D varikliais (apie benzinus nežinau) iš gamyklos išeina su plaukiojančiu smagračiu. Jeigu radote vienos masės smagratį, vadinasi jis jau pakeistas. Þinoma, su protu važinėjant, ir paprasta laikys šimtą metų.
Ir dar, aš dirbu autoservise, todėl ir rašau iš savo darbo patirties. Þinoma kitų patirtis kitokia.

prašom neklaidint žmonių, buvo vienoj jau temoj surašyta kurie D4d varikliai eina su vienmasiu smagračiu. Reikia paieškot, jei rasiu įdėsiu.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

egariukas1

Smarkiai klysti,nepadraguosi su mersu:DNezinau kur tu prisiklausei tokiu nesamoniu,kad plaukiojantis smagratis geriau laiko,nei paprastas,kuri sudaro paprastas,apvalus metalo gabalas

valdasantonis

Citataegariukas1 parašė:
Smarkiai klysti,nepadraguosi su mersu:DNezinau kur tu prisiklausei tokiu nesamoniu,kad plaukiojantis smagratis geriau laiko,nei paprastas,kuri sudaro paprastas,apvalus metalo gabalas
Jei ką tai aš kalbu ne apie smagratį, o apie sankabą.