Amortizatoriai*

Pradėjo Kabutto, Balandis 07, 2012, 22:05:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

CitataRaidas parašė:
Na laikas ir man keisti visusu 4 amortikus, nes apsipile tepalais! Siulo firmos KYB priekiniai po 210lt. galiniai po 200lt. gal kas jau keitet ar galit pasiulyt mazesne kaina?

rašyk skelbimą į pirkimų temą, prie to pačio parašyk nr. nuo amoritko. Jei neturi tada vin arba modelis, metai, kW, kebulo tipas, kuras. Atsiras kas pasiūlys ir iš visų siūlymų išsirinksi.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

horn

CitataKabutto parašė:

dujos kartais nusprendzia, kad bakas tuscias ir issijungia
bei dumina itartinai perdetai

dėl dujų greičiausiai slėgio daviklis užsikerta, teks keisti.

kaktusas

Kas keitėtės amortikus, kokius dėjotės, kaip įspūdžiai?
KYB ar Sachs geriau? Kurie komfortiškesni?
Priekiniams atėjo laikas...bet ir galas manau neilgam...

pinokis

as pries tris metus dejau kyb amortikus tai jie ir atlaike tuos tris metus ir veike gerai. dabar nezinau kaip jie ten nes masina jau parduota

kepure

Sveiki turiu amortizatoriu corolom verso

kaktusas

Na aišku,reiškia amortikai Toyotų beveik amžini, beveik niekas nesulaukia keitimo. Aš tiesą sakant ir 180tkm pravažiavau :)

Venza

Turejau pries kazkiek laiko gal 10 orginaliu,nauju, priekiniu Toyota amortizatoriu.Nusiveziau i turgu ir pradejau siulyt prekybininkams,kurie butent prekiauja amortikais.Neeme nei vienas...,nei po 50lt...,nei issimoketinai... :D .Atsakymas ,kad Toyotu amortiku niekas neklausia,nes jie amzini :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kaktusas

kepure

corolos verso nuo 2004m kam reiks kreipkites.del amortiku

Venza

Citatakaktusas parašė:
Daugiau neturi? :)
Pardaviau urmu.Gali pasiteiraut 868815975 Gintas.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Renis

Atsibodo jau bildukai pas mane... Amortizatoriai is paziuros sveiki, neapsipyle, gumos neplysusios. TA ejau - su pakaba sake viskas tvarkoj. KEMI kazkada ziurejo pakaba, visokios traukes, amortikai, stabilizatoriai liux sake, jokiu bedu. Bet kas kelia bildesius per bet koki nelyguma duobute vaziuojant? Tikriausiai kokie nors atraminiai guoliai ar gumos?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

NNZ

o kaip važiuoklę tikrino KEMI, pakėlę mašiną? Jei taip tai jei nerado, kad stailazotriaus gumos gali bildėti.

horn

CitataNNZ parašė:
o kaip važiuoklę tikrino KEMI, pakėlę mašiną? Jei taip tai jei nerado, kad stailazotriaus gumos gali bildėti.
Man rodos pataikei į dešimtuką ;) Pas mane pradėjo bildėti, galvojau vėl tos su..ktos traukutės, nors ir pirkau 555. O pasirodo-stabilizatoriaus gumytės po darių su girėnu kainavusios.

Renis

Jo, KEMI pakele ziurejo, patampe pajudino, tipo nieko... O imanoma pamatyt vizualiai ar cia stabilizatoriaus gumytes ar ne?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

NNZ

CitataRenis parašė:
Jo, KEMI pakele ziurejo, patampe pajudino, tipo nieko... O imanoma pamatyt vizualiai ar cia stabilizatoriaus gumytes ar ne?

jo laisvai, pas mane net vizualiai matės, jei žiūri iš šono, kad išdilimas yra. Plius auto reikia judint iš šono ir tada tas garsas būna.