Amortizatoriai*

Pradėjo Kabutto, Balandis 07, 2012, 22:05:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

egariukas1

Geriausia patikrint ant duobes su domkratu,pamegini paklibint nepakelta,veliau siek tiek pakeli,kad ratas liestu zeme,bet didziausias svoris butu ant domkrato.Taip rasi ir maziausius klibejimus

wikcia

Sveiki, pasiskaicius tema susidaro ispudis, kad ir man pareina atraminiai guoliai. Dabar su masina darosi sekantys dalykai: stabdymo metu ir per duobes jauciasi bildesys per vaira, taip pat susukant vaira i vien ar kita puse. vairo traukes abi pakeistos. Gal kas keitet atraminius? dekui uz info:)

airis

Citatawikcia parašė:
Sveiki, pasiskaicius tema susidaro ispudis, kad ir man pareina atraminiai guoliai. Dabar su masina darosi sekantys dalykai: stabdymo metu ir per duobes jauciasi bildesys per vaira, taip pat susukant vaira i vien ar kita puse. vairo traukes abi pakeistos. Gal kas keitet atraminius? dekui uz info:)

Tai gal problema su sarnyrais?

wikcia

To Airis: na nemanau, kad su sarnyrais, technikine ejau pries nepilnus puse metu, tai buvo viskas ok. reikes i koki serviza nuvaryt, ka pasakys meistrai

NNZ

niekada savo likusiam gyvenime netikėkit TA
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

wikcia

O tai ka teko nusivilti musu technine apziura? Siaip manau svarbiausius dalykus bent jau turetu patikrinti:)

airis

Sarnyrus, traukiu antgalius, stabdzius patikrins gerai, o visa tai, aisku ko nereikia dazniausiai gerai patikrina :) Variau cia pries metus Mitsubishi Colt, kad atraminis barska nepastebejo

Biciuks

Bildėjo ir mano amortikas galinis. Kai pradėjom žiūrėti tai vienas miręs, kitas jau prie pabaigos. Priekinius irgi teko pasikeisti. Pirkau ir tarpines.

Sherbertas

Sveiki, noriu paklaust, ar galėjo užsikirsti amortizatoriai dėl kompo gedimo? Man čia atrodo kažkas iš fantastikos srities, bet ką gali žinoti. Þodžiu, nevaikšto amortikai kai siūbuoji mašiną, arba vaikšto minimaliai. daugiau ant pačios padangos minkštumo supasi. Kodėl sakau, kad dėl kompo problemos? Todėl, kad tai prasidėjo tada, kai nuo prikurkės bandžiau telefoną kraut per kinietišką adapterį (nesėkmingai - tik radija čirkst pradėjo kol buvo ikišta). Tai va, gal žinot ar ten yra kokios elektronikos, ar ar tai galėjo įtakoti?

Kad užšąlo, nenoriu tikėt - lauke -1, o prie -15 sėkmingai važiavau.

Venza

Absoliuciai jokio rysio amortikai su elektronika neturi.Cia ne tas modelis :) O uzsalt galejo ir prie  -1 jeigu ilgiau masina pastovejo.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

eceris

o cia tai marazmas geras surasyta:D
  man rodos nekeitei padangose oro i ziemini-vasarinis uzsalo ir blogai amortikai veikia;)

pinokis

pas tave turbut vasariniai amortikai reikia keist i zieminius. :)

horn

Neamžini amortikai toyotose. Savo carinai pakeičiau priekinius amortikus, neleido dar tepalo, bet išėmus vienas pats suvažiavo, kitas tik šiek tiek stūmuoklį stūmė. Ką pastebėjau, kad nauji KYB turi gerokai plonesnį stūmuoklį nei seni nežinomo gamintojo amortikai. Įdomu ar  ilgai tarnaus.

horn

CitataVenza parašė:
 Absoliuciai jokio rysio amortikai su elektronika neturi.Cia ne tas modelis :) O uzsalt galejo ir prie  -1 jeigu ilgiau masina pastovejo.
Kartą mačiau užšąlusius amortikus-pradžioj važiuojant lingavo, kitą kartą kaip vežime-anei jokios amortizacijos, daužėsi kaip pagaliai įstatyti vietoj amortizatorių.

eceris

paciam teko patirti ka reiskia uzsales amortikas. kazkada golf2 turejau. viena ryta ateinu vaziuot, kazko masina persikreipus stovi. gavosi kad priekini amortika isstume ir auto desine priekio puse buvo pakilus. vaziavau kaip su vezimu-palaikius siltam garaze, gryzo viskas i savo vietas, bet keist teko vistiek