Vidinė durų apdaila

Pradėjo Hausas, Balandis 08, 2012, 07:44:49 AM

« ankstesnis - sekantis »

Hausas

Sveiki.
Reikia pasikeisti keleivio durų vidinę apdailą. Tad iškilo keletas klausimų:
1. Pas mane odinis salonas ir apdaila juoda su oda, ar sudėtinga perdėti apdailos odinę dalį vietoj medžiaginės?
2. Jei imsiu nuo anglo vairuotojo durų, ar įmanoma perdėti rankeną su langų pakelėjo mygtuku?
3. Gal kas turit instrukciją, ar galite pasidalinti patirtimi, kaip nusiima apdaila?
4. Jei kas turite pardavimui apdailą Panevėžyje ar galite atsiųsti, parašykite į PM.
Dėkui
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

LTUaudrius

Tai nesupratau tau reikia vairuotojo duru ar keleivio duru. Jei reikia keleivio, tai gi neimanoma imti anglo vairuotojo duru, juk puses visai skirtingos. Nusiema gan paprastai. Jei gerai pamenu yra du varstai: vienas po dangteliu kur yra duru atidarymo rankenele, kitas varstas po uzrasu "Avensis" per vidury apsifkes. Ji geriausia imti su kokiu tai peiliu, uzkisus ir issiema. o po to atsuktuva uzkisi ir trauki, viskas toliau ant sponkiu.

Venza

CitataHausas parašė:
Sveiki.
Reikia pasikeisti keleivio durų vidinę apdailą. Tad iškilo keletas klausimų:
1. Pas mane odinis salonas ir apdaila juoda su oda, ar sudėtinga perdėti apdailos odinę dalį vietoj medžiaginės?
2. Jei imsiu nuo anglo vairuotojo durų, ar įmanoma perdėti rankeną su langų pakelėjo mygtuku?
3. Gal kas turit instrukciją, ar galite pasidalinti patirtimi, kaip nusiima apdaila?
4. Jei kas turite pardavimui apdailą Panevėžyje ar galite atsiųsti, parašykite į PM.
Dėkui
Prisijungtum prie panevezieciu,atvaziuotum i meeta ir paaiskintume kaip viskas ardosi.Gal ir nuimt apmusima padetume  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Hausas

Buvau nuėmęs. Susiradau instrukciją per visagalį google. Esmė tame, kad keleivio durų apdaila pažeista kažkokios chemijos ir yra atsiradusios balkšvos dėmės. Nusipirksiu apdailą ir perdėsiu odinę dalį. Gal žinot kokiame laužyne galiu rasti daugiau avensiu vienoj krūvoj?

Naujokas

Uzsiknisi su tuo keitimu. Rankena, odine apdaila viskas yra sulituota taskais. As sau noreju apasikeist tai neina graziai nusiardyt, tenka nupjaustyt, o poto kaip kita uzdet, lituot klijuot bbz. Cia nebent daug kantrybes ir irankiu plastmasei lituot reik ir t.t.
Pas mane metos 4-iu duru apsyfkes su odos apdaila vidury, bet tingiu tiek knistis del nieko.

Hausas

CitataNaujokas parašė:
Uzsiknisi su tuo keitimu. Rankena, odine apdaila viskas yra sulituota taskais. As sau noreju apasikeist tai neina graziai nusiardyt, tenka nupjaustyt, o poto kaip kita uzdet, lituot klijuot bbz. Cia nebent daug kantrybes ir irankiu plastmasei lituot reik ir t.t.
Pas mane metos 4-iu duru apsyfkes su odos apdaila vidury, bet tingiu tiek knistis del nieko.
Rankenos visų odinės, kiek mačiau.
Nupjaustai laikiklius, nuimi apdailą, o naujus prisuki su samariezais, įgrežęs skylutes.

Naujokas

As ne apie rankenas, o apie viduriuka, kur buna oda arba medziaga, nuo salono priklauso.

Gyconis

sveiki,kaip nuimti vairotojo duru apdaila (apsyfke)? uz rankeneles plastmase nuemes radau varsta,isemus kuro dangtelio knopke varstelio neradau. bet ji nenusiima. kur antras varstas pasislepes?  :V

kajima

Gerai paziurek i ta skyle kur nuimei bako dangtelio knopke, ten turi buti varztas 45 kampu ziures i apacia , atrodo 10 galvutes reikes. Ir atrodo dar vienas bus po stiklu kelimo mygtukais , nusiema nuo priekio (arciau paneles) ikisi labai plona atsuktuva ir turi issokt i virsu visa koncolke su mygtukais.