Parduodu dauzta Avensi

Pradėjo Henris, Balandis 29, 2012, 18:39:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

bladas

Kas liečia vaikų pervežimą , tai pirmos kartos Corola Verso (2002-2004) galinės sėdynės yra su tokiu mechanizmu, kad iš sėdynės pasikelia sėdima vieta, ir gaunasi paaukštinimas, skirtas mažiems vaikams pasodinti ir prisegti su standartiniu diržu:

http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-0-l-vienaturis-2218687.html

Negi šito navaroto nėra antros kartos (nuo 2004)   Corola Versoje?

Dėl trečios eilės sėdynių aš tai susilaikyčiau - nulis bagažinės vietos, o kiek ten kartų važiuoji septyniese? Geriau ieškoti penkiavietės. Kažin,  ar būna  antrai Versai variklių su paskirstymo grandine? Maniškė 1,6 yra su grandine, bet vienintelios dalykas, kluris žiauriai užknisa - visiškai "nevalina":@

pinokis

na matai bladai ciakai kam ta trecia eile. man ji reikalinga ir jau daug kartu naudojaus. pvz. sedam su draugais vaikus du sukisam i trecia eiletai taip dvi seimos telpam ir gan patogiai, aisku daiktu neimam. visi daiktai tai rankinukai ir pinigines ir uztenka toa vietos :)

mmersass

jei noresi daiktu pasiimti, tai susiieskosi stogo bagazine :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

arunaskeras

Yra ir masinu didesniu Avensis verso ar kt  cia kaip kas kur sutelpa Ar dar galima kabinti nameli, kai leki kur atostogauti. Manau kad corolla verso labai pavykes modeliukas
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

pinokis

pritariu kad corolla verso vykes modelis

Kestutis777

Avensis yra Avensis, o Corolla yra Corolla :)
Buvo smagus laikas su Avensiu, dabar megaujuos draugyste su Corolla :)
Svajoju apie Lexus :D
O istikro, Corolla man labiau patinka uz Avensi :)

Gmc

CitataKestutis777 parašė:
Avensis yra Avensis, o Corolla yra Corolla :)
Buvo smagus laikas su Avensiu, dabar megaujuos draugyste su Corolla :)
Svajoju apie Lexus :D
O istikro, Corolla man labiau patinka uz Avensi :)
O kuo Corolla labiau patinka?
Siaip Avensis minkstesnis, bet tuo paciu truputi ir gremezdiskesnis, nors bagazine jo jau tikrai didele.
Corolloje bagazine mazesne, bet as dabar ismeciau ta "storke" tai vietos padoriai.
Sau tycia emiau 5 vietu, nes 7-iese nevazinejam, o kai yra 5viete, tai apacioje yra detuves, kur dar nemazai daiktu susimeta.

Kestutis777

Ka as zinau :) Ant Avensio vasariniai 17 ratai buvo uzkrauti, tad nepasakyciau, kad labai jau minkstesnis jis buvo :)
Parkuojantis einasi lengviau uzmesti masinos prieki :)
SVIESOS :D Corollos paprastos lemputes sviecia zymiai geriau uz Avensio xenon :D (tas aspektas man nemazai nervu ir pinigu suede, kai Avensiu turejau)
Kadangi daznai bunam 6-se, tai Verso yra kaiptik mano seimai :)

Ralfas

Sekancia auto ir as matomai jamsiu corola verso tik kad dyzeli, o ne benzina :) Gaila tik kad ju nebuna su odiniu salonu va cia man minusiukas sioks toks...

Bemsas

CitataRalfas parašė:
Sekancia auto ir as matomai jamsiu corola verso tik kad dyzeli, o ne benzina :) Gaila tik kad ju nebuna su odiniu salonu va cia man minusiukas sioks toks...

Jo, is gamyklos nebuna su odiniu, bet oda eina kaip aksesuaras, parduodamas odinis komplektas uzvalkalu ant sedyniu ir duru apmusalu. Tad realu rasti ir su odiniu salonu :)

mega

kaip tai nebūna?

http://bit.ly/IHqU9n

Bemsas

Citatamega parašė:
kaip tai nebūna?

http://bit.ly/IHqU9n

Cia uzmauti uzvalakalai odiniai. Kaip ir minejau, oda ejo kaip aksesuaras
Va net manuala pateikiu, kaip padaryti odini salona:
http://www.toyota-tech.eu/aimuploads/%7B1E2D1D8D-00D8-48B9-BCB2-4494DDDDF4B8%7D/Leather%20seat%20covers%20AIM%20PZ442-E8H5_-__.pdf

mega

tai manualų pilna ir kitiems modeliams - ten tas pats?

mega

ps. tokiu atveju, jei tai iš tikro tiesa, tuomet galima sakyti, kad odiniai salonai "iš gamyklos" neegzistuoja iš principo, nes lygiai tokiu pačiu būdu, kaip aprašyta manuale, esam su GALLANT skerdę audinės odinį saloną. Viens prie vieno.

Henris

Na sveiki dar karta, tai va pradejau dometis per visus galus apie 1.8 vvti variklius ir daugelio nuomone isiskyre, patvirtino pora meistru, kad sie varikliukai po 2003 corrola verso modeliose yra problematiski ir butent ryja tepaliuka. O 1.6 yra per silpni tokiai auto. 2.0 vvti i corollas verso kiek suprantu net nejo. Gal kas is jusu esat prasuke su kokiu 2005m corolla verso 1.8 benzu virs 150k km, ir galetumet patvirtinti ar paneigti si dalyka? Nes kiek suprantu corolla verso benzina isgyti, gali ir nebut taip lengva, kad neriktu man persokt prie kito modelio paieskos.
Dekavoju.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019